שלום לכולם

Yair145

New member
שלום לכולם

שלום אנשים, פעם ראשונה כותב בפורום הזה ומקווה להמשיך גם :)
לא יודע אם זה המקום אבל רוצה לנסות, אני לא מזמן השתחררתי מהצבא ומחפש להדריך בתחום, אני מדריך אומנויות לחימה ישראליות בעל חגורה שחורה דן 2 הישרדות, בעל רקע רב מאוד בקראטה ובשירות הסדיר שלי הייתי מדריך הגנה עצמית. אז אם מישהו מכם יודע או שצריך מדריך בתחום, אשמח לקבל פרטים פה בהודעה.
מודה לכם מאוד.

אתה יכל לפרסם פלאיירים ולתלות מודעות באזורים בהם אתה חפץ ללמד (אזור מגורך וכד') ו/או במועדוניי מתנ"ס / קאונטרי קלאב שונים...
שווה להירשם ולעקוב גם אחרי מודעות הדרושים ב- All Jobs ואתרי מחפשי עבודה אחרים.

זה לא עובד ככה, עד כמה שאני מבינה.

בשביל להדריך אתה צריך להקים קבוצה משלך, או להיות מדריך תחת אירגון גדול. בדרך כלל, אירגון גדול ייקח מדריכים שצמחו מתוך האירגון, ולא יחפש מדריכים מבחוץ, לא משנה מה הכישורים שלהם. אולי תדבר עם המורה שלך לגבי אפשרות להקים קבוצת בת?
או שתיגש למתנסים בסביבה שלך ותשאל אם הם מעוניינים לפתוח חוג הגנה עצמית ו/או קראטה.
או שניהם.

Yair145

New member
למיתר

אני יודע שבעיקרון זה לא עובד בצורה כזאתי אבל המאמן שלי הפסיק להדריך לפני שלוש שנים אז בגלל זה... וגם כי אני די שונה במה שאני מאמין בו בתחום ההגנה עצמית. אבל תודה בכל מקרה :)

סיקרנת אותי

במה אתה שונה? ומה הוא ה"אני מאמין שלך" בתחום ההגנה עצמית שמגדיר אותך כייחודי. אשמח לשמוע ואולי גם יהיה לי רעיון עבורך למקום להדרכה.

Yair145

New member
לזאב

בעיקרון אני באתי עם האומנויות לחימה מהבית, מגיל 4 אבי התחיל להדריך אותי בבית (בעל רקע רב מאוד בקראטה ועוד מס' סגנונות) ותמיד ניסיתי לחקור ולחקור עוד ועוד דברים אפילו ספציפית לאגרוף מסוים לדוגמא, ואפילו לסטות או לשפר לפעמים ממה שלמדתי וככה להתפתח וללמוד עוד ועוד. אני חושב שכל אומנות לחימה הינה לשם ערכים והגנה עצמית, העיקר שנדע איך ללמוד ול"ייסד" כביכול אותה מחדש לשם התגוננות ברחוב שזהו למעשה הדבר המקורי שלשם זה התכוונו. מקווה שהצלחת להבין את קו המחשבה שלי :)

למעלה