שלום לכולם

thor

New member
../images/Emo22.gif ליען ? עני מקבה שהקל בסדר ?

לו רוצא ליפגוא בעף עחד פו. זאתי פשות הדרח לאגיא אל ליבא הניסוח שלא טוב. אין שגיאות במשפטים אבל האותיות ? זו לא דיסלקציה

ronen1981

New member
מיכלי תתרגמי לי בבקשה.

Så här installerar du hämtningsfilen: Skriv ut den här sidan och använd den som referens offline. Hämta filen på webbplatsen Verktyg på webben för Microsoft Office genom att klicka på knappen Hämta nu! (ovan) och följa anvisningarna i dialogrutorna.

principeza

New member
תגיד לי רונני

באיזה צד של הירח אתה חי???? התמימות שלך הורגת פשוט הורגת אותי!!!! שלחתי לך מסר בנושא די תתבגר כבר.. עוד לא הבנת שמיחלי המטוכה זה לא אישה זה גבר??? באיזה שפה להסביר לך את זה בשוודית?? סינית?? תבחר...

thor

New member
זה בסדר. ראה שבדית ונידלק .....

לכל מחפשי השבדיות. יש צט באתר של yahoo.se ושם כולן שבדיות בלונדיניות שלא כותבות עיברית כל כך טוב

voguemaster

New member
שלחת לו מסר ? חחחח ../images/Emo6.gif

וואו איזה טירחה, למה זה כ"כ מעניין אותך ? תעזבי ת´בנאדם בשקט, תני לו לעשות מה שבא לו, גם ככה הוא לא ממש מתייחס לביקורת הבונה שנותנים לו כאן.

its moi

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo78.gif../images/Emo94.gif../images/Emo78.gif עכשיו

כשהסבתי את תשומת ליבכם הרי התירגום: כך תתקין את הקובץ: הדפס עמ´ זה והשתמש בו לעזרה כשאינך מחובר. הורד את הקובץ מעמוד האינטרנט "tools on the web for Microsoft Office" ע"י לחיצה על הכפתור "get now" (נמצא למעלה). אח"כ המשך לפי ההוראות בחלונות המידע. זע קי עני שבדי .(שיט! איך כותבים שוודי אם שגיעט קתיב??? מיכלי ! זקוקוים פה לעזרתך !! )

thor

New member
עני עטרגם לחה עט זה :

למרוט שעני מעיסלנד עני יודאא שוודיט לו רא. עני מקבא שטווין עט הטרגום שלי ? באצם עני חושוו שכוול לטרגם אורעות הטקנא של טוחנע של מיקרסופת קי יש שם גם אוראות בענגליט. טמיד אשמח לאזור בטרגום חומר משוודיט תור )אל הרעם במיטולוגיה הסכנדינוויט(

thor

New member
רגא. גם עט שוודיט ?

עני קבר אמון זמן מכפס לי שבדיט ובגלאל שעט בלונדיניט עז קבר חשווטי שעולי נמצעא בכירט ליבי ?

r i p l y

New member
בתרגום משוודית לעברית !(יודעת במקרה

הגיע האינסטלטור...בלה בלה בלה....(רגע מה רשום..??) אנחנו מתקנים את הסתימה בכיור היא נסחבת עוד מהחג הקודם...(סתימה גדולה.) אפילו השכן וובלסטיין התלונן הוא שלח מייל אבל היינו באופליין... ומיקרוסופט פשוט לא בסדר ! (הם )תמיד עושים את הפאקים האלה כל פעם מחדש .

ליאן.

New member
הנה עוד קטע מרתק

Att forska Du är välkommen till Stockholms stadsarkivs forskarsal för att forska och ta del av de arkivhandlingar som förvaras i våra magasin. I våra forskarexpeditioner får du hjälp och vägledning av personal som alltid finns till hands för att hjälpa dig. Där har du också tillgång till förteckningar och register som hjälper dig att hitta de uppgifter du söker. Handlingarna läser du i våra forskarsalar. Har du själv inte möjlighet att besöka Stadsarkivet kan du kontakta oss och mot en avgift få hjälp med din forskning. Mikrofilmer En stor del av kyrkoarkiven är idag mikrofilmade för att skydda originalhandlingarna. Detta gäller också annat ofta efterfrågat material såsom äldre mantalslängder, bouppteckningar och annat domstolsmaterial. De mikrofilmade handlingarna finns tillgängliga i forskarsalen på Kungsklippan. Du plockar själv fram den filmade volymen du vill ta del av.​

thor

New member
ליאן ? אולי הגיע הזמן לפורום שבדי ?

אפשר גם להביא את הטבח השבדי לעצות עם מתכונים וכו´ ? אשמח לנהל את הפורום לאור נסיוני הרב בשפה ׁ(ונראה לי שגם לך לא חסר ידע בשבדית). כל הבלונדיניות שלנו מוזמנות ובעצם כל אחד אחר שיוכל לתרום
יאללה. אחרי הצהריים חוזרים למילואים לכמה שעות

ליאן.

New member
אני חשבתי על פורום קווקזית מדוברת,

למרות שההצעה שלך לא רעה בכלל..
פורום שוודי יוכל להשתלב יופי עם החסות של הבירות

r i p l y

New member
מה עם פורום הולנדי?

אני בעד השף הערום (בערוץ 8)שף בריטי שאפשר להביא לעצות(בלי מתכונים....) (וכל עוד הוא לא דומה לגידי גוב )

למעלה