שלום לכולם :)

mital0711

New member
שלום לכולם :)

שלום לכולם :) מה שלומכם?

שאלה קטנה-

בתקופה האחרונה התגלה אצל אבי בולמיה, זה בא לידי ביטוי ב הקאות (מאולצת כמובן ע"י דחיפת אצבע לפה), צעקות, עצבים, בחילות,ביקורים סדירים של שעות בשירותים,היגעלות מאוכל, מעדיף לא לאכול בכדי שלא יתחילו הבחילות וההקאות,

קשה לו לעמוד מול מים וכו' ,בחילות והקאות היו לו התסמינים החדשים שהתגלו לאחרונה הם העצבים והצעקות(שמגיעות לאחר הבחילות)

פנינו לרופא המשפחה ותיאר לו את כל מה שיש לו והרופא איבחן כבולמיה בתור תרופה הוא נתן לו פלוטין 20, אך אין שינוי במיוחד לגבי הבחילות העצבים והצעקות, יש לציין שהוא התחיל לקחת את הכדור ביום שלישי..

קראתי בוויקיפדיה שאכן אמורות להיות במחלה זו התקפות זעם- האם זה אמור להיות מלווה אכן בצעקות?(הצעקות תמיד מגיעות לאחר בחילות), האם יכול להיות שהצעקות מעידות על עוד משהו?או שזה לגיטימי?

האם ידוע לכם על תרופה אחרות שיכולה לעזור לו? האם התרופה הזאת אכן עוזרת ? כי בנתיים לא כל כך..

אם תוכלו לעזור לי ולענות אשמח מאוד
תודה מראש
מיטל

קולדון

New member
היי,

ניסיתם לדבר איתו, לשאול מה קורה בזמן האחרון?
בדרך כלל הפרעות אכילה מתפרצות לצד שינוי כלשהו בחיים או איזשהו טריגר אחר...

אני ממליצה לנסות לדבר איתו, להבין מה עובר עליו, ולנסות לשכנע אותו לפנות לטיפול מקצועי...

מוזמנת להמשיך לשתף!

קולדון

New member
נקטע לי מהר מידי..

רציתי להוסיף שאם מקור הבעיה הוא פיזי או נפשי- יוכל לקבוע רק איש מקצוע.
נראה לפי הפוסט שלך שהוא קיבל תרופה למניעת הקאות אבל אם המקור הוא נפשי זה חסר תועלת אני מניחה..

שווה להתייעץ עם רופא המשפחה ולבדוק מול איש מקצוע המומחה להפרעות אכילה אם יש לאביך או אין הפרעת אכילה... וכך לדעת איך להמשיך.

mital0711

New member
עוד שאלונת קטנה :)

האם כעקרון במחלה הזאתי אמורים לצעוק ולהתעצבן ולהיות חסרת סבלנות..?

הבנתי שלכדור הזה לוקח זמן עד שהוא משפיע האם ידוע לך כמה?

ואם לוקחים 20 מ"ל פעם ביום, זה גם אמור לעזור, או שלפי דעתך אמור לקבל יותר מבחינת המינון והפעמיים? (הוא בן 50 ושוקל בסביבות ה- 100 והוא יחסית גבוהה)

למעלה