שלום לכולם
אני בחור בשנות ה20 לחיי
חיי בסביבה חילונית,אך מאוד מאמין מקיים מצוות הפער היחיד בני לבין חרדי הוא רק הלבוש ושמירת השבת
אני לא מצליח לשמור שבת אך מאוד רוצה,יודע שהכל מלמעלה שיש אלוהים שהיהדות היא אמת אך מה לעשות אני לא מצליח להביא את זה
לידי ביטוי בצורה חרדית.
השאלה שלי אליכם היא בתור אנשים שכבר היו שם והצליחו לעמוד בכל הדרישות
מה לעזעזל עבר לכם במוח שהגעתם לכפירה כזאת,ראיתי אצל חלק מחברי הפורום בחתימה או בתגובות שהם כתבו
משפטים כל כך קשים וכופרים שגם בן אדם חילוני גמור לא היה אומר דבר כזה.
מה הסיבה לכפירה? התעוררתם בוקר אחד ואמרתם מה נעשה היום? נפסיק להאמין..?
ביקשתם משהו מבורא עולם ולא קיבלתם אז החלטתם לכפור?
אני מנסה באמת להבין מה הסיבה מה גורם לבן אדם לכפור ברמה כזאת?
כל העינין של השאלה היא עם בחור חילוני ישמיע דברי כפירה אני אגיד נו מילא אבל בן אדם שהאמין שהיה בדת שחיי את היהדות
מה קרה פתאום?
על פניו אני בכלל לא מאמין שאתם כמות אלא רק הצגה של בודדים חלק ממכם פה כלל אינו היו דתים אלא אפיקורסים שמתנגשים בדת במסווה
של חרדים בעל כורכם.
אני רוצה להגיד לכם שתתעוררו על עצמכם אני לא שופט אף אחד אבל רוצה ללמוד מה הסיבה שגרמה לכם לכפור
מקווה שתשתפו ואוכל להתחזק לטובה על חשבונכם.
תודה
אני בחור בשנות ה20 לחיי
חיי בסביבה חילונית,אך מאוד מאמין מקיים מצוות הפער היחיד בני לבין חרדי הוא רק הלבוש ושמירת השבת
אני לא מצליח לשמור שבת אך מאוד רוצה,יודע שהכל מלמעלה שיש אלוהים שהיהדות היא אמת אך מה לעשות אני לא מצליח להביא את זה
לידי ביטוי בצורה חרדית.
השאלה שלי אליכם היא בתור אנשים שכבר היו שם והצליחו לעמוד בכל הדרישות
מה לעזעזל עבר לכם במוח שהגעתם לכפירה כזאת,ראיתי אצל חלק מחברי הפורום בחתימה או בתגובות שהם כתבו
משפטים כל כך קשים וכופרים שגם בן אדם חילוני גמור לא היה אומר דבר כזה.
מה הסיבה לכפירה? התעוררתם בוקר אחד ואמרתם מה נעשה היום? נפסיק להאמין..?
ביקשתם משהו מבורא עולם ולא קיבלתם אז החלטתם לכפור?
אני מנסה באמת להבין מה הסיבה מה גורם לבן אדם לכפור ברמה כזאת?
כל העינין של השאלה היא עם בחור חילוני ישמיע דברי כפירה אני אגיד נו מילא אבל בן אדם שהאמין שהיה בדת שחיי את היהדות
מה קרה פתאום?
על פניו אני בכלל לא מאמין שאתם כמות אלא רק הצגה של בודדים חלק ממכם פה כלל אינו היו דתים אלא אפיקורסים שמתנגשים בדת במסווה
של חרדים בעל כורכם.
אני רוצה להגיד לכם שתתעוררו על עצמכם אני לא שופט אף אחד אבל רוצה ללמוד מה הסיבה שגרמה לכם לכפור
מקווה שתשתפו ואוכל להתחזק לטובה על חשבונכם.
תודה