שלום לכולם

קרנושה

New member
שלום לכולם

שמי קרן ואני חדשה בפורום הנ"ל.... את ישראל נטשתי לפני שבועיים... כעת אני חיה עם משפחתי בהונגריה.... מלבד זאת אני מנהלת פורום בתפוז-תאומים ושלישיות...(לי יש שלישיה).. הבעיה שלי היא כזאת: אני נכנסת לצ´ט החדש של תפוז דרך הפורום ושמי נכתב אוטומטית ככה:???? דהיינו סימני שאלה...כל שמות החדרים כתובים בעברית אבל הפוכה כנ"ל שמות הנוכחים בחדר...למרות זאת בצ´ט אני כותבת וקוראת עברית כמו שצריך...כך גם בפורום.... אשמח לדעת איפה הבעיה אצלי ואם היא רק אצלי...ומה עלי לעשות?? תודה מראש...

קרנושה

New member
תודה על תגובתך....

השאלה הבאה שלי אולי יותר למנהל/ת הפורום... אוטוטו יהיה לנו את הצ´ט מנהלים נכון? דהיינו נהיה "כחולים" בחדרים שלנו...עם כל האפשרויות הכרוכות בזה....אך אקבל את האפשרויות כאשר אני בכלל לא מופיעה בשמי....חוץ מזה ללא כל קשר זה מפריע שכשאני נכנסת לחדר לא מזהים אותי...וכל הזמן מגיעים עוד ח´ברה ושואלים מי זה הסימני שאלה...יש מה לעשות בנדון? קראתי את הקישור ולא ברור לי אם יש פתרון... תודה מראש...

דבר ראשון ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

נשמח אם תשארי בצל קורתינו הוירטואלית גם אחרי שלא נוכל לעזור לך... אני העלתי את הבעיה בפורום מנהלים. בעיני החומרה של הבעיה היא בעיקר עבור רוב גולשי הפורום. אני עדיין מחכה לתשובה שם... אולי אם תכתבי שם גם את יבינו שזה לא רק אני הנודניק אלא באמת בעיה של כמה וכמה אנשים

למעלה