שלום לכולם

only shay

New member
שלום לכולם

אני חדש פה (ואין לי מושג אם אשאר פה הרבה) אני בן 23 מהמרכז..
רציתי לשתף באיזשהי הרגשה אישית שלי..
לאחרונה אני יותר נחשף לקהילה, הולך למועדונים, אוויטה וכדומה.
שמתי לב שרוב האנשים שמגיעים למקומות האלה, זה חבורות של גייז. העניין הוא שאני בעצמי לא טיפוס כל כך חברותי
אבל השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להכיר חבורות גייז? הרי כמעט כל מי שסובב אותי הוא סטרייט.
מה אתם אומרים?
בכל אופן, אני לא יודע אם מותר פה, אני אשמח להכיר אנשים בגילי, הן למטרת ידידות והן למטרת זוגיות

kombinaizer

New member
ראה הודעה מתחת

אפשר להכיר אנשים נחמדים באטרף, וחוץ מזה לא יזיק לך להיות יותר חברותי, גם אם זה טיפה מאולץ לפעמים :)

only shay

New member
העניין הוא

אני משתדל להיות חברותי זה לא שאני סנוב באופי שלי..
פשוט קשה לי להתחבר עם אנשים, זה תמיד היה ככה..

kombinaizer

New member
אני חושב שכרגע הפתרון שלך

הוא לחפש חברים דרך אמצעי המדיה המקוונים, אטרף גרינדר
כן, רוב האנשים מחפשים שם בולבול או איזה צעיר כנוע אבל יש גם מציאות

kombinaizer

New member
שייך לשרשור מוזיקה

אתה נכנס לחבורה כמו אל כל חבורה אחרת

1. תהיה נחמד (תעבוד על עצמך כי הסרט שלך לא מענין את אף אחד על ההתחלה)
2. תתחבר מספיק עם אחד
3. תהיה חבר (גם אתם לא מזדיינים)
4. דרכו תתחבר לקבוצה

הענין הוא שלא כולם בחבורות, ואולי אין לך עדין חושים לזהות מי מחפש מה...אז תמשיך ללכת למקומות האלה, תצבור נסיון mingle, אולי בסוף גם אתה תגלה שחתיכים זה בעיקר פונקציה של בירות...

makel1

New member
הסיבה נעוצה בגוף ההודעה שלך

כמו שתרנגול אמר בצורה מדויקת, כבר במשפט הראשון שלך בחרת להדגיש, מסיבותיך שלך, שאין לך מושג אם תשאר פה הרבה. אני מצטער, אבל ההודעה הזו גורמת לי באופן אישי, ולאחרים בתת מודע, להירתע מלפתח קשר כלשהו איתך.
בשלב הראשון, גם אם אין לך כוונה להישאר בחברה מסוימת - אין טעם להגיד את זה. חוץ מלגרום לאנשים להסתכל עליך כתופעה חולפת זה לא יקדם אותך לשום מקום.
דבר שני, לדעתי כדאי לך לעבוד על הכישורים החברתיים שלך. הרי מובן לי שאתה רוצה חיי חברה. מי לא רוצה. אבל משהו גורם לך להיסגר בפני אנשים חדשים.
אני מציע לך להשתלב כאן בפורום. גם אם לא תמצא פה זוגיות או חבר טוב, אולי זה יהיה בשבילך אימון טוב לחוג חברתי אחר.

בהצלחה וסופש נעים.

only shay

New member
מצטער שזה מה שנשמע מדבריי

כשאמרתי שאין לי מושג אם אני אשאר פה הרבה זמן, זה כי אני לא יודע אם זה המקום המתאים למה שאני מחפש... אף פעם לא התכתבתי בפורומים ואני די חדש בנושא.
ושוב סליחה.

הרעיון הוא ש"תתרגל" כאן כישורים חברתיים

כי (אני מניח ש) הכוונה לא היתה לשפוט או לפגוע בך

Acoustic 3

New member
כמה אתה חושב שפורומים אכן יכולים לסייע

ל"תרגול כישורים חברתיים"?

אני מטיל בזה ספק מאוד רב.

גם אנשים שאין להם כלל כישורים חברתיים מוצאים את עצמם מסתדרים היטב כאן בפורומים... ועדיין, מחוץ לרשת, הם אינם מסוגלים לדבר..

...זה לא רעיון שלי

אבל אני מניח שאם אתה מתבטא ומגיב ומגיבים אליך, אתה כן צובר בטחון מסויים ומכיר בחלק מהערך של עצמך וכו' זה מזיק ?

only shay

New member
אתה די צודק

בכתב מול מסך מחשב הרבה יותר קל לי מאשר בסביבת אנשים.
בכל אופן אני לא איזה מסכן חחח ולא מנסה להצטייר ככזה.
אמשיך קצת לספר על עצמי לצורך ההכרות-
אז כמו שכתבתי אני בן 23, מחולון, לאחרונה ירדתי 15 קילו במטרה להוריד עוד 12 בערך.
אני הולך לפסיכולוגית מדהימה שעוזרת לי לעשות שינויים מדהימים. היום אני מרגיש שאני נמצא במקום אחר לגמרי ואין צורך לדבר על העבר.
לצערי לא הייתה לי זוגיות מעולם אבל אני עדיין לא התייאשתי.
זהו בערך עד הפעם הבאה (אי אפשר לתמצת חיים שלמים ב5 שורות :) ).

וכמו שאמרתי, אני מעוניין להכיר אנשים.. לא להתבייש לשלוח הודעות בפרטי או כאן.

שי

makel1

New member
אין לך על מה להצטער

הכוונה לא היתה לשפוט, אלא לתת לך דיעה אוביקטיבית של מישהו מהצד. חוץ מזה, תתפלא איך אתה יכול למצוא את הדברים שאתה מחפש במקום שאתה הכי לא מצפה למצוא אותם :)

white star

New member
ברוך הבא

תמיד הרבה יותר נחמד לצאת בחברה מאשר לבד.
אתה מוזמן להצטרף לפורום כמשתתף פעיל ולהכיר את האנשים פה,
כמו כן להגיע למסגרות אחרות בקהילה כמו המרכז הגאה

למעלה