שלום לכולם..

שלום לכולם..

סוף סוף נפתח בעירי הנידחת מקום לקפוארה.. הייתי מתה ללמוד קפוארה אבל יש כמה בעיות: 1.אני כמעט בטוחה שיהיו שם רק בנים 2. אין לי בכלל כשרון באקרובטיקה ( למרות שהייתי רוצה ) אני כבר בת 17 ובחיים לא התעמלתי בסגנון כזה מה אתם אומרים ?

אני אומר..

לכי על זה.... מה את חושבת שכולם נולדים אקרובטים לכולם יש כישרון מדהים להתעופף ועוד בלי רדבול מה בנים מפחידים אותך?? כאלו דהה???? וזה שאת בת 17 זה אחלה גיל להתחיל!!

אני אומר..

לכי על זה.... מה את חושבת שכולם נולדים אקרובטים לכולם יש כישרון מדהים להתעופף ועוד בלי רדבול מה בנים מפחידים אותך?? כאלו דהה???? וזה שאת בת 17 זה אחלה גיל להתחיל!! יניב

זה לא קשור לפחד

אני לא רואה שבנים הולכים לשיעורי אירובי שהם דרך מצויינת להיכנס לכושר... והרבה פחות משעממת מריצה.. אבל זה לא נעים להיות במיעוט ככה זה.

zakomea

New member
לכי...

על זה מה יש לך להפסיד
ובקפואירה יש בדרך כלל הרבה בנות
ואם אין, תתארגני עם כמה חברות ותלכי ללמוד שם... לא כדאי לך להפסיד את זה
ולגבי האקרובטיקה... קפואירה זה לא רק אקרובטיקה, אני למשל לא עושה אקרובטיקה ואני בקפואירה, כל הקטע של האקרובטיקה זה שם רע שיצא לקפואירה גם בגלל שבהופעות בדרך כלל רק עושים אקרובטיקה וגם מקבוצות אחרות (בלי שמות אין לי כוח לעוד ויכוח
), אז קיצר את בגיל המתאים להתחיל לכי ותהני כי קפואירה זה לא כמו כל האומנויות לחימה האחרות יש רוח מיוחדת שלא תראי בשום מקום אחר
מומלץ בחום רב

מר אכפת לך....

מה אכפת לך מה בנים עושים או לא עושים. את צריכה להסתכל על עצמך ולחשוב ... " בא לי לנסות???..." אם כן... סבבה תנסי ןתראי אם באמת את מתחברת לעניין. אם לא... גם סבבה אבל הבעיה שתהיה זה שאף פעם לא תדעי אם הפסדת משהו טוב או לא... אז אולי כדאי לך ללכת על ".. הכן.." כי שם לפחות את תזכי בהתנסות?? יניב

לכי על זה. הגעת לגיל שאפשר להתחיל.

גיל 17 זה גיל מצוין להתחיל באומנות לחימה. גיל 17 זה גם גיל לא רע להתחיל לעשות מה שאת רוצה, ולא מה שההורים/חברות/שכנים מצפים ממך לעשות.

NEWBE

New member
על זה אני מדבר "דה פסיכו אפאקט"

(זה שם של משתמש, מיועד ספציפית) הנה עוד הוכחה, שאנשים חושבים שקפוארה=אקרובטיקה ול"ציונית אמיתית", נצלי את זה שאת בת יחידה שם, את תקבלי יחס מועדף על כך, ועל זה שאת מתגברת על הסטיגמה של אומנויות לחימה הם רק לבנים, וחוץ מזה מתוך 7 המומעדים למאסטרים באבאבדה הקבוצה שלי, ישנה אישה, שהיא במקרה הייתה גם אלופת העולם בקראטה, ואז פתאום גילתה את האור... אז לכי על זה...

p o l i

New member
בקשר לבעיה הראשונה

כשהתחלתי ללמוד ג´ו-ג´טסו גם הייתי הבת היחידה (בין ענקים) כשחושבים על זה, גם היום אחרי יותר מחצי שנה אני הבת היחידה...:) ואני נהנת מכל רגע תחשבי על זה, זה יכול להועיל ככה אני רואה את זה אני מנסה להגיע לרמה הרבה יותר גבוה משל הבנים וככה מחזקת את עצמי בנוסף לכל מה שאמרתי אז מה אם את בת אולי את תיהי יותר טובה מכולם שם... בהצלחה במה שתבחרי

למעלה