שלום לכולם.

שלום לכולם.

שמי רוני. אני הייתי בהריון במשך חודשיים ושלושה שבועות. לאחר מקרה שאני לא רוצה להיכנס לפרטיו. לאחר שהכרתי בעובדה שאני בהריון ועומדת להיות אם חד הורית, הודיעו לי האחיות שההריון שלי לא "תקין" מסיבה כל שהיא. ניראה שהתינוק מסיבה כלשהי לא גדל. לאחר זמן מה הבחינו הרופאים שנרתיק הרחם שלי סגור. הרופאים החליטו לבצע ניתוח לפתיחת הנרתיק. הניתוח היה מוצלח אך חומר מסוים שניתן לי בתחליף לחומר אחר שיבש את תהליכי הלידה. התינוק נולד שבעה חודשים לפני הזמן ו אני לא אוסיף.

רוני חשובה מאוד

הצטערתי מאוד לקרוא את מה שכתבת אך יותר מכך הצטערתי על השם שנתת לעצמך. כל אדם הוא חשוב. צר לי מאוד שאת מרגישה כך ומקווה שצליחי להרגיש טוב יותר לגבי עצמך. למקרא דברייך נראה לי שסבלת המון בזמן האחרון, גם לפני ההריון, גם במהלכו ולבסוף מהתוצאה שלו. לבי איתך. אני מאחלת לך רפואה שלמה, פיזית ונפשית ומקווה שתדעי ימים טובים במהרה. מחבקת אותך חזק יעל

תודה רבה יעל!

תודה, מחמם את הלב לראות תגובות כמו שלך. ליבי חוה כאבים ואובדנים רבים. אני לא אתחיל לספר את סיפור חיי פה, הוא ישעמם אותכם. אינ מודה לך מאוד, יעל אבל כמה שתגידי "רוני חשובה מאוד" רוני לעולם תישאר "לא חשובה".

למעלה