שלום לכולם

אירילה

New member
שלום לכולם

הרבה זמן לא ביקרתי כאן ,שמחתי לקרוא שיש מצטרפים חדשים ,שמחתי אולי לא כל כך מילה מתאימה , אך בוודאי שהצטרפות אחרים מראה שישנה התחלה של פתיחות למחלת האלצהיימר. הייתי מאוד עסוק מאז הקיץ ,טיולים לחו"ל וטיולים במונית עם אורית לטיפולים ועבודה (תירוצים....תירוצים....). מה חדש אצל אמנון?? למעשה אין חדש , אותו המצב ,אין שינוי ,השינוי היחיד הוא אצל הניה ,כל מה שאמרתי לגבי נוכחות בתדירות רבה החל להתממש. היום הזעיקו אותי מהמוסד של אמנון ,להניה היה לחץ בחזה ,הצוות שם נלחץ ,עשו לה א.ק.ג והמזל שיצא טוב ,אבל הלחץ בחזה מבשר התקף לב עתידי נוסף באם תמשיך להתמיד כך. כמובן שעזבתי את עבודתי ונסעתי לקחת אותה ישר לקופ"ח , עשו לה עוד א.ק.ג וגם זה יצא תקין ,אבל היא סיפרה לי שבדיוק כאב כזה היה לה לפני התקף הלב הראשון שהיה לה ,ואני לא רוצה לחשוב מה יקרה שהמטפלת לא תהיה כאן ,היא יוצאת לחופשת מולדת לחודש לפיליפינים ,אמנם מצאנו מחליפה ,אבל הניה כבר לחוצה מעכשיו .אוי............................... ובנוסף לכל זה אני צריך להתמודד עם כך שהמטפלת של אורית הודיעה לנו שהיא רוצה לעזוב מיד ולחזור לפיליפינים בגלל שעזבה שם תינוק ושיש בעיות איתו שם ,אז אם מישהוא יודע על מטפלת פנויה ,נא להשאיר מסר בדחיפות. בשורות טובות לכולם גרשון

התגעגענו... ולא בסתם....

טוב לשמוע ממך מדי פעם, והעיקר שהיית עסוק בעניני בריאות אמיתיים ולא בבעיות בריאותיות. תמשיך לעדכן אותנו מדי פעם, ד"ש לאורית, ניצה.

אירילה

New member
לא צריך מטפלת... מצאנו

מקווה שהפעם הצלחנו ,מצאתי באינטרנט שני אתרים לא מסחריים המציעים מטפלים/מטפלות ואני מצ"ב את הקישור שיביא בוודאי תועלת כאן לאנשים המחפשים מטפלים. טובה , כדאי להעביר את הקישורים ללוחות הפורום לקטגוריה המתאימה. בכל אופן מצאנו מטפלת בת 42 , ראש על הכתפיים עם הרבה נסיון ואני כולי תקווה שזו האחרונה. גרשון

היי גרשון,עשית הפסקה גדולה-התגעגענו

אנחנו לא מרשים לך, גם אני לא נכנסת כל יום אבל מידי פעם כן אתה בכלל עשית חופש גדול נחמד אם תכנס פעם בשבוע ותכתוב מה קורה ורק בע"ה בשורות טובות ד"ש לאורית|

hregev2

New member
גרשון - אנחנו שמחים שבכל זאת נזכרת בנו

אתה אמנם עושה חיים אבל תחשוב עלינו שגם אנחנו רוצים (אני עדיין סובלת מהברך וכמובן צולעת) מחכה שאוכל כבר ללכת בחפשיות ואז אגיע גם לאירלנד, עם גרשון כמובן. בבקשה היכנס מידי פעם לפורום . דרישת שלום לאורית והמון בריאות לאורית, הניה וכמובן לך. אנא שמור על קשר ולהתראות חני

טוב לשמוע ממך גרשון

כבר דאגנו לך זמן רב, מקווה שהכל כרגיל ואתה עסוק בשיגרה ובעבודה ד"ש להניה ואורית ומאחלת לכם רק בריאות טובה ונחת מהבנות להתראות טובה

zs1957

New member
שלום גרשון

אני רואה שאין לך אפילו רגע דל. העיקר שאתה נהנה בעבודה. מקווה כי תמצאו מטפלת טובה לאורית. תגיד להניה להוריד הילוך אחרת היא תגיע לטיפול נמרץ. ד"ש חם לאורית ולהניה. בשורות טובות. זהבה

למעלה