שלום לכולם

יעלה1970

New member
שלום לכולם

אני חדשה כאן ורציתי לדעת מה ההבדל בין הפורום הזה לפורום השני של גרושים גרושות?

איזה חומד...

אני ממש מדמיין אותך בשמלה אדומה ושתי צמות.... תיכף לימוןצ'רו יענה לך על הסוגייה ההלכתית. אני עסוק כרגע. הולך לשחוט תרנגול... או לפחות להעיף עליו אקרשטיין אדומה. ברוכה הבאה בכל מקרה

שאלה קשה שאלת ../images/Emo3.gif

ואני חייבת לציין שגם מקורית
השמועות מספרות שיש הבדל גילאים - פה גולשים גרושים צעירים יותר. מעבר לזה גם שם וגם פה יש אנשים עם
שנותנים בראש. ובתכל'ס? אין שום הבדל, כל אחד מתחבר למה שטוב לו ויש כאלו שנמצאים בשניהם. ועכשיו, אם תסלחי לי אני הולכת לקחת את האקרשטיין האדומה של אוקסי ולזרוק אותה על מארגני טיול השבת של הכיתה של בני, מי לעזאזל החליט שטיול צריך להתחיל ב 10:00????????????
וברוכה הבאה, יש מפגש פורום בשישי הקרוב, את מוזמנת

יעלה1970

New member
תודה

אשאר קצת, לא כולל צמות, לגבי שמלה אדומה נראה כבר.. מזדהה לגמרי לגבי שעות טיולים של בית ספר, צריך להוציא את זה מהחוק. להתראות

אני ?????../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תגידי, נראה לך שאני מסוגלת לתכנן שבוע מראש אחרי השבוע ההזוי שעברתי ???? מתכננת מקסימום שעתיים קדימה
אבל !!!! וזה אבל מאודדדדדדדדדדד חשוב !!!!!!!!!!!!!!! אם נניח שאני כן מנסה לתכנן אז... אחרי שבוע נכות שעדיין לא נגמר + שבת בלי ילדים שתהיה, ובהתחשב בכך שהזנחתי השבוע כמה אנשים (
), אני צריכה לתכנן לו"ז מאוד צפוף כדי להספיק הכל
אוף............. החיים ממש לא הוגנים

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

זה לא באמת חשוב מה, מי, כמה ולמה כל אחד ואחת מוצא את הנישה שמתאימה לו ביותר :))) ואת בהחלט מוזמנת ביום שישי הקרוב

יעלה1970

New member
הי

שישי הקרוב אני עם הילדים אבל תודה על ההזמנה. אני אשמח בהזדמנות אחרת, בשבתות יש רגעים של בדידות.

למעלה