ברוך בואך אלינו! לא אגיד את האמירה הבנאלית "אוהבים אותך", אבל אני שמחה שבחרת להכנס אלינו לתת תמיכה. אתמול במקרה נכנסתי לפורום בוואלה, נדהמתי את מגוון הנושאים שעולים שם! בחיים כנראה לא רק מתמכרים לסמים. יש מגוון של התמכרויות ובכל זאת, התמכרות לסמים היא ההתמכרות הכי קשה לריפוי. אני מחזיקה לך אצבעות על התקופה הארוכה בה אתה מחזיק נקייון. אני מודה לך בשמי ובשם כל אלו אשר יפנו לכאן, בין אם זה נוער או בין אם מבוגרים. יופי שבאת!
כל הכבוד.... 7 שנים של נקיון וחופש מהתמכרות פעילה זה באמת לא מובן מאליו...... אולי תספר קצת איך עשיתה את זה? אני גם מכורה נקייה כבר 4 וחצי שנים,ולפעמים אני לא רואה את הסוף של המעגל הזה....יש בכלל סוף?.......
איך עשיתי את זה?שאלה טובה שאני גם שואל את עצמי התשובה מורכבת מהמון דברים אבל אומר לך מה הבסיס פרח כמו שנתנת לי המון חיוכים שמחת חיים רוחניות בכמות מרובה והמון אהבה כלפי אנשים אני חושב שאחרי 4 וחצי שנים שאת נקייה את צריכה לדעת ואם לא אז בשנים הבאות את בטח תדעי כי סך הכול אנו גודלים ומתבגרים ולומדים ואת לא צריכה לראות את הסוף את מי זה מעניין בכלל מה יש שם. עצה מי שחי את העתיד אין לא הווה ומי שחי את העבר אין לא עתיד אל תבני את חייך סביב המחלה שלך וסביב מכורים תרחיבי אופקים סביב אנשים חדשים שלא מכורים יש הרבה דברים בונים בחוץ תשאירי את תותי המכורה מאחור ותמשיכי הלאה כמובן עם קווים אדומים שהצבת לעצמך והכי חשוב לצחוק ולחייך ככה החיים יחזרו אלייך באותה מטבע אז תחשבי רק על דברים טובים שלך האהבה