שלום לכולם

חנושי1

New member
שלום לכולם

אני חן ואני כותבת כאן לראשונה למרות שקוראת פה די הרבה אז נעים מאוד לכולם יש לי שאלה די מוזרה ,זה רק אצלי או שהפרקים ביס לא משודרים לפי הסדר זה משגע אותי אני יודעת שהפרק החדש יותר משודר בערב וכל מה שיש בבוקר ואחרי צהריים זה שידור חוזר של אתמול אבל עדיין זה לא מובן לי ממש מבולגן אני נראה לי יוצאת סתומה עם השאלה הזאת חחח אבל זה אף פעם לא מסתדר לי אגב למי ששואל אני מאוהדי ברוק כבר שנים על גבי שנים מתה עלייה היא מדהימההה

Yaki J

New member
הי חן, את בהחלט לא סתומה

את היפים והאמיצים משדרת - גם ליס וגם להוט אגב - חברת דורי מדיה שהחלה לנהל את יס בייס לפני כמעט שנתיים, והיא חברה חיצונית שאינה קשורה ליס. הם משדרים את הפרקים החדשים דווקא בשעות הבוקר והשידור החוזר בערב הוא של שני פרקים אחורה (או משהו כזה, אלוהים רק יכול להבין את הסדר) ואת השידור החוזר של פרקי הערב ניתן לראות ברצף של יום שישי. כל נסיון לשכנע אותם לשנות את זה נפל על אזניים ערלות ועקשניות. במידה ומישהו מוכן להרים את הכפפה ולהרים עצומה אני בהחלט מבטיח להביא את זה לתשומת ליבם של הגורמים הרולוונטים.

Yellow Fever

New member
אולי....................

הם כנראה מניחים שמי שמאמין למה שהולך בסדרה הזאת, לא ישים לב לסדר הלא הגיוני של השידורים

למעלה