שלום לכולם

cherry lady1

New member
שלום לכולם

איזה נוח לדעת שקיים בתפוז פורום כזה,ממש מרגישה בבית
. אני מאוד מעוניינת לעבוד בחו"ל,בעיקר באנגליה ורציתי רק לשאול לאלו מקצועות יש יותר ביקוש.לא רוצה סתם לבזבז זמן בחיפושים,בניסוי והטעייה,אלא באמת לרכוש ניסיון במקצוע שיוכל להקנות לי אישור עבודה מסודר באנגליה ואולי אפילו הגירה. אשמח לכל תשובה..תודה מראש

בקר12

New member
יש לך יכולת לעשות אזרחות אירופית?

אם לא, תצטרכי מקום עבודה באנגליה שיוציא לך ויזת עבודה וזה ממש לא פשוט בתקופה זו. לדעתי, סיכוי מעשי יותר זה למצוא מקום עבודה בארץ ששולח אנשים לרילוקיישן.

cherry lady1

New member
לצערי לא,במצבי אוכל להגר רק למרוקו../images/Emo3.gif

לחברה רומניה שלי יש דרכון אירופאי,והקטע המעצבן הוא שהיא בקושי יודעת אנגלית.אבל אין מה לעשות בעניין הזה,אלוהים נותן אגוזים... תודה אבל על התשובה

gatissima

New member
לא ברור לי בת כמה את

אבל אם את בעניין רכישת מקצוע, למה לא לחשוב טוב טוב על משהו שהיית רוצה לעשות וללכת ללמוד בחול, ויזת סטודנט תתן לך התחלה במדינה שתבחרי ועם השנים כבר יהיו לך אופציות אחרות, או שתתחתני או שאחרי כמה שנים כבר תוכלי לבקש תושבות וכו'.

cherry lady1

New member
אני בת 24 אוטוטו....

שאלתי היא,האם יש מקצועות מועדפים כאילו?...שאחדד את המטרה.מקצוע שבאמת יקנה לי סיכוי להגר ולהסתדר שם.

אשנתי

New member
מקצועות הרפואה

והפרא-רפואיים הם תמיד בדרישה. יש מחסור ברופאים בארצות רבות. באנגליה יש מחסור באחיות. זה נכון להיום. כדאי ללמוד גם משהו שיתן טעם לחיים, שיהיה נעים ומאתגר לעסוק בו, אחרת החיים, לא משנה באיזה מדינה, יהיו מאוד מאוד קשים. לפני כמה ימים 1000 מתמחים מתפטרים במדינת ישראל קיבלו הצעת עבודה באוסטרליה... (סליחה על המחסור ברפרנס, הוא נובע מחוסר בזמן, אבל היתה כתבה בידיעות)

בקר12

New member
ללמוד מקצוע רק בגלל שאפשר להגר איתו לא צריך

להיות שיקול מרכזי בחיים. מה שנדרש היום באנגליה יכול להשתנות בעוד מספר שנים. בגדול מקצועות הרפואה, סיעוד וההי-טק (מחשבים) למינהם בד"כ מקצועות שיותר קל לעבור איתם לחו"ל, לא רק אנגליה. יש לדעתי 3 אופציות יותר ראליות להגירה לארופה ואנגליה בפרט" 1. לעבוד בחברה ישראלית ולעשות רילוקיישן 2. ללמוד באנגליה אבל קחי בחשבון ששכר הלימוד (ןהמחיה) באנגליה מאוד גבוה וקשה לקבל שם ויזה לאחר הלימודים 3. להפוך בת זוג של אזרח אירופי (יש הרבה רומנים, בולגרים ופולנים בארץ) ולעבור איתו . . .

למעלה