שלום לכולם.!!

narlnarl

New member
שלום לכולם.!!

אני ארז.!! אין לי כל כך מה לספר על עצמי חוץ מזה שאני מעפולה. מקווה להיתקבל בסבר פנים יפות להישתתף בדיונים ולעקוב אחרי הפורום. :) erez sagi בפייסבוק.

היי ארז. ברוכים הבאים

רוצה לספר לנו קצת על עצמך?

מהההודעה הקצרה שנתן

קוראים שהוא לא מפרט על עצמו.. צריך לכוון אותו לשאלות .. אז ארז אתה א מיני ? חושב שאתה כזה ? איך אתה מתקשר לנושא ? או סתם בא לך ללמוד עלינו .....

narlnarl

New member
...!

אז אני כמעט בתוך שאני כזה למרות שיש לי ניסיון מיני עם גברים. אני נימשך אליהם מבחינה רגשית ומינית והרצון לקיים מגע מיני בא מהצורך הרגשי יותר מאשר הצורך המיני. בגיל ההיתבגרות היתאהבתי בבנות ואף פעם לא מימשתי את זה כי אף פעם לא הרגשתי שאני מסוגל או יכול או רוצה באמת. לאחרונה פניתי לרופא המשפחה מתוך חשיבה שאולי זה מצב שצריך לטפל בו מכיוון שאין לי מוטיבציה לקיים יחסי מין ואני לא יוזם קשרים רומנטים כי אני לא מספיק נימשך מינית. עשיתי בדיקות דם והתוצאה הייתה תקינה ושאין לי שום בעיה עם טטוסטרון או משהו כזה. עדיין הרגשתי שאני צריך איכשהו להסתייע במשהו אז בדקתי איזה מוצר טבעי יכול לעזור לי. קניתי ג'ינסנג סיבירי קראתי על זה וראיתי שזה יכול לעזור במקרה של חוסר משק מיני. התוצאה הייתה מינורית ולא באמת השפיעה על התפקוד. מכאן הבנתי שהמצב שלי הוא הרבה יותר מורכב, תמיד ידעתי שאני כזה. בזמן שכולם סביבי כל הזמן רודפים ומחפשים את זה. בישבילי תמיד ההנאה הכי גדולה זה שיחת נפש עם חבר או חברה. מה אתם אומרים אני מתאים לפורום?? :)

orald

New member
מצאתי soulmate!

נראה שאתה א-פור רומנטי, למיטב הבנתי. אתן למומחיות לענות.

אין פה "מתאים" או "לא מתאים"

כל אחד מתקבל פה בברכה כל עוד שומר על כללי הפורום
אם אתה מוצא פה שיח שמתאים לך, אתה מוזמן. בעיקרון אנחנו לא נותנים "אבחון" לאנשים "מה הם". זה משהו שרק הם יכולים להרגיש. ולרצות. אמרת שהרצון לקיים מגע מיני בא מהצורך הריגשי. לא ממש הבנתי מה זה אומר. האם אחרי שאתה מתאהב במישהו, אתה נמשך אליו מינית?

narlnarl

New member
מכיוון שאני חי בסביבה מאד מינית...

והצורה היחידה שבה אתה יכול לבטא אהבה היא מין אז אתה "נכנע" לנורמות. אז כן אני מיתאהב ונימשך או להפך נימשך ומיתאהב וגם נהנה מהאקט אבל מה זה עוזר לי אם הצד השני מחפש רגש בסופו של דבר הוא מחפש בעיקר מין אם לא רק מין.

orald

New member
גברים...

מכירה את ההרגשה. לפחות אני לא מוגבלת רק לגברים מבחינת המשיכה, עד כמה שמשהו מזה עוזר לי. תמיד יש את החשש, חצי-ידיעה, שכל מה שהם רוצים זה לנצל אותך מינית לסיפוקם. היה נכון כשהייתי בחור, עוד יותר נכון עכשיו כשאני בתהליכים.

ברוך הבא!

נשמח גם אנחנו אם תקח חלק בפעיל בפורום. קראתי את ההודעה שלך על 'התהליך' שעשית עד שהגעת לכאן ונשמע בהחלט מעניין. אז אתה יכול לסמן V על בדיקת ההורמונים הידועה לשימצה
פעם ראשונה שאני שומעת על מישהו כאן בפורום, שלקח את אחד מהתוספים שמיועדים לחשק מיני. תמיד תהיתי אם זה ישפיע על מי שהוא א-מיני ולא סובל מירידה בחשק באופן זמני או משהו כזה. אז כמו שכתבה לך המבורגר, כולם מוזמנים לכתוב כאן כל עוד הם שומרים על כללי הפורום. לגבי השאלה אם אתה א-מיני או לא, אתה למעשה היחידי שיכול באמת לדעת, אבל ממה שספרת נשמע שאתה כן. אולי כמו שאמרה אורלד, אתה סוג של א-פור הומו-מיני. אתה מוזמן לקרוא את כל ההגדרות ולהבין איפה אתה על הסקלה של המיניות מבחינת עוצמה וכיוון (גברים/נשים/כולם/אחר..) יש גם את מה שנקרא דמי-מיני שאולי גם אליו תתחבר.

למעלה