שלום לכולם

RIPPER

New member
שלום לכולם

אני רוצה לקנות אופנוע קוואסקי קיי אל אי 500 סמק יש שניה או שלישית במצב טוב מה דעתכם על האופנוע הזה

RIPPER

New member
מקפיץ

הלו אולי בכל זאת איזה תגובה קטנה איזה פרטים על האופנוע הזה

big_foot

New member
תנסה לקבל תשובה אצל הפורום השכן

- פורום אופנועים KLE לא עונה על חלק מהדרישות מאופנוע שטח אמרתי חלק לא לקפוץ עלי

RIPPER

New member
אם קיי אל אי זה לא שטח

אז על איזה אופנוע אתם ממליצים אני מוגבל בכסף עד 15000 לא יותר אז יש לכם המלצה לאופנוע שטח מעל 400 סמק {בבקשה על תמליצו לי על הDR 350} כי אני פשוט שונא את האופנוע הזה מסיבה שלא ברורה לי עדיין תודה מראש על התשובות

enigo

New member
אם המטרה היא שטח נטו אז

קטום ישן הוא האופציה הכמעט יחידה, אולי גם האסקי ישן. יש אופציה של 2 פעימות - קל וחזק יותר, אבל דורש יותר תחזוקה שוטפת ומתאים לאטרף נטו, שום טיולי מדבר או רכיבות בשניים. אם האופנוע צריך לשמש גם ככלי רכב אז 400 הוא האופציה היחידה ה SC יותר קרבי, ה EGS קצת יותר דו"שי (אבל עדיין לא ממש מותאם לאוטוסטרדה). אם אתה מעונין בכלי רכב יומיומי, עם אפשרות לקצת שטח מדי פעם אז יש רק את ה XT500, אבל מה בעצם יש לך נגד כלים מתחת ל 400? אם זה קטע של פוזה, של "הכי גדול" אז זאת טיפשות נטו.

RIPPER

New member
אני צריך את האופנוע

לשימוש יום יומי על כבישים לרוב אבל מידי פעם גם שטח אני לא מבין באופנועים כל כך טוב {בעצם בכלל} יש לך אולי איזה קישור להסבר על האופנועים האלו שאמרת לי

enigo

New member
כתבתי תשובה ארוכה אבל המחשב אכל

אותה, אז בקיצור: בתקציב שלך והגדרת המשתמש שלך - ק.ט.מ או האסקי קיצוניים מדי ויענישו אותך בכביש. KLE - כבישי מדי, מגביל את הגדרת השטח לשטח רך ביותר (שבילים טובים). XT500 - אופציה יחידה מעל 400 שגם תאפשר מעט שעשועי שטח. הייתי מציע לשקול בכל זאת את ה DR, XT, XR הקטנים שיתנו תמורה סבירה מאוד בכביש ויכולות שעשוע לא קטנות בשטח (ה XT קצת פחות מהשניים האחרים).

RIPPER

New member
יש לך אולי

קישורים אם הסברים על האופנועים האלו או קישור לאתר עם חיפוש לאופנועים או משהו כזה

enigo

New member
תסתכל בפורום אופנועים.

מישהוא שאל שם בדיוק את אותה שאלה וקיבל תגובות.

choochee

New member
kle500 זה רק לשבילים לא לשטח

ורכיבת כביש זה רק למשועממים לא לגברים

אמר מי שחשב פעם שהדיורז´ן שלו חייתי

היו ימים, מה? כל מה שהיה צריך זה אחד האסקי קטן כדי לנער מחשבות פיגוריות

למעלה