שלום לכולם...

Chin Chin Man

New member
שלום לכולם...

אני אתחיל ואומר שהתגעגעתי מאוד לפורום הזה. חלקכם מכירים אותי וחלקכם לא, אבל תזכורת קטנה.. הייתי חלק גדול מהפורום הזה במשך תקופה ארוכה עד לפני כ-4 שנים.
אני לא אתרץ תירוצים למה יצאתי לכל כך הרבה זמן, הסיבה שנכנסתי לפורום - היא פשוט מאוד להגיד תודה.
ואני אסביר,
לפני כעשר שנים נכנסתי לפורום הזה סתם, דרך הודעה בעמוד הראשי של הפורומים, כדי לראות איך אנשים אחרים מקבלים את עצמם. זו הייתה תקופה לא קלה, בדיוק השתחררתי מהצבא, ירדו המדים, עלו הקילוגרמים, וחיפשתי את עצמי - אבל יותר חשוב חיפשתי אהבה.
מצאתי דבר עצום יותר מאהבה - מצאתי קבלה עצמית, מצאתי אנשים מדהימים שאוהבים את עצמם, כי הם עצמם, והם מסתכלים לנפש של האדם ולא על מה שעוטף אותו.
לרוב הייתי קורא סמוי, מידי פעם כותב איזה הודעה קטנה, מידי פעם מגיב, ואפילו מידי פעם מגיע למפגשים.
שאבתי המון כוח וביטחון, ואני יכול לומר, שהפורום הזה עזר לי לבנות את עצמי ולהגיע למי שאני כיום.

אז שוב תודה - אתם אנשים מדהימים... אל תפסיקו לאהוב את עצמכם, אין קשר בין מי אני לבין כמה אני שוקל.

בנוסף, עוד תודה ענקית על העובדה שלולא הפורום הזה, לא הייתי מתחתן כנראה עם האישה המדהימה והיפיפייה ביותר שפגשתי מעודי, אתם מכירים אותה בתור פרוטק מותק - אני מכיר אותה בתור אחת והיחידה. - תמונה בהודעה הבאה

miriti83

New member
תמונה נהדרת!

יש אפשרות לראות תמונה של כל השמלה? התאהבתי

תענוג לקרוא

אני זוכרת כמובן...
חיפש אתונות ומצא מלוכה- כיף לשמוע על אנשים שמסתובבים בעולם בראש מורם ולא בהרגשת אפסיות. אל תתן לאף אחד להוריד לך את הראש!
מאחלת לך ולאחת והיחידה עוד הרבה שנים של הנאה ובריאות יחד.

עופר 123

New member
איזה כיף לשמוע

כיף לשמוע הודעה משמחת שכזו, עם תקווה ואופטימיות

אינשאללה יהיו לשניכם רק ימים עתירי שמחות ורגעים יפים ביחד

גדול גדול !

למעלה