שלום לכולם

עדנה1995

New member
המלצה על המרפאה לאנדומטריוסיס בבי"ח כרמל

שלום בנות, אובחנית לפני מספר חודשים כחולה באנדומטריוסיס ולפני כשבועיים עברתי ניתוח לפרוסקופי להסרת הנגעים במרפאה לאנדומטריוסיס בבית החולים כרמל. אני עוקבת כבר מספר חודשים אחר השרשורים כאן בפורום ומתרשמת עמוקות מהתמיכה הרבה בין הבנות והידע הרב. עוד לא השלמתי עם קיום המחלה בגופי אך אני מתכוונת להחזיר לה מלחמה!!! (תזונה, ספורט וכד') ברצוני להמליץ בחום על מרפאת האנד' בבי"ח החולים כרמל - ובמיוחד המלצתי נתונה לטיפולו המסור של ד"ר יובל קאופמן ,אשר גם ניתח אותי.

chocolata1

New member
מצטרפת להמלצה על דר קאופמן מהכרמל

עדין לא נותחתי אצלו אבל התרשמתי ממנו לטובה בפגישת יעוץ גם מקצועית וגם מבחינת חומר אנושי

זהבה240

New member
גולדנברג

אני לא ספגתי צעקות מסוריאנו כי הלכתי אליו באופן פרטי, והוא לא דיבר איתי על פריון כי עברתי את הגיל, ובכל זאת, אני התרשמתי ממנו מאוד מאוד לרעה, ולא חזרתי אליו [הוא היה הבחירה הראשונה שלי לניתוח]. אני מבינה שהוא יכול גם להיות נהדר , גם בתור רופא וגם בתור אדם, למי שהוא רוצה . ויש כאלה שאליהן הוא לא רוצה. למזלך [אולי הרע ואולי הטוב] את מבין אלה. לאחר בירור נרחב, נותחתי אצל גולנדברג. גם אני לא הולכת אליו למעקבים, כי הוא יותר בשביל ניתוחים. אבל בשביל לקבל חוות דעת שקולה ורציונאלית אם צריך ניתוח או לא. ואם כן -אז לנתח. אני ממליצה עליו בחום. קיבלתי בזמנו עליו המלצות גם משני גניקולוגים מאיכילוב שלא עובדים איתו ולא קשורים אליו, ובכל זאת, טענו שהוא הטוב ביותר בתחום. בהצלחה זהבה

עידכונים.

תודה רבה לכולכן על התמיכה וההדרכה. קבעתי תור לגולדנברג, בעקבות המלצותכן. אחרי מה שעבר עליי בסוף השבוע האחרון, אני מבינה שהמצב לא טוב. ושאלה לי אליכן. האם זה הגיוני שלמרות שכבר שנים אני בלי מחזור, ועם גלולות רציפות, עדיין יצמחו מוקדים חדשים?

nicolada

New member
היי!

לא הגבתי על הנושא הראשון לגבי סוריאנו, כי אני פשוט בהלם. זה נשמע כמו ד"ר ג'קיל ומיסטר הייד. שתי ישויות שונות באדם אחד...... אני שמחה ששיתפת, שמחה שקיבלת המלצות לרופאים אחרים, ומקווה בשבילך שתקבלי תשובות אנושיות ומהר! בקשר לשאלתך לגבי היווצרות מוקדים חדשים גם כאשר נוטלים גלולות רצוף: לי זה קרה, והייתי מאוד מתוסכלת מזה...... התשובה שאני קיבלתי היא "זה לא עוזר לכל אחת במאת האחוזים". אבל אחרי שנהיה לי מוקד חדש, שגם גדל והתפתח יפה גם עם גלולות, והוציאו לי אותו בניתוח, איכשהוא אח"כ הגלולות הצליחו לשמור לי על מצב יציב.

שלום לך

מצטערת לשמוע שעברת חויה כזו...ולא חושבת שאת בבעיה דר' סוריאנו לא מתאים לך ....לא ענה לדרישות שלך....פשוט אל תחזרי אליו. ממליצה לך לפנות או לדר' זולטי או לדר' שטוקהיים. טופלתי אצל שניהם ושניהם מצויינים. שיהיה בהצלחה וחויה מתקנת ...אנחנו כאן

למעלה