שלום לכולם

רותם

כבר קראתי. אני עושה פוסט מורטם הראשון עייף אותי מאד. ערימה של דימויים שלא זרמה לה. כתיבה יפהפיה בחלקיה אך תקועה במכלול. כמעט שלא התאפקתי לקרוא את הסוף, כי היה לי קשה לזוז עם זה. תכף אגש לשרשור לקרוא. בעניין "בגוף אני מבינה" - עיצבנו אותי המעברים. הכתיבה שוב מדהימה, אין מה לומר, גרוסמן הוא עילוי. דילגתי המון, קראתי רק קטעים מעניינים, וזאת אולי משום שאטרוף הכביד עליי. יתכן שרצוי להתחיל מ"בגוף".

שלום לכולם

אני אשמח לקבל את הקישור לשרשור שבו התארח דוד גרוסמן, בנודע לספרו: "בגוף אני מבינה". חן חן.

מקפיצה!!! בבקשה

תזערו לי, ואל תתנו לי להבלע במחשכי הארכיון שלכם, אני לא יודעת איזה שדים מסתובבים שם בלילה.

2_be

New member
הנה...

הקישור לאירוח של גרוסמן.... (ואיזה מזל שזכרתי שזה בטאג ליין
) וכיוון שזה לא רוצה להראות את כל השרשור - אז תבדקי בעמוד 54 בארכיון...

גרוסמן מתחיל להזכיר את עצמו

אמנם זה לא "עין ערך אהבה" אבל טוב יותר מספרי השעטנז (לא לילדים ולא למבוגרים) שכתב בשנים האחרונות. הנובלה הראשונה הזויה לגמרי. שוב גרוסמן מתעסק באיזה ילד שמסרב להתבגר רק שהפעם הילד בן 55. הנובלה השניה טובה מאד. אמנם שוב התעסקות באיזה ספור אישי קטנטן אבל אי אפשר לקחת מגרוסמן את הכשרון לתאר מצבים. הייתי מושיב את הדיה / צרויה שלו / מגן/ הראבן/ סוזן אדם / קציר בחדר קטן ומאלץ אותן לקרוא את הספר בעיון - דף דף כדי שתלמדנה איך אפשר לכתוב ספור קטן בכשרון. איך אפשר ליצר מתח מיני בלי להיות פלסטי ולתאר זקפות וזיונים כל עמוד שלישי. ובעיקר -שילמדו שכאשר אין חומרים למשוך רומן במעלה העלילה אפשר להסתפק בנובלה. קראתי כבר ספרי מקור טובים יותר בשנים האחרונות אבל הנובלה "בגוף אני מבינה" היא בפרוש טובה.

למעלה