שלום לכולם

fortus

New member
שלום לכולם

מצטער על השאלה המפגרת במקצת מה זה בדיוק א-מיני ? למיטב הבנתי מקריאה כאן זה אנשים שהמין לא מעניין אותם או שמא אני טועה או שזה יותר מורכב מזה ( אני מניח שזה זה ואני לא טועה)

שלומות

בעיקרון כן. מין לא מעניין אותנו. מציעה שתקרא קודם בשאלות הנפוצות. יש שם הרבה הסברים בנושא. במידה וזה לא יספק אותך ויהיו לך עוד שאלות שלא קיבלו מענה, חברי הפורום ישמחו לענות. בהצלחה

fortus

New member
האמת שחיפשתי בשאלות נפוצות

ולא מצאתי תשובה למה זה מוגדר להיות מה שכן זה מופיע במאמרים יצאתי טמבל שלא בדקתי שם :) תודה וסליחה :)

fortus

New member
אז שאלה

אולי יש לי בעיה (אני לא ממש חושב שיש לי ) אבל עדיין כדאי לי לדעת האם זה נורמלי (הכל בעיני המתבונן ) וזה לא ממש משנה לי אני עדיין אשאר אותו הדבר טוב לי איך שאני ולא מתכוון לשנות השאלה שלי היא כזאת האי רצון שלי לאי קיום יחסים זה מפני שזה די מגעיל אותי או שזה מה שכולכם חווים בתודה מראש

אענה לך בשאלת נגד

גבר מיני סטרייט, מה לדעתך תהיה תשובתו אם נשאל אותו לסיבת אי רצון שלו לקיים יחסים עם גבר אחר? התשובה של רוב הגברים הסטרייטים, תהיה זהה בדיוק לשלך. והפלא ופלא, אף אחד לא מגדיר את תחושת הגועל שלהם כ"בעייה". פתאום זה לגיטימי להיגעל מיחסי מין...

fortus

New member
תגובה

אני לא רואה בזאת בעיה וגם אם כן ככה אני מגעיל אותי לחשוב על יחסי מין מה לעשות ככה נולדתי ולמי שיש בעיות זה בעיה שלו לא שלי ולעניין השאלה שלך לקיים יחסי מין עם אנשים בני אותו המין ( בעבר נחשב דבר לא טוב ) החברה בזמן האחרון החלה להתפתח לאפשרויות הללו בגלל זה נראה בגלל שהנורמה החברתית הגדירה כדבר פסול את עצם המחשבה על קיום יחסים בין גבר לגבר או אישה לאישה כדבר פסול אנשים כנראה חושבים שזה גועלי בגלל שזה מה שהרגילו אותם מגיל קטן זו דעתי

נכון. הם נגעלים מזה

בגלל שככה חינכו אותם, או כי הם מפחדים מה יחשבו עליהם. ועדיין, לאף אחד אין בעיה שחצי מהאוכלוסיה חושבת שזה מגעיל לקיים יחסי מין עם אותו המין. למעשה, אם זה מגעיל אותם, אז איך זה לא מגעיל אותם לקיים יחסי מין עם בני המין השני? יחסי מין, זה יחסי מין. מה זה משנה עם מי?

p019

New member
א-מיניות לא חייבת לבוא עם רטיה ממין

אבל להיות א-מיני בעולם כל כך מיני ארבה פעמים גורם לרטיה. במקרה שלי היתה לי רטיה מעוד חזקה מכל דבר מיני. ארבה מעוד מהרטיה מהנושא נעלמה ברגע אחד - כשגיליתי שאני לא לבד ויש עוד אנשים כמוני בעולם. כשהצלחתי להבין איפה אני ואיפה כל שאר העולם והעולם נהיה טיפה יותר ברור (רק טיפה - כי אנחנו עדין חיים בעולם בו התאוריה הפיזיקלית השלטת היא מחניקה קוונטית
).

מתחבטת7

New member
אהלן! אני בטח אהרוס כאן לחלק

אבל אני חייבת לציין שלומר ש"מין לא מעניין אותנו" זו הכללה והטעייה. אולי יהיה נכון יותר לומר ש"לקיים יחסי מין לא מעניין אותנו". אני חייבת לציין שמין הוא נושא שמרתק אותי. אני חושבת על מין ומדברת על מין ומתעסקת במין על בסיס יומיומי. אני מתעניינת וסקרנית לגבי מין מאוד!!! אני רוצה לדעת עליו כמה שיותר ולהבין את המניעים והכוחות הפועלים על האנשים המיניים - אין דבר שיותר מעניין אותי. אבל אני ממש ממש ממש לא מעוניינת לקיים יחסי מין. אני מעדיפה לקבל טיפול שיניים מאשר לקיים יחסי מין! מקווה שהבהרתי את עמדתי...

fortus

New member
כן

לזה בדיוק התכוונתי חוסר עניין במין שווה מבחינתי לחוסר עניין בקיום יחסים

לגמרי. אפילו דברנו על הנקודה הזו בדיוק

בפגישה שהיתה עם דר' דרבי. ואני אמרתי, בהקבלה, שלמרות שאני מרגישה חסרת מגדר, נושא המגדר הוא אחד הנושאים שהכי מעניינים אותי. לכן הכי פשוט להצמד להגדרה היבשה: א-מיני הוא מי שלא נמשך מינית לאף אחד.

לא, אין אם זה שום בעיה

(ועכשיו אני משחזרת בדיוק את הדיון שהיה לי עם קמרון - זה ספרתי לך עליו... הוא טען אותו הדבר הבדיוק) א. אם נלך לעולם הצבעים, את לא אומרת שההגדרה של שחור היא לא נכונה, כי יש גם אפור ואפילו אפור כהה. יש שחור, ויש לבן ומשניהם נוצר רצף שלהם של גווני אפור. ואת יכולה בהחלט לטעון שהאפורים המאוד מאוד כהים נראים כמעט כמו שחור. ב. תפרידי בין שיוך לקהילה לבין הגדרה יבשה. זה מה שהסברתי גם לו. א-פורים ודמי ועוד כל מני הגדרות, ירגישו ויהיו חלק מהקהילה, אבל זה לא אומר שההגדרה היבשה (והבכוונה קיצונית) לא נכונה. מה שאני מסבירה בהרצאות שאני מעבירה, שכדי להבין את המושג והמהות, צריך הגדרה ברורה חדה. זה נכון לכל דבר. אז קודם בואי נגדיר מה זה שחור. אח"כ משם אפשר לצאת ולומר שגם כל מה שקרוב מוכלל בתוך השחור. אבל זה לא סותר את ההגדרה הבסיסית.

orald

New member
הבנתי. אני פשוט הייתי מוסיפה הסתייגות כל הזמן

אולי בגלל זה לא מבינים אותי אף פעם?

פשוט תגידי מראש שאת א-פורה / בעלת חשק

או משיכה מינית נמוכה. אגב, במקרה שלך זה נראה לי חשק נמוך ולא משיכה נמוכה. במיוחד שזה כתוצאה מהכדורים שמשפיעים על החשק ולא על המשיכה.

orald

New member
אני חושבת שגם לפני זה היה קצת נמוך.

אבל יש הרבה דברים שקצת פרטיים ואינטימיים לגבי, שלא אחלוק עם הפורום, שמשפיעים על כל התמונה המסובכת, את יודעת.

Berethor

New member

אם כי גם חשק נמוך יכול להביא למשיכה נמוכה, פשוט לא כל מי שאין לו משיכה למישהו/משהו גם אין לו חשק.

נכון. הדברים בהחלט משולבים.

מה שחשוב להבין, זה שהדגש בא-מיניות הוא על המשיכה ולא על החשק ולכן יכול להיות מישהו שמאונן אפילו כל יום, ועדיין לא נשמך לאף אחד... סביר שמי שיש לו חשק נמוך, גם המשיכה שלו תהיה נמוכה.

למעלה