שלום לכולם

Ja niv

New member
סליחה שאני מתערב, אבל מדובר עלי

אני יכול להבין קצת את חשיבתה של סוניק רק מהכיוון של אם עובר עליך שינוי כל כך גדול ובעצם משהו ממהותך השתנה אז אתה צריך לשתף את בן זוגך.
אלא אם כן יש בזה סכנה ש"העולם יתמוטט" ונראה לי עדיף שלום בית ויציבות משפחה מאשר הסיפוק שלך לספר לאישתך (לא זה המקרה אצלי)
לעניין האמונה אני מסכים עם זיגי (מעניין שזיגי נגד מזגזגת...) שאמונה היא משהו כל כך פנימי והשתנות שלך לא בהכרח באה מרצון לשנות ו"לבגוד" אלא זה קורה. כמו שמשהו מבין פתאום תרגיל במתמטיקה שלא הצליח לפתור.

nissimlev

New member
נכון השירשור עליך

נכון איבדתי כיוון אבל זכרתי אותך אחריי שגמרתי ליכתוב.
לי ניראה שכולם כותבים אותו דבר רק מכיוון שונה .
זיגי הסביר משהו חשוב שהחמולה מימזרח אירופה לא מישתלבת עם התקופה הזאת
אבל זה לא כל כך קשור אליך.
הכי הטוב לא לעשות מי זה עיניין ואתה מספיק חכם לישמור על מוסר לפי ראות עיניך שזה יהיה הרבה לטובתך מאשר לעשות דברים שאתה לא מסכים איתם '
שחק אותה לטובת המשפחה ותהנו אחד מהשני

Sonic hedgehog

New member
ברור שאם מישהו מפסיק להאמין

אין לזה שום קשר לרגשות שלו כלפי בן הזוג אבל עצם העובדה שאינו משתף יכול ליצור קרע או להעיד על שכזה קיים.

זיגי13

New member
אנחו מסכימים

שאדם שהפסיק להאמין, או לפתע החל להאמין. אין לזה קשר לאהבתו לבן או בת הזוג.
אני לא מסכים איתך, שהוא חייב לשתף , אולי עצם השיתוף בלבטים הוא זה שיביא לקרע, הרבה אנשים משנים דעה ואורח חיים , אבל עדיין לא סגורים על עצמם, כי זה מה שמתאים להם כרגע. שינויי תפיסת עולם לא קורים ביום אחד בדרך כלל, וזה תהליך ארוך
הוא יכול בהחלט, להשאיר את שלב המסקנות לרגע שהוא יהיה בטוח בעצמו, ועד אז לא לשתף

nissimlev

New member
האדם יכול להישאן עליו yaniv

אני חושב שכל פעם שכתבתי אני מזכיר את המילה אמת ואני מנסה להסביר במשפט או שתיים את כל תורות האדם בפשטות הכי גדולה .
וככה כל מה שעברה אדם באשר הוא זאת לסיבה אחת לימצוא את עצמו וכשזה ניגלה לו אז חייו הופכים לשלמים כי אור החיים קיים בו
ככה שהוא משפיע על כל אדם שהוא בה במגע איתו לטובה האמת מאירה ללב האדם ואין הרגשה טובה מי זאת,. בלי קשר למה שהשני מאמין או חושב בסך הכל האור מאיר כמו לפנס ,ללב ולמחשבה
כשאדם מגלה את זה יש לו האפשרות לחוות את האמת שלו ובכלל ..אבל זה לאהופך אותו למושלם אלה רק מאפשר לו לחיות מימנה כשהוא מישתדל להיתחבר,
התהליך הוא תמידי רק שתידע שיש משהו שהאדם יכול להישאן עליו בגלל רצונו ולא בגלל ספר דת או אמונה
ובגלל שאני מגלה לך
אז אתה יודע מה הצעד הבא...

למעלה