שלום לכולם...

Jogodor1

New member
שלום לכולם...

קוראים לי ג´וגודור (כינוי) ואני חדש בפורום הזה... אני לומד כבר שנה קאפוארה , ורוצה ללמוד קצת על אומנויות אחרות. מקווה שתקבלו אותי יפה...

zakomea

New member
מה קורה אחי?!

ברוך הבא לפורום
גם אני לומד קפואירה ושאלות לי אליך... 1. איפה אתה לומד? 2. באיזה קבוצה? 3. מי המורה שלך? 4. והכינוי שלך "ג´וגודור" זה הכינוי שלך מהקפואירה, ואם לא מה הכינוי שלך ומה הוא אומר? שלי זה... 1. אני למדתי השנה בלהבים (זה ישוב ליד ב"ש) והשנה אני עובר ללמוד בב"ש 2. אני מאבאדא 3. השנה המורה שלי הוא באדאוה 4.הכינוי שלי זה זאקומאיה (zakomea) וזה אומר דוב קטן/ גור דובים

Jogodor1

New member
שלום לכולם שוב...

זאקומא לשאלתך... אני לומד בירושלים בקבוצת אבאדה גם כן, עם המורה צ´יגרי (טיגר) ג´וגודור זה הכינוי שלי מקאפוארה ופירושו-שחקן... אני מקווה שיש נושאים מענינים בדיון ומקווה שאוכל לתרום מהידע שלי...

zakomea

New member
יוווו../images/Emo70.gif

איזה כיף לך אתה לומד עם צ´יגרי
אני מקנה טוב ויש לי עוד שאלה.. 1. באיזה חגורה אתה
אני בצהוב לבן

Jogodor1

New member
כן...

אלו שתי חיות ! (עם כנפיים ) גאטו בארנקו לימד אותי מוחתל (אני מקווה שאתה יודע מה זה...) אנחנו קבוצה די גדולה והם באמת 2 הבולטים !

zakomea

New member
מן...

הסתם אני יודע מה זה מוחטל... מזזה הם משוגעים על כל הראש

Jogodor1

New member
סתם שתדע...

לא כולם זוכרים שמות של תרגילים... וגאטו בראנקו הוא ממש טוב, הוא בכחול-כחול

avishem

New member
אתה בטוח שלא כותבים

Zakominha? שזה דובון. inha/inho זה סיומת קטן/קנטנה. וזה נשמע איה/איו, בלי "נ". תבדוק ותודיע לי, כי זה חשוב. ברוך הבא ג´וגודו. עד כמה שזכור לי הפירוש לי ג´וגה זה משחק, וג´וגודו זה שחקן. אז תקן אותי אם אני טועה.

zakomea

New member
כן...

כך יענו מבטאים את זה... בפורטוגזית כותבים כך ze´come´ uu תעלמו מה יו כי הפסיק לא עבר לצד שני... אבל לא כתבתי כך כי זה ארוך מידי אז כך אני כותב את זה

zakomea

New member
לא...

"מינה" או איך שרשמתה את הסיום, פשוט לא שמתי לב זה בלי ה"נ"

NEWBE

New member
שלום ג´וגודור

ברוך הבא ! אני מבאר שבע ולומד עם הדוב הקטן, הכינוי שלי זה ESCOVA שפירושו מברשת (בגלל השיער שלי (קוצים)) למדתי עם המורה שלך צ´יגרי 2 שיעורים בכיתה ז´ ועוד אחד עם התלמיד הכי בכיר שלו (לא זוכר שם) וגם שיחקתי איתו בבאצ´יזאדו והצטלמתי איתו !!

Catty

New member
צ´יגרי כזה מעולה?

שכולם מדברים עליו כמו על המשיח?

zakomea

New member
ניובי../images/Emo70.gif

וקאטי... קודם ניובי שתוק מה היא עשתה לך
וקאטי אנחנו מתלהבים מצ´יגרי כי הוא המדורג הכי גבוה בארץ בקפואירה (באבאדא) הוא חגורה אחת לפני מאסטראנדו
אז בטח שנתלהב ממנו, את לא חושבת

Catty

New member
קול ../images/Emo13.gif

ובאיזו קבוצה הוא מלמד? שהרי הבנתי שיש 2 כאלה...

למעלה