שלום לכולם

מוניקה32

New member
שלום לכולם

אני נמצאת בבעיה ושמח לעצה

אני עובדת במקום העבודה שלי כבר 15 שנה לפני שנתיים הגיע עובד חדש ומיד התחברנו אני בת 38 רווקה והוא 40 גרוש

בתחילה זאת היתה רק ידידות טוב ואחרי מספר חודשים זה גלש לקטע רומנטי שבתחילתו היה ברור שזה לא הולך לקטע רציני יזיזים

זה מאוד התאים בתחילה כי לא חפשתי משהוא רציני אבל אם הזמן הרגשתי שאני מתאהבת בו והוא כל פעם יצא משהיא אחרת כשזה נגמר

חזר אליי שזה בתחילה היה בסדר כי לא היה רגשות וככה גם הגדרנו את היחסים. אבל לאט לאט התחיל להפריע והוא מצידו אמר לי שדברנו

שבנינו זה לא ריציני והיה לנו בנושא הרבה ריבים

לפני חודשיים הוא הכיר משהיא והגבר מאוהב בטור אחד שאף לא הביע רגש לא רק לי אבל להרבה נשים הוא אמר שהוא מאוהב

נראה שכל רגע פנוי הוא איתה ועוד חודש הם טסים לחול לסוף שבוע

ואני כואבת אני יודעת שאני סתומה למה אני רוצה גבר שלא מחזיר יחס

אני מודה שאני מתפללת שזה ילך בניהם והוא יחזור אליי

seeyou

New member
לדעתי עם הגיל מחפשים נוחות בחיים לצד הסקס

את מחפשת להיתמסד אלא מספק אותך יחסים הוגנים (סקס עם קצת רגש)

גרוש בגילו בטח לא מחפש מהר להיתמסד וגם לו נוח סיגנות חיים לא מחייב.

אם הקשר הפיזי שלכם היה טוב אני מניח שהוא יחזור אליך .

באיזה סטטוס? קשה לדעת

יוסי

בת כמה האישה החדשה שהוא הכיר
גרושה?
רווקה?

סבלנות זה שם המשחק במצב כמו שלך

Amazona

New member
חלומות באספמיה

יחזור אליי?????

4 שורות לפני, רשמת (אם הבנתי נכון כמובן), שגם אם הוא עם מישהי אחרת, וגם אם הוא לבד, איתך הוא לא מעוניין להיות בקשר רציני What so ever!

הקינאה מוניקה, היא מפלצת ירוקה ומגעילה...
ועכשיו במקום לצאת להינות לחיות לשמוח ולפרגן לחבר, את יושבת ימים, שבועות... ומתבשלת בתוך המיץ הירוק והמצחין של עצמך...

את מפספסת הזדמנויות, הזדמנויות שנפתחות בפנייך שתזכי גם את להיות מאושרת.
את פשוט לא רואה אותם ולא תראי אותם, כל עוד תהיי עסוקה בלחשוב על חורבן קשר אחר שלא לשמחתך מתחיל לנסוק.

ואם הוא יתרסק, באשמתך או לא, ותמשיכי להיות טרחנית כזאת, אז נראה שישימו לך וטו גם על זמן-בולבול, ובצדק....

מוניקה32

New member
תגובה ליוסי ואמזונה

לאמזונה

את טועה גם אם הלב הכואב שלי אני ממשיכה לצאת ולנסות להכיר גברים אחרים

ואמרת שאם הוא איתה או לא איתה איתי הוא לא רוצה קשר רציני!!! אולי זה נכון אבל הוא חזר אלי כל פעם ומי מאיתנו יודע מה יום המחר יווליד

אם המזל שלי להיות איתו אני יהיה איתו ומה רע בלקוות

יוסי החברה שלו גרושה אם ילדים אייך שזה נראה עכשיו היחסים שלהם מאוד מאוד אדוקיםת אני והוא הסתדרנו בכל הרמות מצויין

כימיה אדירה ותמיד נראה לי שברגע שהתקרבנו מאוד הוא מיד נסוג ויש משבר

כמו שרשמתי למעלה אני לא יושבת ומחכה אבל לא אשקר שאני אקווה שיום אחד נחזור להיות ביחד כזוג

Amazona

New member
אופסי... בטעות נשלח ללא התוכן

הוא לא רצה אותך לפני שנתיים, הוא לא רצה אותך במשך השנתיים, הוא לא רוצה אותך עכשיו. מה גורם לך לחשוב שאם ואחרי שהוא יפרד מחברתו - אז הוא ירצה אותך???

זו דעתי בכל מקרה.
אל תדאגי, עוד מעט אולי יבואו הייפי נפש שיחבקו אותך, ויעשו לך נעים מתחת לסנטר, בבטן ובעיקר בראש... וככה תוכלי לגרגר מהנאה ולצלוח יותר טוב את התקופה בה אהוב ליבך נמצא עם מישהי "מעאפנה" שהרי את בהרבה יותר טובה ממנה ובשבילו...

מוניקה32

New member
תגובה לאמזונה

בחיי עברתי וראיתי דברים ולפעמיים אנו מקבלים דברים שהיו לנו כמובן מעליו ואחר כך מחפשים רגושים אחרים ואז אנו שמים לב שמה שאנו באמת ציריכם נמצא לנו מתחת לאף

אז דברים כאילו קורים ואנו היינו ידידים טובים הרבה לפני ודברים התפתחו מהיוזמה שלו אני לא חשבתי לכיוון הזה

אז היה משהוא שמשך אותו אליי

דורית1310

New member
אהבה לזה שלא מחזיר יחס

זה מרגיש לי מסוג הגברים שמסמנים וי של כיבוש וממשיכים

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני מאחל לך מכל הלב שתפילתך הזאת לא תיענה

הבחור הזה הוא רעל בשבילך, ואת יודעת את זה. התמכרת לרעל הזה כי את לא יודעת לצרוך אוכל מזין [בלי משחקי מלים] ובריא.

אין שום רע בלהיות רווקה בגיל 38 - בתנאי שזה מה שרצית. אבל אם זה לא מה שרצית, ואת מה שרצית לא השגת, גיל 38 הוא גיל מספיק מתקדם כדי להתעורר ולומר לעצמך: סטופ.

המקרה שאת מתארת, שנמשך זמן לא קצר - שנתיים - מדגים מצוין שיש בעיה בהתנהלות שלך. בכל הכבוד, הפרטים לא חשובים. אם הוא אמר ככה או אמר אחרת, שנתיים עברו ואת עדיין זיון הניחומים שלו. צר לי, אבל אין לי מלים יותר מנחמות לקרוא לזה. בישלת דייסה רצינית, ועכשיו את תקועה איתה.

ברור שניתן לעשות שינוי בקשר לגבר הזה. אפשר לתת לך כל מיני עצות. אבל כל שינוי שתעשי שלא יענה על הזאלה היסודית מדוע לא השגת את מטרתך הזוגית עד גיל 38, יחטא לך.

לכי וח]שי את התשובה לשאלה הגדולה, ותני לאידיוט שיזיין את מי שבא לו, ואם הוא רוצה להתחתן, תשלחי לו כרטיס ברכה.

מי שפגע ברגשותייך זה לא הוא. הוא רק נכנס למשבצת שאת פתחת לו מתוך תחושת חוסר הערך שלך.

אף פעם לא מאוחר להתחיל בשינוי. אבל אם לא עושים שינוי אמיתי, תמיד זה כבר מאוחר מדי.

looking 4the

New member
למה בגיל 38 את עוד "משחקת"

ביזיזים ?

לא מגיע לך את הדבר האמיתי ?
אהבה, זוגיות אמיתית ?

chenby

New member
הרגלים

קשה לשנות. ורוב אלו שאני מכירה שרגילות ליזיזים, בסתר מקוות שהפעם זה לא יהיה רק זה... אבל איך אומר סיזאר יקירנו - אם תמשיך לעשות מה שתמיד עשית, תקבל את מה שתמיד קיבלת.
ולגברת מוניקה- ממליצה לך לראות את הסרט "החופשה"

adam33

New member
לעמוד מהצד

אני בטוח שלא קל לך לעמוד מהצד להרגיש ולהבין שהוא לא שלך כבר.
וזה בדיוק מה שהוא מרגיש ויודע.
שאת ה"סתומה" ואם רק יעשה קליק באצבע את עדיין תבואי ותעשי כל מה שהוא רוצה.
יקירתי..
תנסי להכיר מישהו אחר..לא מישהו שכבר שרט את הלב שלך..
את זכאית ליותר.

למעלה