שלום לכולם ..... ד"ש מיפעת היא טובעת בים של קרטונים חחחחח היא חושבת שאין אינטרנט
ר רקדן New member 1/8/02 #1 שלום לכולם ..... ד"ש מיפעת היא טובעת בים של קרטונים חחחחח היא חושבת שאין אינטרנט
T The ofer New member 1/8/02 #2 תנתק... אני מתקשר לספר לה... אז קרטונים לקומזיץ יש... עינתוש...תשבי על קרטון...חצי נחמה... מי מביא פיצה ????????????????????
תנתק... אני מתקשר לספר לה... אז קרטונים לקומזיץ יש... עינתוש...תשבי על קרטון...חצי נחמה... מי מביא פיצה ????????????????????
ס סנדי32 New member 1/8/02 #3 מסור לה ד"ש ../images/Emo85.gif ותגיד לה שאני מגעגעת אליה ולטריוויה וחבל שאני לא באה בעלי לא מרשה לי לא נורא , אני חולה עליו שומעת בקולו יפעתוששששששששששש מואהההההההההה געגעתי אליך וואלה לא ראיתי אותך הרבה זמן
מסור לה ד"ש ../images/Emo85.gif ותגיד לה שאני מגעגעת אליה ולטריוויה וחבל שאני לא באה בעלי לא מרשה לי לא נורא , אני חולה עליו שומעת בקולו יפעתוששששששששששש מואהההההההההה געגעתי אליך וואלה לא ראיתי אותך הרבה זמן
ג גלית28 המקורית New member 1/8/02 #4 ד"ש היי רקדנוש מה שלומך? איך המרגש? מקווה שאתה מרגיש טוב . מתארת לעצמי גם שאולי תלך היום אם כן שיהיה לך אחלה ערב בכייף תבלה למה לא.
ד"ש היי רקדנוש מה שלומך? איך המרגש? מקווה שאתה מרגיש טוב . מתארת לעצמי גם שאולי תלך היום אם כן שיהיה לך אחלה ערב בכייף תבלה למה לא.
פ פנטום הצט New member 1/8/02 #5 תמסור לה ד"ש ../images/Emo107.gif ותגיד לה שאני מגעגע אליה ולטריוויה וחבל כי אני בא אשתי לא מרשה לי להשאר בבית לא נורא , אני חולה עליה שומע בקולה
תמסור לה ד"ש ../images/Emo107.gif ותגיד לה שאני מגעגע אליה ולטריוויה וחבל כי אני בא אשתי לא מרשה לי להשאר בבית לא נורא , אני חולה עליה שומע בקולה