שלום לכולם!

sapphire4

New member
שלום לכולם!

טוב, אז זו פעם ראשונה שלי בפורום הזה.. ואני חייבת לציין שבפורומים בכלל. אני חולמת ותיקה, שמאוד נהנית לחלום. היו לי מידי פעם מה שאני נוהגת לקרוא להם חלום צלול.. אבל אחרי שקראתי כמה מהשרשורים האחרונים, הבנתי שאני לא יודעת כלום :) ביליתי תקופה בלכתוב חלומות, כדי להגיע לחלום צלול יותר תכופות.. אבל קשה לי עם דברים שצריך לעשות באופן רצוף.. ואני גם חולמת כל כך הרבה בלילה.. שקשה להצליח לספר לעצמי את הכל בבוקר. לנסות לפרש אותם הפסקתי.. כי הם כל כך מורכבים... הייתה לי שיחה לאחרונה עם חברה, שהדבר שהכי מפחיד אותה זה היכולת לשלוט בחלומות. ולא הצלחתי להבין את זה. היא מפחדת לחלום על דברים רעים. ואני, ככל שהחלום מפחיד יותר, ככה אני נהנית ממנו יותר .. :) למרות שרוב הזמן אני מעדיפה לא לשלוט, אלא לתת לחלום לקרות, כשאני מודעת לזה שאני חולמת.. כי אני אוהבת לגלות לאט לאט מה ייקרה, ולהיות מופתעת. אז הבקשה שלי היא כזו- אולי הגיע הזמן לעלות רמה.. ללכת אחורה בשרשורים נראה לי שייקח שנים. אם מישהו יכול לומר לי בשתי שורות מה זה בדיקת מציאות, ומה השיטות לנסות באופן מכוון לקבל חלום צלול... או שאם זו שיטה מסויימת, אז איך קוראים לה, שאני אחפש אותה באינטנרנט.. אז זהו.. תודה על ההתייחסות, וחלומות יצירתיים לכולם!!! ספיר

בשתי שורות

דבר ראשון- ברוכה הבאה. דבר שני- בדיקות מציאות נועדו לברר האם את חולמת או לא. יש מספר שיטות (למשל- בדיקת שעון או טקסט כתוב שלוש פעמים ברצף. בודקים, מסיטים את המבט, בודקים שוב וכו. אם יש שינוי- ככל הנראה את חולמת. אלו השיטות הכי מקובלות ובטוחות). מתרגלים להשתמש בב"מ בחיי היומיום כהרגל, וההרגל הזה נכנס לחלומות ויוצר חלומות צלולים. אם תשלבי ב"מ וכתיבת יומן חלומות (שנועד לשפר זיכרון חלומות) ככל הנראה די מהר תתחילי לחוות חלומות צלולים בתדירות כלשהי. יש שיטות מתקדמות יותר, שלרוב דורשות יותר השקעה. תוכלי למצוא עליהן מידע בשרשורי עבר. בהצלחה.

ravehor

New member
היי

בהחלט אין טעם לחפור אחורה בשרשורים, בשביל זה יש אותנו
תקראי באתר הבא לפי השלבים - הוא מכיל את כל מה שתצטרכי לדעת: http://www.planetnana.co.il/Lucidity/main.htm. כפי שתראי שם, מומלץ לך להתחיל ביומן חלומות ובדיקות מציאות. לאט לאט תזכרי יותר חלומות, והם יהיו יותר מורכבים, עד שיגיע החצלול המיוחל.

sapphire4

New member
לא נפתח..

זה לא פותח את הקישור... אתה יכול לכתוב אותו שוב?..

sapphire4

New member
תודה!

איזה חמודים אתם.. אני אנסה. לזכור חלומות לשמחתי זו לא הבעיה שלי. אני לרוב זוכרת יותר מידי :) טוב.. אני אתחיל לעבוד על זה.. ואני מקווה לכתוב פה שוב בקרוב!! תודה וחלומות נעימים!

למעלה