שלום לכולם

• פותח הנושא mitgo
  • פורסם בתאריך

mitgo

New member
שלום לכולם

בתור אחד שרק מהשבוע הפך רשמית הרצלייני רציתי לדעת האם יש אי אילו מקומות בילוי ראויים לשמם בעיר בפרט או בסביבה בכלל? כוונתי לכל מני מקומות תואמי הצוללת בירושלים, שבהם מופיעים אמנים ישראלים מעניינים, או לחילופין מקומות שיש בהם ערבי שירה ארץ-ישראליים מעניינים? ובכלל, כל מקום/אתר בילוי מעניין לדעתכם תודה רבה עמית.

shiri_b

New member
יש כמובן את הקניון

קניון שבעת הכוכבים, יש כל מיני מופעים שעשו בחופש אני לא יודעת אם הם ממשיכים...

[אורן]

New member
ברוך הבא להרצליה

משתתף בצערך... מצטער, אני לא מכיר כאילו מקומות בעיר ולפי דעתי אין.

mitgo

New member
למען האמת לא ממש התכוונתי לקניון..

כוונתי למקומות בילוי (לא של קניות), ולמקומות שיש בהם פעילויות מעניינות (לא של ליצנים...של מוסיקה טובה), אבל בכל אופן תודה. אהה ובקשר למשעממת, אני לא בטוח בכך, לפחות זה קרוב לת"א ולשאר המקומות המרכזים..(אני יכול להעיד שפחות משעמם כאן מאשר בירושלים..)

*neta*

New member
חוף הים.

חוף זבולון לפי מה שאני זוכרת, מידי פעם (במיוחד בחופשים) יש שם איזה ארגון של כל מיני להקות, זמרות וסטנדאפ למיניהם...

mitgo

New member
להקות?!

הופה, אז אולי אני הולך למצוא את החלטורה הבאה שלי...

HelloweeN

New member
חחחחחח לא.

תרשה לי לברך אותך בהגיעך לעיר המסריחה הזאת. מקומות עם מוזיקה אתה לא תמצא פה. בבדאי שלא מוזיקה חיה, וגם אם כן, זה לא קבוע. ורוב הפאבים (שנימצאים רובם ככולם בפיתוח מלאים בצפונים הומואים). אם יש לך להקה בסגנון רגוע, ג´אז בעיקר, אז אולי, אולי תצליח לארגן לך איזו קומבינה חד פעמית.. אבל מועדונים כמו ה"צוללת" ממש אין פה.

HelloweeN

New member
קמלוט זה כן, אבל אם אתה

מנגן לא ברמה גבוהה מאוד, הם לא ייתנו לך להופיע שם. זה ממש לא מקום ללהקות צעירות, ולרוב אמנים מכובדים ומקצועיים מופיעים שם. אבל זה אחלה מקום.

למעלה