שלום לכולם!
אז... כמה דברים... הייתי בהופעה ביום שני של יובל. בירושלים...! וממש נהנתי... אסף, יובל גם שר את מכת שמש.... (אם לא כתבת..) בכל מקרה היה מצויין! ואם מישהו זוכר (בוטרוס?) את השיר האחרון שיובל שר אני ממש אשמח אם תכתבו...! הצטלמנו אני וחברות שלי עם יובל... לפני ההופעה! הוא היה ממש נחמד........ הייתי בשורה ראשונה.... אבל היו חסרים לי אנשים לידי שיצעקו את המילים...
ואסף...אתה היית מאלה שצעקו מקדימה בצד שמאל של הקהל? בכל מקרה הגעתי לשם הרבה לפני ההופעה.. אז ראיתי את ה"חזרות" יובל לבש משקפי שמש גדולים שחורים... ונורא הופתעתי לראות את איגי, נושי, ג´נגו שם.. חשבתי שזה יהיה המופע האקוסטי שלו.... אבל זה היה מאוד משמח................ אהבתי את בן המלך של איגי לבד! היה יפה.... לא יודעת איך להשוות למשינה.. כי לא ממש הייתי בהופעה שלהם..... אבל את באה לבקר הזכיר לי מאוד את ההופעה במכונת הזמן...... יש לחברה שלי גם תמונות...אבל התמונות עוד לא הלכו לפיתוח
מה שכן.. אני פשוט לא זוכרת את השירים שהוא שר... כאילו כל ההופעה נמחקה לי מהראש... כל פעם נזכרת במשהו אחר... ליובל היו המוווןן פאשלות.. לא נורא..
בכל מקרה... (לנרד, אתה גם היית?) אני אשמח להחליף חוויות עם מי שהיה.. תזכירו לי קצת... היה מדהים... הופעה שלמה ראשונה..... מזל טוב לאלישי....על הרישיון! ולאופיר, או לכל אחד אחר אם הגעתם עד פה... יובל בנאי מופיע בפסטיבל התמר בים המלח.... זה יוצא בחול המועד סוכות... 21 עד ה-24 לספטמבר..... וזה האתר: www.maariv.co.il/tamar ול
מצטערת על הפירוט של ההופעה....
בייייייי ספרו על ההופעה בחוף דאדו!
אז... כמה דברים... הייתי בהופעה ביום שני של יובל. בירושלים...! וממש נהנתי... אסף, יובל גם שר את מכת שמש.... (אם לא כתבת..) בכל מקרה היה מצויין! ואם מישהו זוכר (בוטרוס?) את השיר האחרון שיובל שר אני ממש אשמח אם תכתבו...! הצטלמנו אני וחברות שלי עם יובל... לפני ההופעה! הוא היה ממש נחמד........ הייתי בשורה ראשונה.... אבל היו חסרים לי אנשים לידי שיצעקו את המילים...