שלום לכולם!!!

מומו ה

New member
שלום לכולם!!!

יש משהו שמטריד אותי די הרבה בזמן האחרון: נו, בואו נגיד שעברנו את היציאה מהארון בשלום (עוד לא התחלתי, אבל בואו נגיד) ואני מדבר עם ההורים, והכל בסדר. מה עושים אחר כך, בגיל 50, כשההורים כבר מתים ומבינים שלא נשאר לנו אף אחד? מה, ממשיכים להסתובב במועדונים ולחפש זיון גם בגיל 60? מה, ממשיכים לחיות אחרי שרוב החברים שלך כבר כנראה מתו מאיידס? מה, שוכבים לבד במיטה ומצטערים על שלא התחתנו והבאנו ילדים? זה ממש מפחיד אותי! אני לא רוצה להראות ככה עוד 40 שנה!

yoavon1

New member
אז אל תראה ככה בעוד 40 שנה...

ואם יש סטרייט ששואל את עצמו עכשיו שאלות דומות? מה, אני אהיה רו"ח ואעבוד בעבודה משעממת? מה, אני אריב עם אישתי כל היום? מה, אני אדבק באידס כי עשיתי סקס לא זהיר? מה, אני נורמאלי? הבאתי 3 ילדים?
מה שאני רוצה להגיד הוא, שאנחנו שולטים על החיים שלנו. אתה לא רוצה לחפש זיון בגיל 40, תמצא בן-זוג קבוע... יש מספיק זוגות שעוברים את מחסום שלושת החודשים... אתה פוחד מאידס
ט-ו-ב מ-א-ו-ד
ככה תלמד להזהר ולעשות רק מין בטוח
אתה רוצה להתחתן ולהביא ילדים
תשאל את עצמך עכשיו אם אתה באמת תהיה שלם עם הבחירה הזאת... אם אתה מביא ילדים רק כדי להגיד שאתה כמו כולם, אל תעשה את זה... חבל על הילדים שלך, שיגדלו עם אבא שהביא אותם רק כי הוא צריך... שנה טובה וברוך הבא לפורום
יואבון

Liroy25

New member
מאיפה הבאת את כל הבורות הזאת???

קודם כל בוא נבהיר משהו, החיים שלך ואיך שהם יראו תלויים באיך תחליט שהם הולכים להיות! דבר שני הייתי מציע לפתוח קצת עיתונים ("הזמן הורוד", "הקשת"), לגלוש בפורומים ואתרים של גייז (לא אתרי סקס!) ולו בכדי לקבל מושג קלוש על חייו של ההומו הממוצע. עושה רושם שהידע שלך בנדון שואף לאפס (אם לא מתחתיו) אז כדי שתעשיר אותו קצת.

merman

New member
לא צריך לכעוס... הבחור רק שאל שאלה

כי הוא מפחד... והבורות באה באופן טבעי, לשאלתך... הידע מגיע מX, Y, ו-Z... ואני מצטרף להמלצה שלך מומו, תתחיל לגלוש פה בפורומים (תכנס לארכיונים ולכתבות), תוכל גם גלוש לאתר גוגיי gogay.co.il , אני בטוח שזה יתן לך קצת פרספקטיבה אחרת על החיים ההומואים. וכמובן, אתה מוזמן להשאר פה ולדבר איתנו, בהצלחה

Liroy25

New member
ממש לא כועס! ../images/Emo9.gif

הבחור שאל שאלה על בסיס קביעת עובדה וקיבל מענה ענייני ומקיף.

9סנורקה9

New member
לירוי!

היה ממש נחמד לראות את הפנים מאחורי הכינוי שבוע שעבר. ודי הופתעתי לראות אותך... שנה טובה

Liroy25

New member
רק הפנים?? מה עם כל השאר???

אגב - את עשית לי פאדיחה עם הכינוי שלך, כששוחחתי עם סנורקה האמיתית שבכלל לא הבינה מה אני רוצה מחייה.

9סנורקה9

New member
לגבי כל השאר...

מאי לא שופכת מחמאות לשווא- כל מילה אמת. וסנורקה האמיתית- תמיד יש איתה פאדיחות. בדרך כלל הן קורות לה...

ELP

New member
דרך אגב, שאלה...

איפה אני יכול למצוא את העיתונים הזמן הורוד והקשת??

EyeSeeYou

New member
בקפקא למשל

את הזמן הורוד אתה יכול למצוא באתר גו גיי במהדורה מקוונת.

MARMELAD

New member
בהמון קיוסקים בתל אביב

בחנויות ספרים מסוימות בחנויות סקס צריכה להיות רשימה של מקומות איפהשהוא בפורום... אין לי זמן לחפש עכשיו אבל תעשה (או מישהו אחר) חיפוש על הערך "זמן ורוד" בטוח תמצא אותה..

טל קר

New member
מבזק חדשות טובות!

אתה יכול להתחתן. גם עם גבר. (לא בהכרח תהיה לך הכרה ממסדית, אבל למיטב זכרוני זהו לא המרכיב העיקרי בנישואין, ויש הרבה שמתחתנים בנישואים אזרחיים או חוזיים גם בקרב סטרייטים). אתה יכול שיהיו לך ילדים, ביולוגים או מאומצים גם עם גבר. לא מזמן הייתי בחתונה מדהימה של שני גברים שיש להם גם ילד מאומץ. בקיצור אתה יכול שיהיה לך כל מה שאתה רוצה (עבודה,חברים, בן זוג, ילדים) גם עם גבר. אז אל פחד.

למעלה