שלום לכולם...

rona111

New member
שלום לכולם...

טוב אני רוצה לנסוע בעוד חודשים או ל USA OR UK עדיין לא בטוחה לאן כי זה ממש פעם ראשונה . אני נוסעת לבד ואני לא מכירה אף אחד/ת בחול . אני ישמח מאוד לקבל תגובה לאן יותר טוב (כי הכל בשבילי אותו דבר )..אפילו באותה מדינה למשל . ..עד כמה אני יכולה לקחת איתי ציוד (כי אני הולכת לגור שם לתמיד ) ...איפה יש עבודות יותר ...השכרת חדרים במחיר נורמלי ....כלומר כל דבר הסברה שקשור לחול ..כל דבר קטן אני ישמח מאוד ..ויתקבל בברכה .. תודה .

sirpad

New member
איזה מגניב!

אם הבנתי נכון,את הולכת בקטע של מה היהיה יהיה.וכדיי לשמר את הרומנטיקה של ללכת עד הסוף אני מייעץ לך לחסוך המון כסף להשאיר את התמימות אם יש בארץ כי מלא חולירות שם בחוץ ולטוס בלי לחשוב מה מי מו.ואז מלון קטן לכמה ימים עד שמוצאים דירה ואז הלאה עבודה קטנה וזה.אני הייתי מת לעשות משו כזה אבל נבצר ממני עקב דברים שקרו בחיי שלא ציפיתי שיקרו בגיל 20(אישה בית וזה). אז אוליי את תחיי את החלום שלי? מי יודע!? החלום שלי היה להגיע למקום נידח ולא סואן בבריטניה שמה נראה לי שקל להתחבר עם אנשים ולא עושים עניין גדול מאישוריי עבודה אם את מצליחה למצוא חן בעיניי מישו מהותיקים בעיירה.אל תתפסי אותי המילה אבל זה נראה לי הכי קל להגיע לסמול טוק במקומות כאלה.

rona111

New member
תגיד לי אתה היתה בראש שלי או מה ?

כן כך פשוט מאוד ללכת ..להשכיר חדר ..לחפש עבודה ..ולהכיר אנשים טובים לבד בלי אף אחד אדון עצמך בלי שום אחריות על מישהו ..נשמע כיף . בקשר להאנגלית שלי מאוד טובה גם קצת צרפתית אפילו אין לי בעיה בשפה שלהם . עכשיו ..אחרי שאני מגיעה ביום יומים נגיד שבוע האם יש סיכוי לעבודה בזמן כל כך קצר ?..כל עבודה שאפשר להתפרנם ממנה בכבוד . בכל אופן עזרתה לי ..ממש תודה כמו שאמרתי כל דבר קטן יכול לעזור .

מאוד רוצים לעזור

רק שכדאי שתתחילי מלבדוק עם עצמך, מה את רוצה לעשות. קחי בחשבון שלכל מקום צריך אישורי שהיה וכו´ אם את רוצה עזרה, כדאי שתהיי יותר ממוקדת בשאלות שלך, אז אולי נוכל גם לענות.

rona111

New member
גם זו עזרה ...

בקשר לאישור אשהיה יש לי ערך דין לדבר הזה . כמו שאמרתי אחי זו פעם ראשונה ..למה אתה עצבני עלי ?? נכון אולי השאלות שלי לא במקום אבל קוויתי הסברה לכל דבר קטן .. למשל מחיר של דירה או חדר השכרה או קנייה במצב נורמאלי במקום נורמאלי ב uk .?..כך אני יודעת במה מדובר פחות או יותר . תודה .

עצבני? אני? עלייך?

ממש לא. אני לא ממש נוח לרגוז. לפחות לא ברשת. אם הייתי עצבני - לא הייתי מוסיף לך הודעת תשובה שמקפיצה את ההודעה למעלה כך שהיא לא תעלם בנבכי הארכיון. בכל אופן אני עדיין חושב שאם את רוצה תשובות רלוונטיות - את צריכה לשאול שאלות יותר נקודתיות. עלות של דירת 2 חדרים במרכז מנהטן לא ברת השוואה לעלות דירת 2 חדרים באמצע שומקום ברחבי היבשת החדשה. כנ"ל לגבי מרכז לונדון מול כפר דייגים נידח בצפון מערב שרידי האימפריה.

rona111

New member
אתה צודק אחי

אני כבר משקיעה בהמחשבות לכיוון Birmingham ב uk . אז זו הנקודה . מה לגבי המחירים שאם (השכרת חדרים ).ויש עוד שאלה אני יכולה ללכת על השכרת דירה /חדר ביום הראשון שאני מגיעה ואם כן איך ? או קודם ללכת על בית מלון כלשהו ? כלומר אפשר להשכיר דירה מהיום הראשון או צריך להחפש כמה ימים ? תודה .

Mariguella

New member
לאיי-קוק

שמעתי שנורא נחמד באיי קוק, שמדברים שם אנגלית, ושיש עוד ישראלים שמעוניינים לעבור לשם. נדמה לי שזה האיים מ"המרד על הבאונטי", ככה שיש לך היסטוריה Built-In לספר לילדים, שהרי את עוברת לשם לכל החיים. אם תהיי רעבה (או הילדים, שכן לא בדיוק ברור לך ממה תחיי), אני בטוחה שתוכלי לבשל את השכן (או ככה לפחות הראו בפרסומת של "הוד לבן" לגבי איי האוקיינוס השקט). כמה הערות לעצה שלי: א. מעולם לא הייתי באיי קוק וידיעתי עליהם מוגבלת לשיעורים על מלחמת העולם השנייה, לפרסומות בערוץ השני כשעוד הייתי בארץ (מקור מוסמך לידע מדויק על העולם) וכאמור, על "המרד על הבאונטי". ב. מי שואל עצות שנוגעות "לכל החיים" ולעוד חודשיים בפורום באינטרנט? את רוצה לעבור בעוד חודשיים אבל את לא יודעת איפה תגורי, ממה תחיי, או מה תעשי עם עצמך שם? איזה מעמד חוקי יהיה לך? תצטרכי לדאוג כל הזמן מפקידי הגירה, או שתוכלי לעבוד בסבבה? ג. זה מזכיר לי את ההיא שבאה פעם לפה ושאלה אם יש בירה בטוקיו (או משהו כזה) כשהיא עדיין לא יודעת יפאנית (או איפה ללמוד יפאנית), או איך שוכרים שם חדרים.

MARMELAD

New member
שאלה מצוינת כפרה ../images/Emo13.gif

האמת היא שגם אני הייתי בראש של לקום וללכת בלי יותר מדי תכנונים ומה שיהיה יהיה... ככה עברתי לת"א עם מזוודה וחצי בלי לדעת שום דבר מהחיים שלי (אילתי) - ומה אני אגיד לך - היה שיגי. אקיצר - זו האבחנה שלי בין ארה"ב לבריטניה בגדול: ארה"ב יותר צבעונית, פלסטיקית, מצועצעת ונחמדה. בריטניה יותר אפורה, גשומה (למרות שגם בארה"ב לא חסר גשם), מנומסת, ואם את בלונדון אז גם די מסעירה. אני באופן אישי יותר מתחבר לאופי האמריקאי, מה גם שארה"ב גדולה פי כמה ככה שיש תמיד אופציה לעבור לאנשרוצים ולעשות מה שבא. בשני המקומות תוכלי להסתדר אם את בחורה עצמאית. ואיך עושים את זה? או שמבררים על עבודה עוד מהארץ (דרך אחת הסוכניות - אבל בזהירות רבה - או דרך חברים, מה שעדיף) או שפשוט נוסעים עם קצת כסף (קצת באופן יחסי - לפחות אלף דולר) - ומנסים להסתדר לבד. אני בטוח שיהיה לך אחלא.

rona111

New member
וואו לפחות אלף דולר ..עשיתי לי

את היום ... מבחינת בחורה עצמאית כן גם ככה אני פה בישראל ..יש לי את הניסיון בחיים והתחלתי את החיים שלי בהמר ביותר . תודה נשמה על העידוד ..היתי צריכה קצת מזה .

../images/Emo135.gifהיי MARMELAD

אפשר להציק לך קצת בשאלות על אמריקה אהובתי וכאלה? אני בדרך לשם אבל עם קצת שאלות התלבטויות ותהיות... נראה לי שיש לך ראש טוב

rona111

New member
אין לי שום בעיה בשפה שלהם

וגם בהמעמד החוקי כמו שאמרתי למעלה . מה רע לדבר על זה בהפורום הרי זה בשביל זה ?..את יודעת פה ושם לא יזיק . אז אני מבינה שאם יהיה הכל חוקי (אישור אשהיה ..אישור עבודה )אפשר להסתדר .. תודה אחותי .

למה לך להסתבך?

אני מכירה בחורות בנות 18 שהגיעו ללונדון עם ~וואן ווי טיקט~ ונכנסו לקשיים איומים. הן נרשמו לבית ספר לאנגלית ואמרו להם שהן יכולות לקבל מעמד חוקי רק שצריך לנסוע ליום יומיים לצרפת ברכבת ולחזור כדי להחתים את הויזה באשרת סטודנט. כשהן חזרו אמרו להן בהגירה שהבית-ספר הזה לא מקובל ולא נתנו להן להכנס לאנגליה. המסכנות השאירו כאן את כל מה שהיה להן ונתקעו בצרפת עם חותמת מגורשות בדרכון. אני לא רוצה לשכנע אותך לא לבוא; או משהוא כזה; אבל מייעצת ליצור קשר עם ישראלים מקומיים שיעזרו לך במידע אמין.

sirpad

New member
מי שמאמין לסיפורים של שמשון ויובב

סופו לשתול את כל מטבעות הזהב בציפייה שלמחרת בבוקר יגדלו לו עצים של מטבעות זהב.

את נשמעת מאד לא רציני !

אם היית רצינית, היית בודקת באינטרנט לבד במנועי חיפוש, מה זה כל השגיאות כתיב האלה ? את אנאלפאבתית ?

rona111

New member
אני לא יודעת

אם זה את או אתה ? אם זה איחסה או איכסה ? ההודעה שלי מלפני כמה ימים ....זה אומר משהו ? אני מגיבה על כל תגובה ....זה אומר משהו ? מי אמר לך שאני לא בדקתי ב אינטרנט ? הרי גם הפורום הזה מדובר על ה חו"ל ..או לא ? טוב אני לא רצינית אני משחקת ... ככה אתה חושב ? טוב . אצלי הולך ככה שואלת ועוד ועוד ועוד בהפורום הזה ו ההוא ו ההיא ו באנטירנט ו בסביבה ו בשכונה ו ו ו ו ו וככה את/ה תבין את החיים יותר טוב ויותר עמוק ויותר נכון ..זה הנסיון שלי בהחיים ... הבנתה אותי .? טוב לא צריך ..

למעלה