שלום לכולם

שלום לכולם

גיליתי אתמול את הפורום לגמרי במקרה וקראתי את המתרחש. החלטתי גם לנסות בפעם ראשונה אבל נחלתי אכזבה עמוקה מעצמי.
חלמתי חלום שבוודאות הייתי צריך לקלוט שהוא חלום אבל עדיין החלום המשיך כרגיל. למשל היו בבית חדרים שכלל לא קיימים במציאות והיה שם זוג שמעולם לא ראיתי.
אחרי שהתעוררתי ממש כעסתי על עצמי שלא קלטתי שזה חלום. החלום היה די ברור אבל עדיין הוא היה חלום רגיל.

makron2

New member
שלום וברוך הבא...

החלטתי גם לנסות בפעם ראשונה אבל נחלתי אכזבה עמוקה מעצמי. - שטויות יהיה עוד הרבה הזדמנויות.

חלמתי חלום שבוודאות הייתי צריך לקלוט - בישביל זה יש את טכניקת המיילד.

מיילד - אומרים את המשפט *המדוייק "בפעם הבאה שאני חולם אני *רוצה לזכור שאני חולם!!" יש לדמיין(כולל הרגשה)שחזרנו לחלום ואז אנחנו מזהים בו שמדובר בחלום(בגלל שנתקלים במשהו המוזר) ובתור המשך יש לדמיין מה שרוצים לעשות שזה 1.לדמיין בדיקה מציאות שמצליחה ו 2.לדמיין שאתה עושה הגברות צלילות לאחר הבדיקה. ו 3.כל דבר אחר במידה ויש מטרה. - **יש לחזור על התהליך מספר פעמים **ולבצע אותו כמובן לאחר שמתעוררים מחלום רגיל(כי יש זכרון טרי לפרטים המוזרים,שאלו נקראים סימני חלום).

ממש כעסתי על עצמי שלא קלטתי שזה חלום. - תסלח לעצמך,עשית טוב.

היי גידי, ברוך הבא

אני שמח שמצאת את נושא החלומות הצלולים.
אם רק עכשיו התחלת אל תצפה להצליח מייד. לרוב זה לוקח זמן אימונים וכמה כשלונות עד שמגיעים לצלילות.
חודש זה זמן מאוד סביר וסטנדרטי, אז אל תאבד את הסבלנות כל כך מהר. אתה עד הדרך הנכונה.

למעלה