שלום לכולם

chan

New member
ממש לא

אולי תפסיק לחרוג מהנושא, האם הגרמנים טענו שהם ראו דברים על טבעיים ? מה הקשר בין זה לבין דת ? לא רק בגרמניה שנאו את היהודים ישנם עוד הרבה מדינות שטענו על היהודים שהם טפילים במדינה, לא תורמים בה ורק לוקחים את הכסף מהמדינה (היי תשים לב אם תתרגם את מה שאתה אומר על החרדים לגרמנית תחליף את המילה חרדים ביהודים תוכל להיות כתב בעיתון נאצי - אותם השמצות ושקרים). אם אתה רוצה ישנם עוד דוגמאות לעמים שניסו לשלוט בעולם אין פה שום קשר לניסוי שאמרתי לך, שוב מכל נושא שבעולם אתה פונה לשואה (כנראה הדבר היחיד שאתה מכיר) אז אם אתה לא מנסה להתחמק ואתה חושב שאתה באמת יודע תענה להודעה הקודמת שלי כמו שצריך.

begone

New member
עייפתי

"ישנם עוד הרבה מדינות שטענו על היהודים שהם טפילים במדינה" למה אנחנו מעוררים כל כך הרבה אנטגוניזם? שאלת את עצמך את השאלה הזאת? "אם תתרגם את מה שאתה אומר על החרדים לגרמנית תחליף את המילה חרדים ביהודים תוכל להיות כתב בעיתון נאצי" השמצה חסרת-ביסוס. אני רק אומר שהחרדים קיבלו חינוך גרוע, ובגלל זה חלקם הם באמת בטלנים. אבל בהחלט לא כולם. ואני אמרתי אלף פעם שאם החרדים יקבלו חינוך טוב - הם יהיו אזרחים טובים ומועילים. אין לי שום דבר נגד החרדים כבני-אדם. אני פשוט חושב שהם קיבלו חינוך שיקרי וגרוע. וכמו כל אדם מודרני, אני יודע שחינוך, ביטחון ובריאות הם שלושת האלמנטים החשובים ביותר בכל מדינה בעולם. "שוב מכל נושא שבעולם אתה פונה לשואה" לא דיברתי על השואה - דיברתי על מלחמת העולם השנייה והמפלגה הנאצית.

chan

New member
תנוח

1) גם אתה צריך לשאול את עצמך, אבל התשובה היא שאין תשובה לאנטישמיות 2) זו לא השמצה זה הרי בדיוק מה שהגרמנים אמרו על היהודים. 3) והחינוך שקבלת כל כך מעולה ? אני חושב שהדת היא הדבר האמיתי ביותר בעולם אתה לא - אבל תבין שלא בטוח שאתה צודק.

למעלה