שלום לכולם

Wish Of Night

New member
שלום לכולם

אני ניב, בקרוב בן 14, ועד לפני שבוע התכחשתי בקיומם של פורומים טובים בתפוז. אני אוהב את נייטוויש וטאריה כבר שנה וקצת. חוץ ממוזיקה אני מאוהב בספרים וכתיבה. וזהו נראה לי. אשמח אם תיתנו לי להשתלב פה.

bachner1

New member
ברוך הבא ניב!

נחמד לראות פה חדשים :) ברור שאפשר להשתלב! אתה (וגם החדשים האחרים) מוזמן גם להגיב על הודעות ושרשורים אחרים ומה שנראה לך. אני מיכאל, בן 22 מי-ם. איזה שירים/אלבומים של נייטוויש וטאריה אהובים עליך? ואילו עוד להקות? ואילו ספרים?

Wish Of Night

New member
היי מיכאל

אני הכי אוהב את השירים: moondance, the siren, elvenpath, wishmaster, The Pharaoh Sails to Orion ועוד... ספרים: כל מה שקשור לפנטזיה, מד"ב, מתח.

Edge of Thorns

New member
ברוך הבא!

אל תשמח אם יתנו לך להשתלב, תידחף בכוח! ככה אני עשיתי את זה כאן
אז לבקרוב 14 - מזל טוב. אני ערבה, ילדה תמימה בת 18 וחצי מראשון, שמחכה [בשיעמום רב] לגיוס הבא עלינו לטובה בדצמבר.

bachner1

New member
את עוד במצב טוב

אחותי סיימה בי"ס וקיבלה תאריך גיוס לדצמבר והתבאסה על הזמן שהיא צריכה לחכות. ואז דחו לה את התאריך לפברואר

Edge of Thorns

New member
לפחות יקבלו אותה לעבוד עכשיו :p

אני אומרת דצמבר ואומרים לי או 'גבולי מידיי' או ישר 'קרוב מידיי' :(

LadySilkworm

New member
לי קרה בדיוק הפוך.

הייתי צריכה להתגייס בפברואר ופתאום הקדימו לי את התאריך לדצמבר, ואז לא טרחתי אפילו להתחיל לעשות משהו םע עצמי עד הגיוס.

חחח

אני קיבלתי בהתחלה גיוס בדצמבר 2010. ואז לאוקטובר 2011. וכרגע זה בפברואר 2012. מי יודע מה יקרה בהמשך... ~טם טם טם~

bachner1

New member
נו פסדר, את בחרת בזה ../images/Emo6.gif

גם אני דחיתי... יכולתי להשתחרר בנובמבר 2009 ובמקום זה השתחררתי בינואר 2011

לא בחרתי להתגייס בפברואר../images/Emo6.gif

סתם האמת שתכלס בטח הייתי יכולה להקדים אם הייתי מנסה. אבל האמת היא שלא ממש אכפת לי.
אני אוהבת להתבטל, ודי בטוח שגם תהיה לי עבודה (קטנה אבל עדיין) אז אני לא אתחרפן לגמרי... וממשששששששששששש לא דחוף לי להגיע לשלב של להמשיך הלאה אחרי הצבא.

bachner1

New member
התכוונתי שבחרת לעשות את הדחייה המשמעותית יותר

מבין השתיים

LadySilkworm

New member
אם נראה אחת את השנייה איכשהו לפני,

אז תזכי לראות זאת! בכל מקרה, מה התאריך גיוס שלך?

היויו

New member
OMG

עוד שנה וטיפה יהיו פה אנשים שאשכרה יתגייסו 20 (!!!) שנה אחרי. אני לא יודע אם לצחוק או לבכות מרוב שאני בא בימים...

למעלה