אני יכולה לתרום מידע אישי - אבל זה תלוי אם
לך יש ידע אישי או מושג בנושא, כי אין לי את הכמויות המדוייקות אבל אם יש לך מושג על מה מדובר את פשוט תדעי כשזה מוכן - כך אני למדתי - ובאמת שזו לא תורה מסיני...
שקית ניילון של פח אשפה בייתי - מלאה בנייר גרוס - נייר A4 משרדי
2 כוסות דבק פלסטי פשוט
3 כוסות של דבק טפטים - עיסה מוכנה
3 פקקים של מרכך כביסה נעים ועדין
אני משרה את הניירות בגיגית עם מים חמים - רק בקייץ, כשהדוד רותח במילא... אם לא מיי ברז רגילים. משרה לפחות יום שלם, עם ביקורים מיידי פעם לעירבוב.
טוחנת עם מקדחה חשמלית שמחובר אליה מערבל צבע
מסננת במסננת גדולה, ואז מתחילה לקחת מהמסננת כל פעם חופן וסוחטת היטב בין שתי הידיים עד שכבר אין כח... לעבודה הזו אני תמיד רותמת שתי חברות, כי אני מכינה כמות גדולה ואנו מתחלקות בינינו .
לאחר שהכל סחוט, מפוררת בין שתי ידיים, כמו שמכינים קוסקוס, פשוט לקוחת מהנייר ומשפשפת בין כמות הידיים כדי לפורר ולהפריד את מה שהתגבש בסחיטה...
שופכת מחצית מדבק הטפטים ומחצית מהדבק פלסטיק ולשה - ממש לשה, על תחתית הפיילה שאני עובדת בה, ומוסיפה דבקים לפי הצורך.
לאחר שקיבלתי את המירקם האחיד והחלק והנעים אני מוסיפה ממרכך הכביסה, כדי שיהיה נעים לעבוד עם זה ושזה לא יסריח במשך הזמן, זה מחזיק אצלי המון שבועות בתוך קופסת פלסטיק סגורה הרמטי. אם לא נגעתי בזה חודשיים או יותר - אני פותחת ומוסיפה מעט מיים ומרכך כדי להחזיר את זה לחיים - זה נוטה להתייבש עם הזמן...
לשמור במקום סגור - ארון. אצלי זה בארון השרות מעל מכונת הכביסה, מרפסת ללא שמש.
בהצלחה
חג שמח וכשר