שלום לכולם

hilatw

New member
שלום לכולם

אחרי תקופה מאוד ארוכה שלא הייתי כאן הנה אני שוב... אני מחפשת בית לפטל ובמבה שלי כיוון שהבנות עדיין מפחדות מהם ולא מאפשרות לי לשחרר אותם בבית ועברתי דירה וכבר אין להם חדר משלהם אז אני יכולה לשחרר אותם במרפסת אבל מאוד קר בימים אלו בנוסף על כל זה אני גם עובדת המון שעות וכאשר אני חוזרת אני משתדלת לשחרר אותם אבל זה לא מספיק להם, נראה לי שעדיף להם עם כל הצער בית חדש שייתנו להם את תשומת הלב שמגיעה לשניים המתוקים האלה. אז אני מוכרת אותם בסכום סמלי של 600 ש"ח, כולל כל הציוד הנלווה להם שזה כלוב, כלוב נשיאה, 2 רצועות, 3 ארגזי חול, סלקל, כלי למזון וכלי לשתיה. להזכיר הם שני זכרים אלבינו מתוקים מתוקים ומורגלים לידיים וימסרו רק לבית חם ואוהב :(

micl33

New member
חבל מאוד. אני זוכרת כמה רצית את החמוסים

וכמה מאמצים עשית על אף שנשכו אותך ואת בעלך. לכן אני תמיד מציינת אל תיקחו חיה עם מראש אתם יודעים שזה לא יצליח.זו עוגמת נפש לכל החיים בבית כולל החיות.

hilatw

New member
זהו שלא ידעתי :(

החיים דיי דינמיים וכאשר לקחתי את פטל ובמבה עבדתי כיועצת נדל״ן בחברת תיווך והייתי חופשיה ללכת ולחזור והיה לי המון זמן פנוי, היום אני מנהלת משרד תיווך מה שגורם לי לחוסר זמן, אני ממש בקושי בבית. זה לא משהו שצפיתי מראש. עדיין עצוב לי ולא הייתי רוצה למסור אותם אבל יהיה אגואיסטי מצידי להשאיר אותם אצלי. זה לא הדבר הנכון עבורם.

Dav same same

New member
אני מאוד אשמח לצרף אותם לבית שלי

יש לי חמוסה בת 6 וחצי שנים וחמוס בן 5 חודשים. מטופלים, מעוקר, מסורס, מחוסנים, מקבלים ANF וויטמינים, כלוב ענקי וכולי...קיצר, מקסימים שמטופלים טוב טוב ומפונקים :)
אשמח לקחת אותם אליי לניסיון לשבוע וחצי, הזכר מאוד היפר אקטיבי והנקבה לא, ככה שיש לו עם מי להתכרבל אבל לא עם מי לשחק.
אתה מוזמן לחפש אותי בפייסבוק
dav un done
או להתקשר מתי שנוח לך שישי/שבת מתי שבא לך קיצר, או להשאיר הודעה 0526140254:)

למעלה