שלום לכולם

שלום לכולם

אני מיועדת לניתוח שרוול בעקבות עודף משקל חולני (140 ק"ג) אני אשמח אם תוכלו לשתף אותי בתהליך של הניתוח ובהתאוששות כמה אני צפויה לרדת ותך כמה זמן יש לי תינוק בן שנה ואני רוצה לדעת לקראת מה אני הולכת אני מודה מראש
 

שמחה37

New member
הי

פרסמתי פה לפני שלושה ימים סיכום 3 שנים לשרוול. תקראי נותן הרבה אינפורמציה. בהצלחה שמחה
 

dubit1234

New member
אני שבוע אחרי ניתוח שרוול

והתאוששתי :) שלושה - ארבעה ימים אחרי הניתוח יש עדיין כאבים שנובעים בעיקר מגז בחלל החזה והבטן (מכניסים גז על מנת להפריד בין חלקי הגוף בזמן הניתוח), בימים הראשונים מקבלים הרבה מאד תרופות שמטשטשות ולכן כדאי לקבל עזרה עם הילד. אסור להרים את הילד במשך השבועיים שלאחר הניתוח ולמעשה אסור להרים משקל כבד מ- 5 ק"ג. ירידה במשקל היא מהירה, מאז דיאטת החלבונים ועד עכשיו (שלושה שבועות מהתחלת התהליך הורדתי 9.5 ק"ג, אין פשוט רצון לאכול, תחושה של שובע.. בהצלחה!
 

18 G

New member
כמה הארות קטנות

קודם כל מזל טוב על הניתוח ובהצלחה בהמשך! רק הבהרה קטנה לגבי מה שרשמת בסוף - אכן בשרוול הירידה מהירה יחסית אבל יש לזכור שהירידה מתבצעת במדרגות ועוד צפויות עצירות בדרך,שווה לקחת את זה בחשבון ולא להתבאס כשזה יגיע. דבר קטן נוסף- בהתחלה באמת אין תאבון ויש תחושת שובע- אחרי תקופה קצרה מאד התאבון חוזר גם כן,לא באותה עוצמה כמובן אבל הוא קיים וגם לזה צריך להיות מוכנים נפשית. בהצלחה בהמשך הדרך!!!
 

dubit1234

New member
G18 תודה :)

תודה על הארות, אני שמחה לשמוע שהתאבון יחזור, אני ממש מחכה לזה. לפני הניתוח הבנתי שאוכל לאכול מהכל אבל כמויות קטנות, אוכל זה אחד מהנאות החיים שלי ... ולפתע אני לא אוכלת כלום, מכפית מיותרת של מעדן יש לי כאבים בבטן
 

18 G

New member
הוא יחזור

אל תשכחי שאת רק בהתחלה,אחרי ניתוח לא פשוט,הקיבה שלך עברה טראומה דיי רצינית ולוקח לה זמן לחזור לעצמה.. אני כמעט חצי שנה אחרי הניתוח,גם אצלי אוכל הוא אחת ההנאות של החיים,מבלה הרבה במסעדות ועכשיו אחרי הניתוח זה בהחלט הרבה יותר כיף (וגם זול!) לבחור מנה שבאמת בא לך עליה ולא לחפש את המנה הגדולה שתשביע אותך,לשבת כל הערב על מנת פתיחה ולנשנש תוך כדי שיחה עם החברים במסעדה ולהנות גם מהחברה ולא רק מהאכילה,ללעוס לאט ובביסים קטנים ולהרגיש את הטעם והמרקמים של האוכל ולא לבלוע בלי לשים לב בכלל מה הכנסנו לפה ועוד דברים רבים וטובים. תני לגוף את הזמן שלו,אוטוטו ייגמר השלב המבאס והמוגבל מבחינת המגוון והמזון ואז תחזרי להנות באמת מהאכילה. בהצלחה
 

ליבי3617

New member
ברוכה הבאה

קודם כל בלינק בחתימה שלי יש את הפורום שלי ("משורוולים") שם יש יומני אשפוז וסיפורי הצלחות כדי שאפשר יהיה להתרשם. מעבר לזה מסופר הסיפור שלי - שרוול בן 4 (ועכשיו 4 וחודשיים). השרוול הותיק ביותר בפורומי האינטרנט השונים. אי אפשר לדעת כמה את צפויה לרדת כי זה מורכב מלא מעט דברים. מה שכן, אם תעבדי נכון מבחינת תזונה, שתיה וספורט (ואני גם ממליצה תמיכה נפשית לתהליך כי זה חשוב) - תרדי בשנה הראשונה את רוב עודף המשקל שלך אם לא את כולו. תצטרכי עזרה בשבוע-שבועיים הראשונים איתו. מעבר לזה את תחזרי לתפקוד רגיל מאד - יש פה לא מעט אמהות מנותחות. בחרת כירורג?
 
למעלה