שלום לכולם

שלום לכולם

שלום - אני שרון ואני דולה במקצועי ומטפלת ברפואה משלימה וחובבת חורפים מושבעת.
אני חדשה כאן... אבל רק בלהגיב , אני עוקבת שנים אחרי הפורום לומדת כל פעם קצת והיום החלטתי גם להשתתף, אולי כי אני כבר גדולה ויש לי יום הולדת היום... ואזרתי אומץ..
אז נעים לי להכיר ומקווה שגם לכם יהיה נעים להכיר...
מקווה ללמוד מפה עוד הרבה, כי זה נושא שמרתק אותי ובכלל אם הייתי יכולה משל לצאת לרדוף אחרי סופות והוריקניים היית עושה את זה כבר אתמול... אם היה בארץ...

אני גרה בקרית אתא - בגבעת רם ואוהדת שרופה של סופות ברקים.. מחשיכה את הבית כולו ואני והילדים פשוט צועקים בהתלהות כל רעם וברק וסופרים....
מקווה ללמוד פה עוד, יש פה ידע ענננק ואנשים מעניינים ומקווה שתקבלו גם אישה לפורום שמורכב מגברים בעיקר... וסתם לצרוך העניין אני יודעת לירוק ולקלל אם צריך..

אז ביי חברים

אני לא דליה, אני שרון...דולה זה מקצוע..

אבל מה זה משנה... דליה, שרון, העיקר החיבוק!! בחזרה

יובל 42

New member
תומכת לידה

מה שפעם קראו מיילדת
כמו שספר נהיה מעצב שיער מיילדת נהייתה דולה.

עוד מעט החזאים יהיו תומכי תחזית :)

דולה זאת אכן תומכת לידה...

אבל, לא כל אחד שרוצה היא תומכת לידה, הי בלי זלזול... ממש לא... זה כרוך בלימודים מורכבים... והמוון ידע ...ואני ממש לא חושבת שכל אחד יכול להיות דולה... למה סתם להשמיץ ????

natyh

New member
את עוד לא מכירה ....

את יובל42 תני לו זמן ,אישיות מאד מענינת ,אל תמהרי לסגור איתו חשבון לפעמים אם כי לא תמיד ...מאד מעניין להקשיב לו .

פחחח, ואתה מה חוקר?

אפילו מה זו מיילדת אתה לא יודע. מדהים, אני משוטט לי בפורומים של תפוז היום אחרי הרבה זמן שלא ביקרתי, ורואה שהפיגור חוגג.

welcome שרון

קודם כל חג שמח ..... נקווה שתיהני כאן כמה שיותר ושתהיה לך ולנו שנה גשומה מלאה באקשן

Gilliana

New member
ברוכה הבאה שרון

חיים קלים לנשים לא עושים כאן, ולפעמים אכן יהיה צורך להשתמש בכישורי היריקה והקללות, אך יאמר לזכותם שבסופו של דבר אפשר בגדול לחנך אותם, ולתת תזכורת מדי פעם בפעם...

peperonni

New member
ברוכה הבאה שרון! תרגישי חופשי

לשאול כל שאלה שעולה בראשך :)

למעלה