שלום לכולם,

שלום לכולם,

לא יודעת אם זה קשור לפורום הזה...סתם רוצה לשתף ולשמוע דעות של אנשים על מחשבות שלי לאחרונה. אני בחורה בת 24, נראית טוב, מתגוררת עם בן זוג קרוב לשנה, בעלת תואר ראשון ועובדת כרגע במשרה חלקית. יש לי משפחה מקסימה, מבחינה חומרית לא חסר לי כלום. לכאורה נשמע מצב מושלם , מה רע לי בחיים? אז ככה... תמיד הרגשתי קצת שונה מרוב האנשים בחיים. לכולם יש שאיפות, רוצים להגשים את עצמם, להפוך למנהלים או למשהו אחר וכדומה. אני מרגישה שאין לי שאיפות מבחינה מקצועית. כל מה שמעניין אותי זה משפחה וזוגיות. יש לי תחומים שמעניינים אותי ואף סיימתי תואר ראשון והתחלתי לעבוד אך עדיין אינני מרגישה סיפוק ומתקשה לקום בבוקר עם חיוך.ללכת לעבודה זה עונש! ואני עובדת בעבודה מאוד מעניינת עם אנשים מקסימים ככה שזה לא שמקום העבודה שלי חרא... יש שיגידו שכנראה לא מצאתי את העבודה שאני אוהבת...אבל, אני חוששת שמא אני בכלל טיפוס "עצלן" ושום עבודה לא תהיה לי כיפית? לפעמים אני מרגישה שכולם מסביבי עובדים וטוחנים ורק אני מחכה לשעה שנגמר היום ורוצה לטוס כבר הביתה. מרגישה מבולבלת ושאני לא "מוצאת" את עצמי מבחינה תעסוקתית. לפעמים אני לא מעריכה את עצמי ואף מרגישה חוסר בטחון ושאני ילדה קטנה ומה זה קשור עכשיו לעבוד כמו מבוגרים ולהתמקצע...אין לי אפילו את הצורך הזה! אני כל הזמן נורא רוצה לחזור הביתה אבל לרוב שאני חוזרת הביתה אני סתם משתעממת. מה קורה איתי? אני עצלנית? סתם לא מצאתי את המקום שלי? עוד אנשים מרגישים כמוני? אשמח לתגובות תומכות ...וגם כאלה שלא (אבל להשתדל בעדינות) תודה!

משמעות

יקירה מה שאת עוברת הוא מאוד טבעי ואפילו בריא, רוב בני האדם לא עוצרים לחקור את מה שאת רואה בבירור - שזה לא מספיק. אין אדם עצלן יש עצלנות שנובעת באופן טבעי מזה שלא יודעים את הדרך מזה שאין חשק ומרצון למשמעות, כשמבינים שהרבה ממה שמוצג לפנינו זה הבל כל עוד אנחנו לא ערים, יוצרים, שותפים אמיתיים למה שמתרחש בעולם, ועובדים מתוך עצמנו באמת יש בך משהו מיוחד ועוצמתי (שמת לב לאמת נוספת ונגעת בה - הרצון ללמוד להיות בטוחה בעצמך ולהכיר בעוצמות שלך) שמבקש להתעורר ולכן לדעתי זה מה שאת חווה. יש אנשים שרגילים לשגרה שאת מתארת לצערי לא רוב האנשים מחפשים מה טוב וכן רובם מרגישים כמוך אך לא נותנים לזה ביטוי בגלל שיש הרבה פחד, מלכודת של נוחות והם מוצאים תחליפים יהיו מה שיהיו דרך קניות צפיה בטלויזיה לא להיות לבד, להיות בחברה אך עדין זה לא אמיתי באמת כן עבודה זה טוב וברור שאת אשת משפחה אבל מה שתיארת מתאר את זה שאת רוצה אחר ושוב טבעי לחוות חוסר תשוקה עצלנות ושעמום אלו הם הסימפטומים של חוסר בהירות וחיפוש הבנה אותנטיות וחיבור אמיתי למה שחשוב באמת, את בדרך הנכונה אשרייך יש אנשים שמבינים את מה שרשמתי בגילאים הרבה יותר מאוחרים... האם זה מתחבר לך? אשמח לתת לך תרגיל כתיבה אם היית יכולה ליצור את עצמך ואת העולם מחדש מה היית יוצרת?

את לא נקראת בעיני עצלנית, כי רע לך להיות במצב

הזה שאת לא יודעת לאן מועדות פנייך,זה מפריע לך וזה מצביע על כך שאין את עצלנית-פשוט לא מצאת את המקום המקצועי שמתאים לך. במה התואר הראשון שלך-האם המקצוע הזה מעניין אותך? יש כאלה שיודעים מגיל מאוד צעיר באיזה תחום יעסקו ויש כאלה שרק בגיל 30 פלוס מגלים וזה בסדר. הנה קחי מכרה שלי שהפכה להיות מעו"ד לגננת באמצע החיים והיא לא היחידה שעשתה זאת.

omer73

New member
לדעתי

את לא בנאדם עצלן. בנאדם עצלן לא מזיז את עצמו בכלל, ולדעתי את פשוט לא מצאת את עצמך עדיין בתחום הזה, ולכן את מרגישה ככה, אני מניח שזו התחושה של "לתת גז בניוטרל". אני חושב שאת צריכה לשבת בינך לבין עצמך ולחשוב מהאת אוהבת, מה תחומי העניין שלך, מה הדבר שבאמת היה משמח אותך לעסוק בו. אלו תשובות שרק את יכולה לתת וברגע שתגיעי לתבנות האלה תוכלי למקד את עצמך.

למעלה