שלום לכולם

ROCESM12

New member
שלום לכולם

שלום לחברי הפורום. אני מתכנן נסיעה מהמרכז לרמת הגולן על גבי קטנוע 125 סמ"ק קטנוע מסוג honda swing 125 .אומנם לא דיוק ודומיו אבל עדיין 125 (עם מורכבת)
יש לציין כי הנסיעה היא חד פעמית, אף פעם לא ביצעתי נסיעה כל כך ארוכה ואני מאמין שחוץ מהפעם הספציפית הזאת אני לא אעשה יותר נסיעות ארוכות על גבי 125. השאלה שלי איך להתכונן מראש לנסיעה? אני מודע לבדיקת שמן ולחץ אוויר תקין בצמיגים. השאלה כמה עצירות עדיף לעשות בדרך? אם בכלל...והאם מישהו עשה נסיעה כזו על גבי 125 סמ"ק? חוויות וטיפים יתקבלו בשמחה!
חג שמח וגמר חתימה טובה לכולם!

פרארי1

New member
תתכונן להנות

אם יש 125 שמתאים לנסיעה כזאת, זה ה-SWING, הוא הרבה יותר נוח מהכלים ששימשו את החבר'ה האלה להקיף את המדינה.
תכלס, עשה עצירות כשאתה מרגיש שאתה צריך לנוח ולמתוח שרירים, נצל את העצירות להתרעננות ותהנה מהדרך

ROCESM12

New member
אני לא יודע

אם אתה ציני בקטע של הלהנות :) או שאמרת ברצינות. יש לי פשוט קצת חששות בנוגע לנסיעה כל כך ארוכה. מה גם שאף פעם לא עשיתי זאת...

T0MERKE

New member
אתה תהנה

וגם הקטנוע
ה Sווינג מאוד נוח לרוכב ובמיוחד למורכב.

פרארי1

New member
הייתי רציני לגמרי

מרוב רצינות, ברח לי הקישור לכתבה על ה"חבר'ה האלה".

אלףחית1

New member
עשיתי נסיעה לחיפה מת"א לבד ב CH 250

וחזרה - לפני כמה שנים
חוויה חד פעמית - שלא חזרתי עליה יותר
אולי עם המורכבת שלך יהיה יותר נעים
הנסיעה עצמה - עדיף רכב
סעו בזהירות

אם פי 3

New member
חיפה - תל אביב ב-250 סמ"ק? מה הבעיה?

אולי לא באופן יומיומי, אבל פה ושם?

(נסעתי מצפונית לחיפה עד לת"א וחזרה לבד פעם אחת עד היום ומתכננת לעשות את זה השבוע שוב (מטרו מארגנים אימון רכיבה לקטנועים...) על JM250).

פרארי1

New member
ה-CH יותר מזכיר מובי מאשר ג'וימקס

מבחינת נוחות הנסיעה, אבל עדיין, כמו שאמרת, חיפה-ת"א זה בסה"כ 100 קילומטר, לא כזה סיפור.

יש לי אקסייטינג 250

ואני עושה חיפה-ת"א פעם בשבוע וחצי-שבועיים בערך.
נכון, לא אידיאלי אבל נוסע מעולה.
לפני מספר ימים עשיתי טיפול 12,000 והמוסכניק אמר שהקטנוע שלי במצב מצויין. (מטפל במוסך המרכזי).

פרארי1

New member
בבקשה:

http://www.fullgaz.co.il/home/p/40389/

זה מרתיים, אז לא יודע אם נותרו מקומות פנויים, אבל מצד שני, אם ההדרכה מלאה, ייתכן שיחליטו לפתוח מחזורים נוספים.
כל זה בתנאי שיש לך קטנוע שמטרו מייבאת - סאן יאנג או ימאהה.

אני מקווה השבוע למכור את ה250 שלי

וללכת להזמין 300 מהניילונים. לצערי לא אוכל להגיע בהתראה כל כך קצרה. שאפו למטרו על היוזמה, קצת פחות שאפו על מאמצי הפרסום של האירוע. בפעם הבאה ...

xfwind

New member
בלי לראות את ה-300 אני מנחש שזה בדיוק הדגם

המתאים לפרופיל השימוש שלי.

silverwing600

New member
עשיתי על ch250 כ35000 קמ בשנה אחת היה בכל

חור בארץ. אחד הסוסי עבודה הטובים שהיו

למעלה