אני לא נוהגת לדבר מתוך חוסר מיידע... ולמה שאלת?
מ מילטון גון New member 12/3/12 #48 לעיונך http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=292
ח חלושעס New member 12/3/12 #67 הוא כתב ש-99.99 אחוז מחבריו לא יודעים על כפירתו. בהנחה שיש לפחות חבר אחד שיודע (אחרת היה כותב כל חבריו) הרי שהוא אותו עשירית הפרומיל שעליו דיבר. מכאן שיש לו (לפחות) 10000 חברים שזה יותר ממה שיש לאחמדינג'אד בפייסבוק.
הוא כתב ש-99.99 אחוז מחבריו לא יודעים על כפירתו. בהנחה שיש לפחות חבר אחד שיודע (אחרת היה כותב כל חבריו) הרי שהוא אותו עשירית הפרומיל שעליו דיבר. מכאן שיש לו (לפחות) 10000 חברים שזה יותר ממה שיש לאחמדינג'אד בפייסבוק.
ח חיימקה 21 New member 12/3/12 #68 הם לא חייבים להיות בפייסבוק שלי אבל בוא נגיד מכרים.... וצדקת לגבי זה שזה רק בן אדם אחד
ס סנדר סופרטרמפ New member 12/3/12 #73 את זה הבנתי איכשהו מהודעתך הראשונה, אני רק לא מבין איך מילטון נכנס לכאן.
ח חלושעס New member 12/3/12 #79 אגב, אהבתי את התשובות שלך במקביל לכל המיליטריסטים הקוקסינלים. אני כותב את זה בתור אחד שעשה צבא ומילואים בקרבי (ולא מתחרט על כך).
אגב, אהבתי את התשובות שלך במקביל לכל המיליטריסטים הקוקסינלים. אני כותב את זה בתור אחד שעשה צבא ומילואים בקרבי (ולא מתחרט על כך).
N nini132 New member 11/3/12 #17 שאלות הכוונה בשביל שאני אבין בערך מה תוקע אותך במגזר החרדי? אתה בישיבה או עובד? יש כסף ? אתה דובר עברית טובה? יש דיחוי של תורתך אומנותך?
שאלות הכוונה בשביל שאני אבין בערך מה תוקע אותך במגזר החרדי? אתה בישיבה או עובד? יש כסף ? אתה דובר עברית טובה? יש דיחוי של תורתך אומנותך?