שלום לכולם!

Shir Life

New member
שלום לכולם!

היי אני מאוד אוהבת דוליז, אבל אני תמיד רק בונה באתרים שיש בהם אפשרות לבנייה בתוך האתר... מה שרציתי לשאול זה: איך אתם עושים את זה כל כך מדויק??? יש תוכנה מיוחדת? או שאפשר עם כל תוכנת גרפיקה (פוטושופ?), ו... ממ זהו בינתיים... אה ו... אם יש תוכנה מיוחדת, מאיפה משיגים אותה?

totsade

New member
קודם כל, ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

ועכשיו לתשובה לשאלתך, אנחנו עושות את הדוליז שלנו בכל תוכנת גרפיקה אפשרית שיש (צייר, פוטו שופ, פיינט שופ וכ´ו)... בקשר לדיוק, אני לא מסכימה איתך, לא כולנו, ואפילו רובינו לא עושות דולז מדויקות ומושלמות, האמת, אף אחד מאיתנו. יש כאלה יותר מוכשרות ומנוסות ויש כאלה שהן פחות, הכל זה עניין של עבודה, זמן וכישרון.

Shir Life

New member
../images/Emo24.gif תודה!!!

עם איזה תוכנה הכי נוח לעבוד? אני יודעת שלכל אחד נוח לעבוד עם משהו אחר, אבל בכלליות, לציור דוליז... מה הכי יעיל?

totsade

New member
בעצם,

הכי יעיל זה פוטו שופ כי אפשר לעשות שם דברים שמאוד מאוד קשה ואפילו לא אפשרי לעשות בתוכנת צייר הפשוטה, אבל, אני משערת שצייר יותר נוחה, פשוטה וקלה לשליטה. אף פעם לא עבדתי עם פוטו שופ או עם כל דבר אחר חוץ מצייר ככה שאני לא בטוחה, אנירק יודעת שאפשר לעשות כפלים טובים בפוטו שופ.

Shir Life

New member
אה תודה!

אני כבר יודעת להשתמש בפוטושופ... ותראו מה עשיתי... תגידו לי מה אתן חושבות, אבל תהיו עדינות, זאת הפעם הראשונה שלי
>>> השתמשתי באחד הבייסים שראיתי כאן, אני מממממממש מצטערת אם אסור לעשות את זה! בכל מקרה, עשיתי את זה רק כדי להתאמן, אני לא הולכת להשתמש בזה בשום מקום...

Alexis14

New member
זה ממש יפה אבל...

(כן, יש אבל- אבל הוא לא באשמתך!) תמיד כדאי לשמור ב bmp כי ככה האיכות נשמרת, וכאן כנראה שמרת בטעות ב gif או משהו. לא נורא. פעם הבאה יהיה יותר טוב, הא? ובקשר לדולי עצמה- בגלל האיכות אי אפשר ממש לראות טובף אבל זה נראה לי בסדר. אני ממליצה לך להתחיל לעבוד על הדוליז שלך בצייר ואז אחרי שתעשי כמה תכנסי לטיוטוריאל שמראה איך אפשר לעשות בפוטו/פיינצ´ופ, או, אם את מתמצאת בתוכנות האלה- טיוטוריאלז שמסבירים איך עושים דברים שיותר קשורים לאפקטים מיוחדים של הדוליז, לדוגמה הצללה שונה, קפלים וכו´.... בהצלחה!

למעלה