שלום לכולם!

Marty McFly

New member
שלום לכולם!

אני חושב ש"שבעה ימים" זו אחלה סידרה, ואני ראיתי אותה גם בימים שהיא הייתה בערוץ 3, וגם כשהיו 4 פרקים ברצף בערוץ 3, ושמחתי מאוד שהחזירו אותה לטלוויזיה ב"איי אקס אן". אבל תמיד עלתה אצלי שאלה: כשפרקר חוזר לעבר, לא אמורים להיות 2 פרקרים באותו רצף זמן? כי לפי סדרות/סרטים מדע-בדיוניים קודמים (בחזרה לעתיד למשל) יש את אותו איש פעמיים באותה נקודת זמן... אז זה קצת נראה לי מוזר. ועוד משהו: הרבה פעמים פרקר חוזר 7 ימים אחורה, אפילו יום אחד אחרי התקרית, והרבה פעמים פשוט נראה כאילו אין את ה6 ימים מרווח בין החזרה שלו לנקודה המסויימת עד התקרית עצמה. פשוט מדלגים על זה, וזה תמיד נראה שהוא מגיע כמה שעות לפני מה שקרה, או שתמיד הוא לחוץ בזמן... ומשהו נוסף: לפני כמה ימים, היה הפרק שהחזירו להוא שבכיסא גלגלים (שכחתי איך קוראים לו, מצטער) את האפשרות ללכת שוב. מיד כשהוא התחיל ללכת כזה לאט (כשאמרו "אני לא מאמינה שעברו רק 6 ימים מהניתוח"), ישר ידעתי שאני אראה אותו עושה הליכת ירח (תבינו למה חשבתי ככה בחתימה שלי פה למטה...) ואז כשראיתי אותו אני פשוט התפקעתי מצחוק וצדקתי!! הוא באמת עשה הליכת ירח!! חחח זה היה גדוללללללל!! זהו...

בקשר לשאלה השנייה

...זה בגלל שהם בדרך כלל מחכים כמה ימים אחרי ה"אירוע" עד שיאספו את המידע הדרוש לחזרה בזמן...

לא לגמרי נכון...

הם לא תמיד מחכים רק לאסוף מידע, הם גם רוב הזמן פשוט מחכים עד שיגיע אישור... אחרי הכל, הם לא תמיד בטוחים שחייב לחזור בזמן... כמו בפרק שהחבר של אישתו לשעבר של פרקר נהרג, הם לא רצו לחזור בזמן

ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

בקשר לשאלה הראשונה: היה פה דיון ארוך בנושא...כנס לכאן ותמצא את השירשור! בקשר לשאלה השניה, כמו שענו לך כאן קודם, כנראה שהם אוספים את המידע. בקשר לפרק "Walk away", "להוא עם הכיסא גלגלים" קוראים ד"ר ג´ון באלרד. מקווה שעזרתי!

Marty McFly

New member
תודה רבה...

בקשר לקטע הראשון - שאלתי מישהו והוא אמר שלפי הסידרה, יכולה להיות רק יישות אחת מאותה "סוג" ברצף זמן מסויים. מה שאומר שבעצם הפרקר של 7 ימים נעלם, וכאילו מופיע במקום אחר... ככה שבעצם אם הוא מדבר עם אולגה למשל, ואז פתאום הוא נעלם - הם יודעים שהוא עשה "באק סטפ". לדעתי, בקיצור, לא חשבו מספיק על הקטע הפילוסופי מאחורי הסידרה כשהחליטו לרוץ עם הסידרה קדימה ולצלם אותה... לא נורא, עדיין אחלה סידרה... ושוב תודה... ובלארד עושה ככה-ככה את ההליכת ירח...

למעלה