שלום לכולם

jahnon

New member
שלום לכולם

אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי לפורום יקר זה, נכנסתי והופתעתי לראות את כמות האנשים שנוספו לנו. אפתח ואומר כי אני מתנצל עמוקות על הזנחתי הפושעת והריני יודע כי מעשים אלו יגררו עונשים חמורים והריני מוכן לשאת בתוצאות למרות שיש נסיבות מקלות שאינני יכול לפרט אותן כרגע (כי עוד לא חשבתי על תירוצים שיתקבלו). אוסיף ואומר לכל הראשים הגדולים שפספסתי את טקס הכתרתם, אמנם לא כתבתי בפורום אך דאגתי להתעדכן מדיי פעם ועשיתם עבודה מצויינת. כרגע אני בשבוע דיי משוגע מאחר ואני מובטל אני מוזעק לעבודות יזומות שדורשות את גופי ואת נשמתי. לכל חברי הפורום הותיקים התגעגעתי אליכם ואל עצותיכם ואל החדשים נעים מאוד להכיר. אפי היקרה אני אתייצב לקבלת העונש המגיע לי בזמן ובמקום הראוי. ושוב אוסיף ואומר כיף לחזור למקום מוכר ואהוב

נתן.ל

New member
מי כאן ראש גדול ?

איך האור הקטן מסתובב לו כאן כבר שעות ללא אייקון ???? גם שובת וגם מזניח את תפקידך ?

עונש???? עונש אתה רוצה ????

המהלומה האישית והאיזורית שאנוכי מתכננת לך תגרום ל"עונש" (בילוי יום בחיקו ושינון משנתו של ח"כ וסגן השר לבטחון פנים גדעון עזרא) להיראות כשבלול אשפתות פורטוריקני לידה !!! נסיבות מקילות ????? זה התירוץ העלוב שהצלחת למצוא (והיו לך כמה חודשים טובים למצוא משהו יותר אמין) - כגון "הייתי בפראג והמחברת נרטבה לי", "הכלב אכל לי את ההארד דיסק" או "בין לאדן לא נתן לי ללכת אחרי שהתברר ששנינו מעריצי "גשש" מושבעים" !!! בוש לך (גם קלינטון לך, אבל זה כבר דרסטי מדיי), אכנס מיד לישיבה עם ש´, ראש הארגון, וסביר להניח שתושעה מפעילות חוץ-טריטוריאלית לשבועיים הקרובים. אתה יכול לשכוח גם מלבוא ליום הכיף המוסדי בבגדד. לא נוכל לעבור על ההתעלמות בשתיקה ולתת לך לקחת חלק במתיחה השנתית על סדאם.

מקפיצה

שכן לא כולם הספיקו לראות שג´חנון הגיח ממעמקי הנשיה. מי אמר שאין תחיית מתים?

למעלה