שלום לכולם...

Petrucci-jr

New member
שלום לכולם...

שמי דניאל... בואו ואספר לכם על עצמי אני מנגן כבר שנה וחצי גיטרה וזה החיים שלי תאוריה מוזיקה וגיטרה יש לי להקת פרוג מטאל דרים סטייל בשם מורפיוס הולך לנו אחלה היינו ברדיו הקלטנו הופענו הרבה וכו... אני מתחיל לנגן עכשיו דברים של דרים תיאטר אני גם נורא עובד על להוציא מהאפקטים והמגבר והFILL את הסאונד של פטרוצי כדי שישמע כמה שיותר קרוב למקור... בינתיים אני יודע את REGRESSION OVERTURE1928 METROPOLIS PT1 UNDER A GLASS MOON - solo take the time - solo erotomania בתהליכים another day pull me under חוץ מזה אני עובד על קטעים של ואי אני שומע המון רוק מתקדם המון גא"ז פיוזן דרים תיאטר הם להקת המטאל פרוג האהובה עלי פטרוצ"י הוא בין הגיטריסטים שאני הכי מושפע ממנו... נ.ב NIGA צור איתי קשר אני צריך לדבר איתך אולי ננגן פעם ביחד איזה של דרים תיאטר...אני מכיר קלידן שמנגן גם שירים שלהם...

Mother Man

New member
אהלן דניאל

אני מכיר אותך מפורום מתופפים מה קרה הפסקת לכתוב שם?

Uv Kruvi

New member
פשששש...

בשביל שנה וחצי? אתה מנגן את כל הרשימה? אני נוקרא נורא בספק... אני מכיר מישהו ש...גיטרה זה חלק ממנו... (אני מדבר על בירון) ועדיין אני חושב שקשה ל לעשדות את הסולו של אנדר אה גלס מון... והוא תותח כמו שאף פעם לא ראית... אז...אני בספק אבל אם כן כל הכבוד...קבל ח"ח...

Petrucci-jr

New member
Morpheus the 3rd

יש לנו הקלטה אחת אבל התקדמנו מלא מאז... דרך אגב אני מנגן באותם בי פי אמים את כל הקטעים ובקשר לאנדר אי גלס מון אני יעלה אותו בקרוב אם הביצוע שלי...

cha ching

New member
קודם כל-ברוך הבא

דבר שני- וואוו! אתה מתקדם מהר. יש לך כנראה הרבה מזל בחיים....... :)) בהצלחה

Petrucci-jr

New member
אמרתי לך זה החיים שלי...

אני מנגן 8 - 14 שעות ביום לפעמים הגיטרה איתי תמיד ביציאות והכל...אפילו ארוחות משפחתיות

kegkevich

New member
כן אני עד לכך

שהוא לא עוזב את הגיטרה לעולם!!! ולאבקת פין של צבי: היה לך פעם שם אחר נכון? איך קראו לך?

kegkevich

New member
אה...

טעות!!! אני ערן ואתה יכול לשאול את ההורים שלו שאני לא אחותו

למעלה