שלום לכולם ...

spyone1

New member
שלום לכולם ...

היי מיכל אני פה עכשיו ..קבלתי את ההזמנה ולא ידעתי אז שאת המנהלת פה ..אז בכל אופן קראתי קצת אבל התרשמתי ...איך להגיד את זה ? האווירה פה יש בה משהו רוחני ריכוז ריענון ..(טוב זו לא המילה שחפשתי ..מישהו יכול לעזור ) אתם יודעים מה ? הפורום הזה כמו סוויטה אפילו special suite .........די כבר ..נעבור להשאלה . לפעמים שאני בנסיעה ארוכה (רוב האנשים חושבים על היום שלהם מה עשו או מה יעשו מחר ..איך היתה החתונה ...הפגישה ..איך היה הבוס החדש ..וואו מחר יש לי תור אצל רופא שיניים ..ו ...ן ... אכל טוב ויפה גם אני חושבת ככה ) אבל ברוב הנסיעות שלי מתחילה ...מבט להשמים מבט כללי על האנשים מסביב מבט לאחור ..מה זה בן אדם ? מה זה החיים ? למעלה ו למטה ואנחנו על האדמה ..מה אנחנו עושים ? ו למה יש מכוניות על הכביש ולא באוויר במסלולים מסודרים ...(הי לא לצחוק בבקשה ) אני רצינית ..ו למה אנחנו נראים ככה ..ראש עין אף רגל ...... טוב לא שחכתי את הנשמה גם.. ו מה זה החומר הזה שאנחנו נוגעים בו ..אתם יודעים למה אני מתכוונת ? ולמה כל המחשבות מהסוג הזה רק בנסיעות ארוכות (בערך) ? SORRY זו לא שאלה אחת אבל אני חושבת יש תשובה אחת .............. רק תשובה אחת .

היי ספון 1 ברוך בואך הביתה../images/Emo24.gif

שלום לך אני שמחה שבחרת לקפוץ ולבקר כאן ומקווה שתשארי גם בהמשך. ראשית אני מבקשת ממך להרגע על הכסא עליו את יושבת. אפשר לעשות זאת בעזרת התרכזות ומודעות לפעולת הנשימה. שאפי אויר והוציאי בקצב שנח לך. הכניסי אויר עד הבטן החזיקי כמה שניות ואז שחררי בנשיפה חזקה. חזרי לנשימה רגילה. נרגענו??? בכל אופן אנסה להסביר לך מה שהוא ממה ששאלת: כשאת נמצאת בנסיעה כשמי שהוא אחר נוהג מן הסתם מי שהוא אחר קיבל שליטה על המכונית. בשבילי מכונית היא מקבילה לגוף האדם. כאשר אנחנו נוהגים בה אנחנו הם אלא ששולטים בה שולטים בחיינו. ברגע שאדם אחר נוהג אנחנו כאילו ויתרנו על שליטה במכונית וכך ויתרנו לפרק זמן על השליטה בחיינו וזה לא רע בכלל כי הפעולה מפנה מקום לנקות את המח . או אז מתפנה זמן למחשבה, אז מתחיל המח שלנול"פטפט" ואנחנו מתחילים להקשיב לו. כנראה שבנסיעה את מרגישה את ויברציות הגלגלים על הכביש וזה מכניס אותך למדיטציה והרפיה. את נמצאת בחלל ואז זה הזמן הטוב ביותר להכנס אל נבכי נשמתך. זאת הסיבה שכל השאלות מתחילות לעלות במוחך. הרעיון הוא לגרום למח להרגע מלהפציץ אותנו במסה של שאלות. המטרה לקחת נושא ראשון שעולה על הפרק ולהתחיל לדון בו בינך ובין עצמך עד לקבלת התשובה מהאני האמיתי שלך ומנשמתך העליונה. לכן אין טעם להכנס לבלבול השאלות שצפות. למדי להתמקד!!! השאלות שהצגת כאן מראות על אדם שנחשף אל עולם הרוח, מודע למציאותו אך חושש מימנו בגלל חוסר הבהירות. מכוון שאת אוהבת לשלוט בחייך קשה לך עם חוסר הוודאות. התחילי לקרוא ספרים, לדבר הרבה עם אנשים ובעיקר להקשיב לתשובות כי בתשובות נמצאים הפתרונות לשאלותייך. ידע = כח. כח במקרה שלך יתן לך את שלוות הנפש הרגעית. באיזה שהוא שלב את תלמדי שכח הוא לא התשובה אלה הזרימה עם המציאות הזרימה עם החיים היא התשובה. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

spyone1

New member
הכל טוב ויפה

נרגעתי ..רק מה הדמיון ? את האדמה אותה אדמה והאנשים אותו דבר ו יש עוד קומה מעל האדמה שם האנשים לא מדברים אלא החיות מדברות ..ועוד קומה אין אנשים שם ..ועוד קומה שם העצים והאבנים וההרים הם השולטים על הכל .עוד קומה יש אנשים מסוג אחר משהו כמו חיזרים ..ועוד ועוד ועוד ...בקומה האחרונה בסוף יש רק אור לבן ..מישהו אחרי האור לא רואים אותו רק שומעים : ברוך - הבא . הא הא הא .

לא מדובר על קומות מדובר על רובדים

היי ספון1!!! בוקר טוב אצלי ומה אצלך? כל הדוגמאות שנתת טובות ויפות, יחד עם זאת מה שתארת לא מתקרה קומות. אלו הם רבדים של אותו עולם. העולם נקרא עולם המלכות. העולם הוא פה ועכשיו. לעולם הזה יש את רובד האדמה מה שאת בודאי מכירה בתור יסוד האדמה. ניתן לסווג את העצים האבנים והצומח ליסוד הזה. ברובד הזה יש אויר ואולי לשם נחבר את אותם חיזרים? האם את יודעת מה זה חיזר? זה בסך הכל: חיי זר... ישות דומה לשלנו רק במבנה פיסי אחר. יש יסוד המים שאליו אכניס את עולם המים של הדגים היונקים המיימיים ויצורי הים. האדם התברך בארבעת היסודות. גוף האדם מוכשר להכיל את ארבעתם. נשאלת השאלה מה האדם עושה עם הידע ולאן הוא מושך. האדם צריך לחיות באיזון בין ועם ארבעת היסודות. בסך הכל כולם אותו עולם ברבדים שונים מי עמוק יותר ומי שטוח יותר. מה נמצא מעבר לעולם הזה זה כבר ספור אחר. אם הבנת את הראש שלי אז בודאי שיש עוד עולם וגם הוא יתחלק למספר רבדים. בואי נאמר שיש עוד עשרה עולמות לפחות. כל עולם מתחלק לעשר וכל חלק מתחלק לעשר וכך נגיע למאות אלפים מליונים טריליונים וכו´ של רבדים בכל עולם ועולם. לכן אמרתי לך למדי להתמקד על חלק אחד שזיהית ברובד הראשון ואותו תלמדי על בוריו ורק אחר כך תתקדמי הלאה, דבר זה ימנע ממך בלבול וככה תתקדמי במסעך... לגבי אור לבן אז יש לי חדשות בשבילך: בכל עולם ועולם בתוך עשרת העולמות יש גם את עולם הצלילים וגם את עולם הצבע. גם לצבעים יש סדר ונכון את צודקת האור הלבן הוא בקודקוד ויחד עם זאת הוא עדיין לא אלוהים, הוא אור הכתר שמחובר דרך צינור אל אור האלוהים בדרך זו או אחרת. עלייך לזכור שהאור הלבן הוא רק ניצוץ של האור הגדול. וככל שאת תתקדמי בעולמות את תזכי לראות אורות גדולים יותר ויותר. רק הזהרה: עלייך ללכת שלב אחרי שלב. עלייך להכין את כלייך ולא לנסות לרוץ מעבר ליכולות שלך, כי אחרת "תתנפצי". את צריכה לזכור שאת כלי קיבולת שיכול להכיל כרגע רק מה שהוא יכול להכיל... אי אפשר למלא בכוס יין את הים הגדול את מסכימה? אור ואהבה אין סופית אהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל ויש את יסוד האש. את יכולה להכניס שם את הרי הגעש וכו´.

spyone1

New member
צהריים טובים

לך ו לכל עם ישראל . נכון אי אפשר למלא בכוס את הים .אבל אולי בגלל שאני רוצה לדעת הרבה ומהר וזה לא הולך וזה לא בראי ..אני ישתדל להתמקד בנקודה אחת . אומנם לפי מה שהבנתי שהדמיון שלי עדיין בעולם או בהאדמה הזו לא הלכתי למקום חדש ...ובכל זות להתמקד ..אז אני יתחיל בהכי קרוב בנשמה ללמוד איך להתחבר ואיך להקשיב וכך זה מוביל אל הכל ( שוב אני לא מתמקדת ) ..מוביל אל התשובה המבוקשת וגם אל העולם האחר ( איזו קפיצה ) טובבב רגיעה ........למה קשה לי להתרכז ? חושבת על ? אתמול בצהריים מה היה ? לא היה טוב ? אפשר לסדר את זה ? כן .יפה .. אפשר לעבור ? כן . מה עם מחר ? יש פגישה ? כן , לא מתחשק לי ללכת . אבל אי אפשר .צריכה ללכת .טוב זה לא בעיה ...הרבה דברים יהיהו לטובתי . מה עכשיו ? ..................................... יש לי שאלה . אם העכשיו מובילה אל המחר ... ואם כתוב לנו שמחר יהיה כך וכך ..בטוב או ברע ...הרי אנחנו בוחרים את הדרך ואם לא נבחר גם זה כתוב ..כלומר שאני הולכת ימין ..ככה אני החלטי ואם אני הולכת שמאל ..ככה אני החלטי .וגם זה כתוב בסופו של דבר . אז אני לא מחליטה כלום ..אני רק מבצעת את הפקודה ..אז לא מתפקדי לחשוב . לא אני צריכה לחשוב ו להבחין ומה שחושבים ו מבצעים ומחלטים אז זה השתנות ל -מה ש כתוב .. להתעלם מההודעה

נשמה שלי - את גדולה מהחיים../images/Emo6.gif|חיבוק

או אה מה קרה?.... כולו את נמצאת בספירלה... מי אמר שזה רע או טוב? אני חושבת שכשנכנסת לספירלה היית צריכה קודם לעבור איזה שהוא שלב שאותו את כבר עברת. את יודעת במקרה שלך קוראים לתופעה " המח המפטפט"... את אמורה ללמד להרגיע את הפטפוט הזה. איך? ע"י התרכזות בעצמך, כניסה אל עצמך והתבוננות בתוך תוך עצמך. איך? ע"י מדיטציה נכונה. איך? תתחילי בתרגילי נשימה מכל סוג שמתחשק לך עד שתגיעי לרגיעה. אחר כך תנסי לנקות את ראשך ממחשבות בכלל ואז תרגישי שאת נכנסת לריק או לחלל או לואקום. ביום שתגיעי לזה אוכל להמשיך לתדרך אותך הלאה. דבר נוסף, ישנן לפחות 70 דרכים להסתכל על כל דבר, 70 דרכים לבחור נתיבים בדרך. 70 צדדים ונקודות מבט אלו פזורות מולך כמו על שולחן ערוך, את צריכה רק לבחור. כאן נכנסת זכות הבחירה שלך. להבדיל בין טוב לרע? זאת היכולת שאבדנו עם "חטא האדם הראשון" את היכולת הזאת אנחנו עמלים להשיג בחזרה וזאת המודעות הפנימית. ברגע שתדעי שיש לך את היכולת תוכלי להשפיע על מבנה הד.נ.א. שלך וכך תהיי תמיד בריאה מאושרת חיכנית ובהרמוניה עם הסביבה. איך עושים זאת? קדימה לעבודה!!! בהצלחה!!! הרבה הרבה אור ואהבה לך. שיהיה לך היום הכי כיפי ושטוף שמש ושמחת חיים. מיכל

spyone1

New member
מיכל ...בוקר טוב

אני חייבת לאומר שאני חייבת לדבר איתך . אני ממהרת עכשיו אבל אני חייבת לדבר איתך ............... תודה נשמה מכל הלב .............. חיוך גדוווווווווווווול.

spyone1

New member
ok

היי מיכל ..מה שלומך ?? הפטפטנות הזו היא חלק מי העסק הזה .לא ? כלומר לפני הרגיעה . כי יש שאלות או ויכוח ו אולי ויכוח-סרק .ואז הרגע של השקט ...ואז החלל..אז מה אני אמורה לעשות ? כי חשבתי לנקות את הראש מהכל חוץ מדבר מסוים שאני אמורה לדון בו במסע .כי אם אני מגיעה לחלל הזה ואז אני מעלה דבר או שאלה אולי לא יהיה הדבר המבוקש ..כלומר יותר מוכן יותר particular מתמקדת יותר קל ............. בקשר ל70 דרכים : כלומר אני בוחרת את אחד שכבר אני משתמשת בו יום יום ...לא בחירה חדשה ...ואז אני מבדילה אם זה הדבר הנכון לפי אני לא לפי מישהו אחר . סליחה מיכל שאני חוזרת על מה שאת כותבת ..כי פשוט כל העניין חדש לי או ככה אני אוהבת להבין את הדברים הכי קטנים . אז מה את אומרת ?????? אה ו מה עושים אחר כך ?? תודה נשמה .

הפטפטת אמורה להעלם לחלוטין...../images/Emo140.gif

היי! אנחנו לא אמורות לצאת מנקודת מבט שעל מנת שתרדנה תובנות עלינו להיות בסוג של מאבק כלשהוא. המח מוכרח להיות ריק לחלוטין על מנת להכנס לחלל. את השאלות שלך את אמורה לרשום על דף לפני שאת נכנסת לתהליך ההרפיה. תמיד לזכור שלפני שאת נכנסת לכל סוג של הרפייה או מדיטציה את צריכה להמצא בסביבה נוחה לך. החדר צריך להיות מאוורר. נר דולק ולידו מים שיהיו נוכחים במרכז החדר במהלך המדיטציה-הרפייה. את אמורה לקרוא להגנות שמים שיגנו על נשמתך. את אמורה לבקש את עזרתם של המלאכים השומרים עלייך. את אמורה לקרוא למדריכייך הרוחניים. את אמורה לבקש את נשמתך ונשמתך העליונה שתתחבר אלייך. רק אז בזהירות בזהירות שלב שלב את נכנסת אל ההרפייה ולאט לאט אל החלל הואקום. בדרך את עשויה לחוות סבל כאב כעס ובכי וזאת הסיבה שאני לא ממליצה לעשות מדיטציה לבד ללא מדריך רוחני מנוסה בתחום. תהליכים כאלה קשה לעבור לבד והתהליכים לוקחים המון המון זמן עם הרבה כאב. ביום שאת פורצת את מחסום הכאב את נכנסת לחלל. אם את יודעת ומבינה מה לעשות בחלל את תפרצי אותו ואז תתחברי לאור האין סוף. שוב אם תנסי את הכל לבד את תזכי לגעת בחלקיקים ממה שתארתי כרגע, דבר שיוכיח לך שאני צודקת, יחד עם זאת יהיה קשה לך לשמר את הפעולה לאורך זמן ללא נוכחות מדריך ואז פלופ... את חוזרת לנקודת ההתחלה. אם בכל זאת את מתעקשת מבחירה לעשות הכל לבד אז בהצלחה!!! בסיום התהליך ירדו עבורך תשובות לשאלה ששאלת על הדף. שנה טובה שתהיה לך. שנה של גילוי שנה של רגיעה שנה של שקט שלווה ואושר אמיתי שנה של הרמוניה בינך ובין עצמך ובין קרובייך אוהבייך ומכירייך. בקיצור שנה של המון אור ואהבה אלוהית ללא תנאי וללא גבול. מיכל

spyone1

New member
צהריים טובים

היי מיכל .. וועכשיו נעבור למסרים ....כבר שלחתי מסר. ת-ו-ד-ה ..מכל הלב .

neuron

New member
נשמה???

...מה זו נשמה (יצא לי לראות כמה ערסים מכנים את בנות הזוג שלהם ב "נשמה" אבל אני לא בטוח שאני מבין מה זה)???

spyone1

New member
יש גם בחורות שאמרות לבן הזוג

נשמה ...נשמה שלי ...נשמתי . אולי ואולי בגלל שהנשמה כל כך קרובה אלך או יקרה הרי זו נשמה שלך אז אנחנו רואים את בן/ת הזוג משהו יקר קרוב ללב . ואם אתה שואל מה זה נשמה ? אז הנשמה זה אתה הנצחי ..הפנימי רק בלי החומר ...זו הדבר הכי קרוב אלך שאתה יכול להתחבר (עדיין לא יודעת איך בדיוק ) ו להקשיב ו לנסוע איתה (הנשמה ) לעולם הרוחני פשוט ריכוז והקשבה ו לתחיל את המסע בשאלות רק SLOWLY ושוב להקשיב ולפעמים לראות . זה מה שאני יודעת נכון לעכשיו ... נזכרתי בשאלה .. מי השולט בגוף שלנו ? מי המדרך ? המוח ..(או בעצם הדבר הקטן הזה שליד המוח ) אבל מי מדרך את המוח ? ו האם יש לנשמה חלק בהניתוח הזה ?כן יש אבל איך ?

neuron

New member
דבר קטן ליד המוח?

על איזה דבר קטן ליד המוח את\ה מדבר??? ומי מדריך את המוח? למה אתה חושב שהמוח צריך הדרכה. לפי ההגיון הזה אפשר לשאול מי מדריך את הנשמה? ...ואפשר לענות שזה פי הטבעת ...ומי מדריך את פי הטבעת?

spyone1

New member
שבוע טוב אחי

השאלה שלי לא מבחינה מידע פיזי או פיזיקה או פיזית ....

spyone1

New member
טוב

קודם כל אני בחורה . יש דבר שאני צריכה לציין וזה שאני כותבת ....ללא מחשבה עמוקה לכן יש לי הרבה טעיות ואפילו חוסר הבנה במה שאני כותבת (אמרו לי את זה גם ) אבל שאני מדברת פנים מול פנים זה משהו אחר לגמרי ...אולי בכתיבה אני זורמת בהמחשבות וכל מה שעולה בראש ללא סדר .אבל שאני רואה את הבן אדם מדברת קצת ו מקשיבה הרבה ..מקשיבה לתנועות שלו . טוב בקשר לשאלה שלי היא : יש בן אדם = גוף + נשמה . גוף = החומר החצוני ( ראש , גב , רגל , עין , יד .... ) + החומר הפנימי ( החומרים הפנימים השיכם לגוף ) + נשמה . הראש > מוח > המפקד השולט על כל תנועה בגוף ( היד שולחת מסר > המוח מקבל את המסר > הפעולה מתבצעת ) . הנשמה = את/ה בלי כל השטיות הללו ( גוף , יד , מוח ..) אז השאלה שלי היא פה ...מה התפקיד של הנשמה בגוף שלנו ו בכלל ..טוב אם יש ? אבל לא פיזי .

נשמה היא....../images/Emo22.gif

היי נירון וברוך בואך!!! נשמה על פי דעתי האישית בלבד היא ניצוץ של בורא עולם. נשמה בוחרת לרדת בגוף אדם מכוון שיש לה תפקיד לבצע בעולם החומר על מנת שתתקדם מעלה לעולם הרוח. הנשמה בגוף האדם משולה למאור גדול עP הרמב"ם. הנשמה בקטן משולה לנר:"נר השם נשמת אדם"... הנשמה היא 99% מאיתנו בני האנוש- בני האדם. הגוף הוא רק 1% של חומר. יש לנו שליש נשמה שנמצא בגופנו. שני השלישים נמצאים בנשמה העליונה שנמצאת בממלכות של מעלה. הרעיון שכל נושא המודעות הפנימית היא ללמוד להכיר בקיומה של נשמתנו. ללמוד להתחבר אליה וכך להתחבר לנשמתנו העליונה ובדרך זו נלמד להתחבר אל ההכוונה שלנו ואל ההדרכה שלנו ואל החלק היצירתי שבנו. הגוף שאנחנו נותנים לו כל כך הרבה תשומת לב הוא בסך הכל הבית של הנשמה. הגוף ששמור על ידנו בצורה הטובה ביותר יכול להפוך למשכנו של בורא עולם. מכאן אפשר להבין שנשמתנו היא חלק מבורא עולם. היא ניצוץ ממנו... כשבאנו במנהרת החיים קבלנו את המאור הגדול. התחלנו לצעוד במנהרה ואז החלטנו לשים בד צהוב ולהמהם את המהור ושוב הוספנו עוד בד נניח לבן ושוב הוספנו עוד כיסוי ופתאום... אנחנו רואים מפלצות ופתאום יש שדים וישנם דרקונים.. ואז אנחנו פתאום זועקים לבורא עולם: " חושך חושך... איכן האור בקצה המנהרה"... ידידיי אנחנו מכסים את המאור במו ידנו, אנחנו שמים שכבות וקליפות סדינים וכיסויים על נשמתנו. בואו נתחיל לקלף את הקליפות להסירן אחת אחת. בואו נתחיל לנקות את כל הזבלים שאגרנו. ככה נוכל להתקרב אל ניצוץ נשמתנו. בהצלחה... אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

למעלה