שלום לכולם....!

שלום לכולם....!

קוראים לי עדי ואני בת 12. רבים הציעו לי ללכת לטיפול פסיכולוגי. העם מישהו מכיר מקום שבו אוכל לקבל טיפול (רק פגישה אחת או כמה...אין לי ממש כוונה להישאר בטיפול) ללא תשלום ובדיסרקטיות? אינ הולכת בגלל שכבר נימאס לי לשמוע אנשים אומרים לי שאני צריכה ללכת, אז אולי הם ירדו לי מהגב אחרי כמה פגישות. רצוי מקום בירושלים (צפון ירושלים- קרוב לרמות עם אפשר). תודה, עדי.

מירבזון

New member
טיפול

קופת חולים משרד הבריאות סניפי אל-סם (!!) אבל השאלה היא: למה רבים המליצו לך ללכת לטיפול??

"אל-סם (!!)"????

לא הבנתי את הסימני קריאה האלה...! היתכונתי העם למישהו יש טלפון? ואומרים לי ללכת בגלל שאני לאחרונה בדיכאון, אין לי כוח להרבה דברים, אני לא יושנת בלילה, ועוד... אנשים אומרים לי שאני צריכה ללכת לכמה פגישות, רק כדי לראות מה יש לי... עם זה יוריד אותם מהגב שלי... אז בסדר!

גרא.

New member
פיצפיצון,את יכולה לפנות גם עכשיו,ל.

"יד בידףאוזן קשבת לילדים,לנוער ולהורים" טל´ 6204999 03.נוער מקשיב לנוער 6919765 ,472700 053 .עדי לפי גילך את בכתה ו´ (?),אם יש יועצת בבית הספר,פני אליה מיד אחרי החג.בנוסף,את יכולה לפנות לעובדת סוציאלית המתמקדת בטיפול בבני נוער בלשכת הרווחה שבמקום מגורייך.היא צמודה לעירייה או לרשות המקומית.פנייה כזאת יכולה להתחיל בטלפון,ולאחר מכן פגישה,שלא תעלה לך כסף.ולבסוף,את יכולה גם לפנות בואתה בקשה לשירות הפסיכולוגי החינוכי שבמקום מגורייך.גם הוא צמוד לעירייה.אם יש פסיכולוגית בבית הספר, היא תוכל לעזור לך.שוב ללא תשלום..

תודה גרא... ותיקון- אני בכיתה ז´ !

לנו בבית הספר אין פסיכולוגית (לפחות אין אחת או אחד שאני יודעת על קיומם) ואממ, את היועצת שלנו אנחנו לא ממש רואים, לכיתות ז´ אין הרבה דברים זה הרוב מתחיל מכיתות גבוהות יותר (ט,י וכ´ו)! כך שבינתיים אני אצתרך ללכת למקום אחר. אבל יש לי בעיה עם הסעה- עם אני רוצה ללכת מבלי שההורים שלי ידעו אני צריכה ללכת ברגל (או שיש שיטות אחרות... טרמפים [לא ניראה לי], אוטובוס, ושוב- רגל?)... כך שעדיף שאני לא אצתרך לחצות את ירושלים... תודה לכול מי שעזר! עם למישהו יש עוד מה להגיד- בבקשה! תודה, פיצי.

גרא.

New member
פיצפיצון,באזור שלך,וודאי בבית ספרך,

יש פסיכולוגית.כדאי לך לשאול את מזכירת בית הספר מתי היא באה,ואיך ליצור עימה קשר.פרט לכך,את יכולה לפנות לטלפונים שמסרתי לך.יתכן ותוכלי לקבל תשובה או ייעוץ מתאים רק דרך הטלפון.למה שלא תנסי?

כן אולי....

למיטב ידיעתי אין לנו פסיכולוגית... רק אחות...אבל זה לא עוזר. כן...אני אנסה...

למעלה