שלום לכולם!

lentik

New member
שלום לכולם!

כבר מזה כמה שנים שאני חושבת על מעבר לארץ אחרת..
אבל אז היה בית ספר, צבא, לימודים.. עכשיו שסיימתי הכול והתחתנתי, שום דבר לא מחזיק אותי כאן.
אז אני חושבת על מעבר לאירופה..
אין לי דרכון אירופאי, יש לי דרכון רוסי אבל הוא כמובן לא נותן לי כלום.
חשבנו על אנגליה בכלל השפה, כול שאר המדינות- אני לא יודעת אם אצליח ללמוד שפה חדשה כרגע..
האם יש איזהשהם סיכויים להגר באופן חוקי לאנגליה? או שעדיך לעזוב את זה ולנסות מדינות אחרות כגון קנדה ואוסטרליה..
אני אחות מוסמכת עם תואר שני עם ותק שנתיים עבודה..
תודה רבה לכול העוזרים.

ZGGZ

New member
בוקר טוב :)

אני לא כל כך מבינה בזה אבל אני אנסה לעזור לך בדברים שאני מבינה,
לדעתי תמיד ישנה אפשרות של הוצאת ויזה שהיא לזמן מוגבל של שהייה אבל זה לא ממש עוזר,
מה שכן יכול לעזור לך הוא המקצוע שלך,
תנסי אולי למצוא דרושים באנגלייה ודרך העבודה לפעמים הם מסדרים הגירה .
בהצלחה :)

YSEN

New member
אחות זה מקצוע מבוקש באוסטרליה

יש הרבה אחיות שעוזבות את אנגליה לטובת אוסטרליה בשביל תנאים יותר טובים וויזה קלה יחסית.

לא ידוע לי אם ותק של שנתיים יספיק, אבל כדאי לברר. נראה לי ששם יש יותר סיכוי, בהתחשב בצמצומים בכח האדם ששירות הרפואה הבריטי הכריז.

TatyBar

New member
גם בהולנד... אבל..

למיטב ידיעתי, גם בהולנד דרושות אחיות.
אבל הולנד איננה מדינת הגירה, בעוד אוסטרליה כן.
שווה לבדוק בהולנד, אם כי גם עניין השפה יהיה בעייתי מאוד (נדרשת שפה מקומית כמובן).
לכן אם הולנד יורדת מהפרק, הייתי בהחלט הולכת לבדוק את אוסטרליה, שמין הסתם ידיעת האנגלית היא יות טריוויאלית עבורכם....

lentik

New member
בהחלט יכול להיות נחמד בהולנד

אבל אני כבר עכשיו בלחץ איך אפשר לחיות ולעבוד באנגלית (ואני יודעת אנגלית די טוב..) ומה יהיה עם נעבור להולנד?
אגב איזה שפה מדברים שם בכלל? גרמנית לא?

TatyBar

New member
בהולנד מדברים הולנדית..

לא גרמנית.
תנסי לחפש בגוגל מידע על מערך הסיעוד בהולנד כי לי אין מושג. אולי למישהו אחר פה כן יהיה.
הולנד היא לא מדינת הגירה.
אבל אני יודעת שיש מחסור באחיות אז אולי יש להם מסלול קל יותר לתחום הזה.. לא יודעת אבל שווה לבדוק.
תבדקי אולי כמה וותק או איזה נסיון את צריכה.
כי בארץ יש בית ספר הולנדי ואפשר ללמוד את השפה..,

אז אולי תוך כדי המשך צבירת הנסיון כבר תתחילי עם לימודי שפה.
וכן, אוסטרליה היא יעד קל יותר...

lentik

New member
תודה לך על התשובה

אוסטרליה זה כמובן החלום שלי לחיות שם! במיוחד שעכשיו קראתי כתבה על מלבורן שנבחרה כאחת הערים הטובות ביותר למגורים.
אבל היא כל כך רחוקה

אני אכתוב גם בפורום אוסטרליה... אין לי מושג אפילו ממה להתחיל.

למעלה