שלום לכולם!

E123RANK83

New member
אתה לא לבד

היי אני בן 27 דתי סרוג. חויתי את כל מה שאתה מספר ואת כל הדילמות שאתה מדבר עליהם. עד היום אני נמצא בדילמות ובילבול.. אבל עיצה שלי אל תתכחש למי שאתה ומה שאתה נמשך ואוהב. אשמח לדבר איתך מעבר לכאן. שבוע טוב!

ברוך הבא חבר יקר בצל קורתנו

תנשמח לשמוע מעט פרטים עליך בדיסקרטיות, שכן מובן שאתה בארון כמו כמעט רובנו כאן. אני שמחים שהצטרפת לשורותנו בפורום זה, שהוא מהווה במה להומואים דתיים להשמיע את לבטינו, מחשבותינו, הצעות ורעיונות, כמו גם התחזקות ועידוד החברים שעדיין נמצים בבלבלה, אתה מוזמן כמובן בשמחה להגיב לכתוב ולפרק את אשר על לבך כאן איתנו. יש גם חברים מקסימים ונפלאים מכל הגגילים ומכל הרבדים, ששפה אחת להם משותפת, היותם הומואים/דומיניים דתיים וחרדים, שכל משאת נפשם לשלב בין הדת והההומוסקסואליות, דבר דהוא בהחלט אפשרי ומומלץ. אוהב מכל הלב ומצפה ל... גאולה שחמה, הן כללית והן פרטית וכמובן מצפה לשמוע ממך.

frankie246

New member
ממממ הצלחת לסקרן...

מעניין אותי לשמוע את הסיפור שלך. (אפשר תמיד במסרים)

frankie246

New member
אמממ לא, התכוונתי לE123RANK83

לעזאזל, צריך להמציא לו כינוי נורמלי.

idani2222

New member
היי שחר

כמו שאני תמיד אומר .. אכן דילמה בעייתי אבל כל עוד אתה "בהתחלה" אז זה עוד יחסית יותר טוב מה לעשות בחיים שלנו אנחנו מקרים לפעמים (כמו להורים או כל מיני כאלו ..) אז אולי זה שקר לבן . רק בהנחה שאתה באמת מתכוון להיות רק איתה. ויצאת מזה

themen10

New member
זה בעיה אי אפשר לנסות ולשכב איתה

הלכתית אסור לגבר לשכב עם אשה לפני נישואין

shahar17

New member
זה מעניין - דיברתי עם חבר אתמול,

והוא אמר לי שיש רבנים שמסכימים לדבר הזה שנקרא surrogate..

frankie246

New member
מה זה הדבר הלועזי הזה?

ואם אפשר מקור לכך שרבנים מרשים את הדבר הזה. בימים טרופים שכאלה אני ממש זקוק להיתר הלכתי לגבי התנסות מינית עם בת.

frankie246

New member
הבנתי שזה יקר כשראיתי שהאבחון 990 ש"ח...

הקישור לא כל כך עזר. לא הבנתי מה זה הדבר הזה. שיטת טיפול מיני? לאיזו מטרה? ואיך בדיוק מטפלים בעזרת השיטה הזו? כמה אחוזי הצלחה יש לזה?

shahar17

New member
זו שיטה נפוצה מאוד בחו"ל, כבר הרבה שנים..

בעצם אנשים שיש להם בעיות מסוימות בתפקוד עם בני המין השני - נשלחים לשם לטיפול. הרעיון המרכזי של זה, זה לטיפול בבעיות של גברים עם התפקוד המיני - אבל זה הפך להיות פופולרי בקרב אנשים שרוצים לראות אם המחסומים המיניים שלהם נוצרו עקב ניסיון לקוי שהיה להם, או שהם עצמם מתפקדים לא נכון. אני יודע שיש הרבה הורים ששולחים את הילדים המבולבלים מינית שלהם לשם - בתקווה שהם "יתאפסו" על המיניות שלהם, אחרי חוויה נכונה של מין. בעצם מה שקורה- זה שיש מישהי (לרוב זה נועד לגברים, אם אני לא טועה..) שנפגשת איתך בתוך מקום מאורגן ומסודר, במשך כמה חודשים, שהיא מודעת לדרך האולטימטיבית שבה צריכה להתנהל מערכת יחסים בריאה, ותוך מתן דגש על יצירת אינטימיות בינה לבין המטופל. וככה המטופל זוכה ליצירת מערכת יחסים תקינה, שבסופה הם גם מגיעים ליחסי מין.

idani2222

New member
אני אוהב את כל """הצדיקים""" האלה...

אני הכי אוהב את אלו שמשחקים אותה צדיקים.. עם בנות - אסור לגעת.. אסור לראות .. אסור לחשוב.. בעייה הלכתית עם גברים - עושים משכב זכר..סקס סטוצים ועושים אפילו שהם יודעים שזב בעייה הלכתית אז דיי לשחק אותה.......................... אני מחזיק מאלו שלא שוכבים עם בנות אבל גם לא שוכבים עם בנים!! כי הם מכבדים את התורה גברים כאלו אלו גברי שמפחדים לשכב עם בנות לא רק כי זה בעייה הלכתית.. כי הם הומואים!!!! והם רק אוהבים לחיות באשליה שאולי הם לא הומואים והם מתכחשים לעצמם!! ושלא תבין לא נכון.. אני לא אומר שצריך לעבור על התורה ולשכב עם נשים - כי זה באמת בעיה הלכתית. מה שאני בא לאמר.. שאם אתה כזה צדיק ופתאום שומע לקול התורה.. אז אל תשכב גם עם גבר.

shahar17

New member
לפחות אזרתי את האומץ אתמול לדבר עם הבחורה ../images/Emo7.gif

ולסגור את הסיפור.. מסכנה, היא ממש כעסה עליי.. ובצדק.. שלושה ימים היא חיכתה לתשובה ממני.

Nחמן

New member
שלום שחר וברוך הבא!

למרות אריכות הדברים קראתי אותם בשקיקה וכן כמה מהתגובות והתגובות הנגדיות שלך. קשה לי מאוד לשפוט. אומנם אני נחשב כ"זקן חכמי הפורום" אבל אני יודע, שהחכמה ממני והלאה למרות שאין איש שיעיד עליי כי אנ י טיפש. אדרבא! לו הייתי נמנה עליהם, יכולתי לעוץ לך עצה טובה, שהרי אלה הם, שניחנו בכושר נבואי. אינני יודע, במה אתה מרגיש משיכה לגברים, אם כל התיאורים שהבאת היו כה קריריים. יתכן, שיצר הסקרנות אוכל אותך ותו לא. לגבי המשיכה לנשים וההתלנסות עמם ישנם רבים בקרב הציבור והם הרוב המכריע, שלא התנסו ולא יתנסו עם שום בחורה לפני הנישואין. רובם המכריע של אלה מצליחים לקיים את חובתם כבעלים בהצלחה רבה וללא שום קושי. הראייה: רובם מולידים ילד תוך שנה עד שנה וחצי מיום הנישואין. הציעו כאן לפנות לפסיכולוג. אף אני אינני שולל זאת במצבך. בסך הכל חסר לך ביטחון עצמי מסוים ואת זה אולי יוכל הפסיכולוג לספק לך. באתר "כיפה" יש מדור מיוחד של הפסיכולוג ד"ר צבי מוזס. תוכל לפנות אליו שם באופן אנונימי ולשמוע עצה מקצועית באמת על אף שזו תהיה "עזרה ראשונה" בלבד. תוכל לפנות אליי גם במסר אישי ואולי אוכל לספק לך עוד כמה "טיפים". מאחל לך המון הצלחה בכל אשר תפנה. ש/לך נח כתובת המדור: http://www.kipa.co.il/experts/expert/8

למעלה