שלום לכולם :)

• פותח הנושא benl1
  • פורסם בתאריך

benl1

New member
שלום לכולם :)

נעים מאוד כולם. קוראים לי בן. אני בן 22
אני מתעניין בחיפוש עבודה בתחום הקריינות. ידוע לי שלפני חיפוש העבודה אני צריך דוגמית של הקול שלי וקורס קריינות להכוונה מקצועית בקריינות
השאלה שלי היא, איפה מחפשים קריינים? חיפשתי באינטנט וללא תשובה מדוייקת. ובגלל זה נוצרה לי דילמה אם ללכת לקורס בגלל שאני לא מכיר את השוק הזה.
תודה לעוזרים :)

barak97

New member
אתה מחפש מקור כסף או תחביב?

אני יודע שלא חסרים קריינים בישראל, אבל רק חבורה קטנה מהם עוברים באופן אינטנסיבי ורבים נשארים חסרי עבודה...

Miss dub

New member
השאלה לא נכונה

אתה צריך לשאול את עצמך למה אתה רוצה לקריין והאם מעניין אותך התחום לעבודה או תחביב כמו שברק אמר.
באמת אין הרבה עבודה בקריינות. יש מספר קריינים לא רב במיוחד שמוגדרים רק כקריינים ואפיקי הטלוויזיה והרדיו מכירים אותם וזוכרים אותם.

כמובן שקיימים קורסים, כמו לכל דבר אבל העבודה לא רבה וקשה לחדשים להשתחל לתחום.

אתה אכן צודק שתמיד כדאי שיהיה דמו עם הקול שלך, אבל צריך גם לדעת לאן לשלוח אותו במידה והוא טוב מספיק.

מקווה שעניתי לשאלותיך.

benl1

New member
תחביב או קריירה

באמת שזאת סוגייה בעייתית, כי אני רוצה שזה יהיה מקור פרנסה,אבל יכול לקרות מצב שאתשחל לאיזה פרסומת ובאיזשהו שלב לא יקראו לך יותר. כך שפרנסה היא גם די בעייתית, אם כי יהיה לי מזל בזה ואולי אצליח לרחרח ולהיכנס לשוק הזה (שזאת בעיה בכלל מסתורית מבחינתי).

מושך אותי הקריינות כי אני מרגיש שאני לא רע בזה. וכן יש לי שאיפה להתנסות ולמצות את הפונטציאל. הפחד הוא שאם אשקיע כסף ולא אניב בזה שום דבר, אז חבל...

Miss dub

New member
זה סיכון שנכון לכל מקצועות הבמה בעיקר

ולמקצועות הקרובים כמו דיבוב וקריינות.

אתה יכול בתור התחלה לקריין משהו ולעלות את זה לכאן לפורום ולבקש את חוות דעתנו.

למעלה