שלום לכולם :)

נופ18

New member
שלום לכולם :)

אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון ושתוכלו לעזור לי... לפני כ3 שנים פלוס מינוס לקיתי בפציאליס בצד שמאל של הפנים, לקח לו משהו כמו 3 חודש כדיי להתחיל לעבור ואחרי משהו כמו חצי שנה הפנים חזרו לתפקד פחות או יותר כרגיל, נשארה לי רק בעיה אחת, העין השמאלית שלי לא מתפקדת כמו העין הימנית מבחינת ראיה הכל בסדר אבל כשהעיניים חשופות למקור אור טיפה חזק העין השמאלית נסגרת יותר מהימנית הבריאה, זה קורה גם כשאני לדוגמא מצטלמת ויש פלאש, אז עין אחת פקוחה ואחת חצי עצומה, וזה קורה גם כשאני עייפה העפעף של העין השמאלית פשוט נסגר לבדו בלי יכולת לשלוט על זה מה אפשר לעשות מעבר לפיזיו' [שדרך אגב לא הכי עוזרת] בכדיי לשפר את המצב? אני מוכנה לעשות הכל בכדיי שזה יעבור, אפילו ניתוח אם יש אפשרות כזאת, זה מאוד מאוד מפריע לי בחיי היום יום עד כדיי כך שלכל מקום קטן אני הולכת עם משקפי שמש ולהצטלם כבר לא בא בחשבון. תודה רבה על העזרה :)

ינוקא1

New member
דיקור דיקור דיקור !

לי כמדקר בדרך כלל יוצא להעביר פציאליס אחרי כחודש. ככל שהזמן עובר השרירים מתנוונים וחבל , אז כדאי בהקדם האפשרי לפנות למדקר באיזור מגוריך.

freearth10

New member
../images/Emo24.gif הגעת לפורום הנכון../images/Emo24.gif

היי נופ18, כשקראתי את ההודעה שלך מה שקפץ לי קודם זה תרגילי עיניים של שיטת בייטס, כשקראתי גם את החתימה שלך, אני ממליצה לך מאוד על טיפולים בקינסיולוגיה או בכל תחום הוליסטי(אלטרנטיבי) אחר, כדי להגיע לסיבה שבגללה את עוצמת את עיין שמאל. מאיה

yigalby

New member
שלום

ישנו טיפול עממי שלמדתי מהרופאים העממים שמטפל בבעיה זו. פגשתי לפחות ארבעה מטפלים דרוזים,ערבים ובדואים שעושים זאת, הטיפול מתבסס על אמבטיית אדים ומריחת שמנים. לדעתי כדאי לנסות שבוע טוב יגאל

נופ18

New member
תודה רבה לכולם ../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

קראתי את התגובות ואני בהחלט אנסה דיקור בתקווה שבשלב זה זה יעזור אפילו במקצת אין לי מושג אם יש טיפול בקינסיולוגיה באזור מגוריי אך אני אברר, זה נשמע מעניין :) תודה רבה רבה, באמת עזרתם :)

למעלה