שלום לכולם

saritbs

New member
שלום לכולם

אני מטופלת ב-600 מ"ג למיקטל ו-3000 קפרה במוצ"ש האחרון היה לי התקף רק הפעם נפלתי על הרצפה קיבלתי מכה בראש שנהיה קצת נפיחות עם גולה מכה בכתף ובגב תחתון כל כך כואב לי הגוף שהרגליים שלי כאילו משותקות אני מרימה אותם סליחה ללכת לשירותים אני מחזיקה את הקירות. ואני כל כך חלשה וכואבת סימנים כחולים נהיה לי האחים שלי צעקו עליי למה שתיתי את הכדורים במקום ב-8:30 בערב שתיתי ב-9:00 זה יצא אחרי ההתקף שהפעם היה חזק רק זה היה פחות מ-5 דקות שהתעוררתי קודם כל הלכתי סליחה לשירותים. האם יכול להיות שבגלל ששתיתי ב-9:00 במקום ב-8:30 קרה לי ההתקף האחים שלי משגעים אותי? תודה וסליחה שזה ארוך

ענת71

New member
גם אני לוקחת למיקטל.

ערב טוב לך. אני לא רופאה תמיד כדאי לקחת את התרופות מוקדם בבוקר (אני לוקחת את התרופות שלי לפני שאני אוכלת) אני לא יודעת מתי את קמה בבוקר. אני לוקחת את התרופות שלי בשעה שבע בבוקר לפני שאני אוכלת. לפעמים יש לי התקף או ניתוק לפני שאני לוקחת את התרופות. תרגישי טוב תקחי כדור שירגיע לך את הכאבים.

saritbs

New member
תרופות

שלום ענת אני לוקחת פעמיים ביום גם למיקטל וגם קפרה

ענת71

New member
גם אני לוקחת פעמיים ביום למיקטל טריל וקלונקס.

רציתי לשאול אותך האם את מאוזנת? כל כמה זמן יש לך התקפים. לצערי הרב אני לא מאוזנת למרות שאני לוקחת תרופות יש לי התקפים. אני מקפידה לקחת את התרופות שלי בשעות קבועות.

moranee1

New member

נראה לך באמת שקיבלת התקף בגלל חצי שעה??? ממש שטות, זה לא חייב להיות בשעה קבועה אלא בזמן קבוע אצלי הכדור של הבוקר הוא תמיד ב9 אבל של הערב משתנה מיום ליום, לפני השינה, זה יכול להיות ב8 ויכול להיות גם ב12 וכלום לא קורה אז בגלל חצי שעה?? אין מצב...

ruthi26

New member
קודם כל תרגישי טוב

ויקירתי סימנים כחולים כואבים, עם הזמן הם עוברים ומשתנה הצבע שלהם.. לצערי. הזמן עושה את שלו לגבי הזמן, לא חושבת שיש קשר בין הדברים אני כל פעם לוקחת בשעה אחרת בערב את הכדור, לא נראה לי שחצי השעה היא שגרמה להתקף, פשוט היה התקף. גם אני לוקחת למיקטל ככל הנראה את לא מאוזנת עדיין, כדאי שתדברי עם הרופא שלך רפואה שלמה

saritbs

New member
אני לא מאוזנת

קיבלתי התקף בסוף ספטמבר ומוצ"ש האחרון רק הפעם זה היה ממש כואב בדרך כלל יום מקסימום יומיים הפעם אני ממש כואבת ההייתי עכשיו אצל הנוירולוג קיבלתי עוד כדור אולי זה יתחיל לאזן אותי

ruthi26

New member
שיהיה בהצלחה

שימי לב כמו שעדי אמרה, לפעמים שינוי של משהו בחיים שלנו, סטרס, ועייפות גורמים לאי איזון מקווה שיעזור הטיפול, מה קיבלת עכשיו?

saritbs

New member
עכשיו קיבלתי

טרקספין כל שלושה ימים לעלות במינון עד שאני מגיע ל-600 מ"ג פעמיים ביום ולהמשיך עם הקפרה. אני מבקשת היום סליחה מהרופא כי זה לא יום לקבלת חולים ובכל זאת הוא אמר לי להגיע. התשובה שלו הייתה: תפסיקי להתנצל מי שצריך להתנצל זה אני שאני לא מצליח לעלות על התרופה הנכונה . רופא מקסים ומרגיע אין דבר כזה. ערב טוב והמון בריאות

saritbs

New member
אני לא יודעת אם מותר לי להגיד כאן

רופא ירושלמי אני עוד מעט בת 40 אני חושבת שהוא יותר צעיר ממני. שוב רופא שאת מגיעה אליו בלחץ ולא רגועה ויוצאת משם הכי רגועה שבעולם. יום טוב

עדידי127

New member
המלצות על רופאים תמיד מתקבלות בשמחה

בראש הפורום יש רשימה של רופאים בתחום. אם הוא לא מופיע ברשימה אז תעבירי את השם שלו לחיים (מנהל הפורום) עם פרטים והוא יוסיף אותו אולי לרשימה.

ruthi26

New member
חיים מותר להוסיף גם את שלי?

ד"ר מיגל שוורץ, רופא מעולה ואדיב..

חייםלוי

Member
מנהל
רק תני לי פרטים על ד"ר שוורץ. באיזה בית חולים

ומה מס' הטלפון של המחלקה בה הוא עובד.

ruthi26

New member
מזכיר את שלי

רק ששלי צפוני בקריות זה לא קורה הרבה, שילוב של רופא מקצועי, פסיכולוג ואדיב.. אשרייך שהתברכת בזה שלי גם מצחיק נוסף לכול, אדם מדהים. נהדר שהכרתי אותו שיהיה בהצלחה, תספרי איך הולך? וכמובן תני זמן לכדור, לא מחר, יקח קצת יותר זמן

למעלה