שלום לכולם!

sherennn

New member
שלום לכולם!

אז... כמה דברים... הייתי בהופעה ביום שני של יובל. בירושלים...! וממש נהנתי... אסף, יובל גם שר את מכת שמש.... (אם לא כתבת..) בכל מקרה היה מצויין! ואם מישהו זוכר (בוטרוס?) את השיר האחרון שיובל שר אני ממש אשמח אם תכתבו...! הצטלמנו אני וחברות שלי עם יובל... לפני ההופעה! הוא היה ממש נחמד........ הייתי בשורה ראשונה.... אבל היו חסרים לי אנשים לידי שיצעקו את המילים...
ואסף...אתה היית מאלה שצעקו מקדימה בצד שמאל של הקהל? בכל מקרה הגעתי לשם הרבה לפני ההופעה.. אז ראיתי את ה"חזרות" יובל לבש משקפי שמש גדולים שחורים... ונורא הופתעתי לראות את איגי, נושי, ג´נגו שם.. חשבתי שזה יהיה המופע האקוסטי שלו.... אבל זה היה מאוד משמח................ אהבתי את בן המלך של איגי לבד! היה יפה.... לא יודעת איך להשוות למשינה.. כי לא ממש הייתי בהופעה שלהם..... אבל את באה לבקר הזכיר לי מאוד את ההופעה במכונת הזמן...... יש לחברה שלי גם תמונות...אבל התמונות עוד לא הלכו לפיתוח
מה שכן.. אני פשוט לא זוכרת את השירים שהוא שר... כאילו כל ההופעה נמחקה לי מהראש... כל פעם נזכרת במשהו אחר... ליובל היו המוווןן פאשלות.. לא נורא..
בכל מקרה... (לנרד, אתה גם היית?) אני אשמח להחליף חוויות עם מי שהיה.. תזכירו לי קצת... היה מדהים... הופעה שלמה ראשונה..... מזל טוב לאלישי....על הרישיון! ולאופיר, או לכל אחד אחר אם הגעתם עד פה... יובל בנאי מופיע בפסטיבל התמר בים המלח.... זה יוצא בחול המועד סוכות... 21 עד ה-24 לספטמבר..... וזה האתר: www.maariv.co.il/tamar ול
מצטערת על הפירוט של ההופעה....
בייייייי ספרו על ההופעה בחוף דאדו!

sherennn

New member
וגם..אסף....

הלינק שנתת לא מזמן למשהו שסרקת... לא עובד.... אתה יכול לסדר את זה?

שרון

דבר ראשון, הנה לינק לאתר של דני בן עמר, שם לוחצים על קישור התמונות, זה קצת כבד, ומופיעה שם גם המודעה מהעיתון ששלחתי לו (וכו´ וכו´ וכו´). דבר שני, הייתי בשורה הראשונה בצד ימין דוקא (מול ג´נגו). לא, לא רשמתי את מכת שמש (שיר חמוד ששמעתי פעם ראשונה ביום שני בערב... ז"א השיר היה מוכר, רק לא ידעתי שיובל בנאי הוא המבצע), אני פשוט הייתי מפוקס (בכתיבה) על השירים של משינה. קראת את ההודעות שכתבתי מיד אחרי ההופעה? דיון1 דיון2

אני אגיב לך פה...

שרון, תוכלי להראות לי את התמונות/חתימות/מפרט ביום ראשון? אני מבין שנהנית... אחרי ההופעה נראית לי קצת בהלם קרב או משהו... חבר שלי די צחק כשהוא ראה אותך, חשב שאת מתעלפת עוד רגע... :) אני כמעט משוכנע שהוא סיים עם "אהאהאהאחכה לך בשדות................" בגרסאת ההופעה. אבל אולי הזכרון שלי טועה. בכל זאת, היו שלושה (לא שניים) הדרנים... איגי באמת אמר את זה לחברה שלך? ומי זאת הייתה? אני לא שמתי לב שיובל פישל במיוחד... אבל אמרתי לך, אני כמעט משוכנע שהוא היה על סמים/כמות גדולה מאוד של אלכוהול. הוא היה מסטול לגמרי... במיוחד כשהוא רקד... אבל האמת? אולי הוא באמת לא יודע לרקוד... אסף, מה יש לך להגיד בנושא? ודווקא כשהוא דיבר היה מצחיק... "יש לנו פה סניף גדול..." יענו, זה לא שהוא אמר שהרבה אוהבי משינה בעיר, הוא התכוון למשפחה שלו, וזה העלה בי חיוך כי אני מכיר חלק מהקרובים שלו (הפחות מפורסמים...). אגב, החלטתי שאני לא אבקש חתימה מיובל סתם ככה. אני אהיה יותר כמו אלישי... כשיבוא היום, ואני אהיה בהופעה קטנה יותר, ויובל יזמין אותי לבמה ואני אבקש שיר מסויים להדרן (כל יום אני בולש...) אז אני אבקש חתימה. אז יובל אולי יזכור את זה קצת יותר :p *גילעד חי באשליות* אגב שרון, איך המחנך/ת החדש/ה? שלחי הודעה בפרטי.

אסף, אתה הוותיק פה...

האם משינה נהגו לבצע בהופעות שירים ממשינה 3? (חוץ משלג צח, אהובתי והרחובות שלנו).

Lenard

New member
אני לא ותיק... אבל...

הם עשו כמה פעמים את פולארויד...

וותיק - תכף אני קונה חופשי חודשי

בהנחה
אני זוכר שבהופעת החלומות הכי טובה שלהם שראיתי הם שרו את דוקטור קליני. זו היתה הופעה של סיבוב מפלצות התהילה, באמפי בקמפוס בהר הצופים.

ובסיבוב של גבירותי ורבותי משינה

סוזי בלי היד היה חלק קבוע בהופעה - היו מאירים את הבמה באדום...

jello

New member
אסף... הופעת חלומות?

לא ממש... לי זכורות הופעות טובות הרבה יותר... דווקא במקומות קטנים... השבוע הייתי עם בתי בת ה 4 בסופרלנד... ולפתע נזכרתי בהופעה שנתנו שם בתוך האגם... על הבמה... גל של נוסטלגיה וגעגועים הציף אותי... איך כמעט נפלנו למים בשיר " אני רוצה מכונית" הופעה נוספת שזכורה לי ... באולם מופת הישן בראשון... הפעם הראשונה שצירפתי את אחותי הקטנה איתי... חוויה שלא תישכח.. והיום... גם הקטנה מפזמת... שלח לי מלאך... ואת בן המלך... יההההההה איך אני מתגעגעת.....

Lenard

New member
הופעות חלום?

אני אומנם צעיר, אבל כפי שסיפרתי לא מכבר הייתי ב2 הופעות של משינה ובסיבוב של שיא הרגש, ההופעה הראשונה בחיי, הם בצעו את "איזה איש" בצורה מהממת, יובל עלה בין אבנר לאיגי (על הדרגש) ואז התחילה רוח (יענו ונטילטור) מלמטה, והזיזה את החולצה של יובל בהתנפנפות. התאורה הייתה כחולה ופילקר הדהד על כל הבמה...

זו עדיין ההופעה הטובה ביותר שראיתי

והצילצולים באוזניים אחריה המשיכו להדהד לי עד 11:00 למחרת. בודאי שזה לא מוריד מההופעות שאתם ראיתם. וג´לו - סבבה עם הילדה (והאחות).

אני לא יודע

אני זוכר אותו רוקד ככה מימים ימימה - בדיוק חשבתי על זה שהוא יכול לרשום על זה פטנט
ולבקש חתימה - זה לא סותר. זו הפעם השלישית שאני נפגש איתם בנסיבות כאלה ואחרות (מסודרות מאוד ולא מסודרות בכלל), ולמרות שיש לי כבר תמונה עם איגי (השיער של שנינו נראה הרבה יותר נורמלי...) זה לא הפריע לי לבקש תמונה גם הפעם (חתימה לא - יש לי את הספר ואת משינה 3 חתומים). אגב, יש לי איזה מזל נאחס בלנסות להצטלם עם יובל בנאי - אני לא מצליח... יש לי תמונות עם איגי, שלומי ואבנר... בקיצור - תרדוף כמו גרופי רגיל, ותתפוס יום אחד גם הזדמנות בסגנון פחות "המוני" בלי קשר. וכל זה לא מענין אותי - רק שיחזרו כבר (וזה בערך כל מה שאמרתי לאיגי - "מתגעגעים - תחזרו". לא רוצה משינה בהופעות קטנות - רק היכל התרבות ופארק הירקון. זה עשה לי מאוד עצוב לראות איך ההופעה הזו היתה קטנה בכמה סדרי גודל. בהופעות כאלה אתה באמת יכול מקסימום לראות איך קצין הביטחון של הלהקה (איש ענק עם נוכחות מאיימת) מלווה אותם אחד אחד לאוטו.

מרגיז שאני אף פעם לא אזכה...

לשמוע את השירים הקטנים יותר בהופעה, ברדיו/טלוויזיה/לייב... די מבאס, אבל לא משנה.

sherennn

New member
נזכרתי....

בכמה דברים... במכת שמש.. שיגע אותי שהוא הפך את המילים.. כלומר.. במקום לשיר: "חם חם חם שמש, חם חם חם מכה מכה.." הוא שר חם חם חם מכה מכה, חם חם חם שמש.." למה? ועוד לכל אורך השיר..... סתם מסטול......... ואת לא כמו כולם היה מדהים כהרגלו! אסף... אתה היית ממש קרוב אלי מסתבר!... לא ראיתי אותך... גמני ראיתי את הואן שלהם.... מגניב שצילמת.... והבנתי.. שהוא התכוון למשפחה שלו כשהוא אמר "סניף". חחח היו שני הדרנים............ לא שלושה....(לפי מה שאני זוכרת) ותמיד אפשר לשאול את לנרד... כי יש לו את זה במצלמת וידאו... מחכה להופעה בצוללת! אפילו שבחוץ יותר כיף.....

גם באז למה לי פוליטיקה עכשיו הוא

התבלבל. בפזמון השני הוא שר עוד פעם עסקי הרוקנרול במקום אני ברוקנרול. מתי יש הופעה בצוללת? אהבתי את הקטע שעלה מישהו לסדר ליובל בנאי את המיקרופון, אבל זה היה בסוף בית, אז יובל השחיל שתי מילים למקרופון והלך אחורה להמשיך לנגן. שרון, ישבת לפני תחילת ההופעה עם עוד כמה בנות צמוד לגדר ואז באה המאבטחת עמדה שם והסתירה לכן?

sherennn

New member
כן!!

גם אני שמתי לב לקטע של המיקרופון... ראית את הפרצוף שלו? לי דווקא נשמע שהוא שר אני ברוקנרול... וכן זאת הייתי אני
אממ. לא זוכרת מה לבשתי.....
ביי

mshai

New member
לתשומת לבכם

לתשומת לבכם!! לפני כחודשיים יובל הופיע במופע יחיד בבלוזט (שירים טובים, קול ענק, נגינה מאכזבת). לכל אורך המופע ביקשנו ממנו לשיר את מכת שמש והוא התחמק עם תירוצים. אחרי המופע חיכינו לו ליד האוטו וניגנו לו את מכת שמש. אחרי המופע הזה הוא הכניס את מכת שמש לכל ההופעות שלו. באנו גם להופעה עם שלומי בקאמלוט(מופע ענק, רמזים לימי משינה הגדולים) וכמובן שהוא ניגן בשבילנו את מכת שמש!! נ.ב. היובל לא עשה את הבנאי השלומי עשה את היובל

למעלה